Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author

moby
    Guest

Vjerovatno je pitanje sati…. jer na ovom linku me full verzija tako lijepo gleda !bravo

http://filelist.filefront.com/8;/Latest_Patches.html

Troky
    Keymaster

LittleCannon
    Moderator

skida se

BaXuZ
    Participant

jos nisam vidio ovako bijedni patch fever, sta se desilo, di su komentari, svi shute ko zaliveni.

KrLe
    Participant

Argh, šljos, tras, zeng, tros.

Hoću se igrati! Valjda ne radi autorizacija pa sam se pravio pametan i pokušao spojiti preko cdc-a ali mi je javilo da mi armija nema isti broj fileova kao server…. bla bla bla, uglavnom ništa. Ima li novija verzija cdca ili to nema veze? Kako da se ja igram????????

Groo
    Participant

Do sada igrao samo border i meni je do jaja.

Moja nova fejvorit mapa.

KrLe
    Participant

Moram priznat da sam nakon noćašnjeg sessiona promjenio mišljenje o borderu koji mi je u startu išao na živce. A Dusk mi je katastrofa barem kako se sada igra, unreal turnament. igrao sam 2 i kusur sati i nakupio skoro 60 kilova. Pa di to ima? Biti će dobra mapa za skupljanje para za kupovanje virtualne army opreme 🙂

Bacio sam oko na klan s kojim samo igrali border, [C6], čini mi se da smo dosta slični, a i pokazali su se ok (imam iskustva da smo sa španjolcima vrlo kompatibilni). Možda neki prijateljski susret?

crono
    Participant

ZAŠTO SAM JA TEK SAD SAZNO ZA PATCH.

A ja sam juce bio u palahu na nekoj bijednoj reviji umjesto da se igram na 2.6.

Evo sad mi se skida HAHAHHHHa

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • The forum ‘Oglasna ploca’ is closed to new topics and replies.