Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

http://thepiratebay.org/search.php?q=americas+army

na trackeru je nešto procurilo pa su admini popizdili, neko je beta tester verziju stavio na net

B051LjKo
    Participant

He he, bilo kako bilo, skida se…. kornievim korakom 🙂

Dakky
    Participant

navodno je verzija 2.6.38, sto bi trebala biti 2.7, al nekako sam skeptican glede toga ^^

a i ne da mi se uninstalirat sadasnju Armiju da bi instalirao ovu leaked beta i onda poslije opet tu micat i stavljat pravu 2.7 ……

BaXuZ
    Participant

bohiljko ce to ispitat na pouzdanim elektromehanika strojevima, na kojima nema punkbustera

LittleCannon
    Moderator

Zao mi je sto cu vas razocarati,ali to je vec mjesec dana stara verzija. Trebutno na beta serverima se vrti 2.6.41 tako da neznam koliko smisla ima skidati ovu

BaXuZ
    Participant

ima smisla da prije drugih naucimo nove mape, kad dodje sluzbena verzija da budemo baje

LittleCannon
    Moderator

ima smisla da prije drugih naucimo nove mape, kad dodje sluzbena verzija da budemo baje

!opr019ic

B051LjKo
    Participant

Ma znam da je staro, i da nema veze s mozgom i sve to skupa, ali sam znatiželjan , što da radim…. i jebi ga…. ne moram se niti online spojiti, co-op offline bi trebao raditi… Uglavnom, ako je tko od vas zainteresiran, sutra bi 2,2 gigabajta teška drkica trebala biti skinuta…

BaXuZ
    Participant

malo mi čudnovato da ima 2.2 gb

LittleCannon
    Moderator

najvjerovatnije nije zazipano. Ako malo bolje pogledas primjetiti ces da i tvoja instalacija 2.6 ima oko 2.15Gb

BaXuZ
    Participant

nemam kod sebe instalaciju

LittleCannon
    Moderator

Ispravak nisam mislio na instalaciju, nego na Americas Army folder

B051LjKo
    Participant

Skinuto…. zainteresirani neka se jave za potencijalnu robno-hmeljnu razmjenu… Btw nakon instalacije folder ima punih 3 i kusur giga. Nažalost, dao sam denzelu 2.6 instalaciju pa se nemrem igrati s ovom ,a na laptppu (gle čuda integrirana Intel grafika) ista ne želi pokrenuti…

RimtuTiTuki
    Participant

@CvjeTich: Ne zaboravi na …

Q. Will I need to uninstall AA 2.6, since 2.7 will be a full install?

A. Yes, you will need to uninstall the previous version of AA to install 2.7 correctly.

Steps you need to take to correctly uninstall this game:

If you do not follow these steps then you will most likely have problems with the game.

1. Uninstall whatever version of the game is on your computer using Add/Remove Programs.

2. Delete the America’s Army directory that is left behind.

3. Check the C:\Windows\Downloaded Installation directory and delete any America’s Army files or directories that are in there.

4. Run a registry cleaner if you have one. This step isn’t vital, but a good idea.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.