Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

Skinuto-instalirano :smt033

Primjećene novosti (zasad):

– “LAN game” button na login screenu… nadam se da će skratiti vrijeme početka LAN-a slijedeći put

– vrijeme reloada lagano skraćeno

– flashbang time skraćen totalno (bzvz)

– na ekstrakciji se pojavili neki novi objektivi koje nisam baš skužio (mislim da treba biti online za to)… uglavnom na 3 (fiksna) mjesta je postavljen nekakav eksploziv… prvo treba naći kutiju s ‘uputama za deaktiviranje’, pa onda reportati (novi bind u konfiguraciji) squad leaderu gdje je eksploziv i onda ???

toliko zasad

BaXuZ
    Participant

skinuo, al nijesam jos probao, al imam feeling da ce opet bit bzvz, taj feeling me prati u stopu vec nekoliko zakrpi, neznam zasto?

Troky
    Keymaster

zaboravio sam napomenuti da nisam primjetio nove mape…

LittleCannon
    Moderator

exploziv?

LittleCannon
    Moderator

eto barem jedne pozitivne stvari sa anoreksicnom flashicom na extrakciji.

Kad te se fleshne objektiv ti ispadne iz ruke

BaXuZ
    Participant

troky koji si ti patch stavio, sa svojeg linka ili gancijevog, navodno su razlicitih velicina

RimtuTiTuki
    Participant

Jel mozes stavit 2.8.3 na match server, da malo isprobavamo?

LittleCannon
    Moderator

Jel mozes stavit 2.8.3 na match server, da malo isprobavamo?

Cim se pronadje linux verzija servera

LittleCannon
    Moderator

troky koji si ti patch stavio, sa svojeg linka ili gancijevog, navodno su razlicitih velicina

Da si kliknuo na Gancijevog, vidio bi da je patch povucen, odnosno stavljen je na cekanje do oficijalnog izlaska

BaXuZ
    Participant

ma kliknuo sam ga i trazilo je registraciju pa sam preso na trokyevog

Gnjida
    Participant

Fleševi su totalno beskorisni….igra je puno brža….dobro došli u Counter Strike!!!

Troky
    Keymaster

Fleševi su totalno beskorisni….igra je puno brža….dobro došli u Counter Strike!!!

!opr019ic

BaXuZ
    Participant

ma dobro, nije bas tako drasticno, kad ste zadnji put igrali CS. Al da su fleshice postele useless, jesu. Koji moroni, ili je predugo ili je prekratko, nema sredine.

Gnjida
    Participant

ma dobro, nije bas tako drasticno, kad ste zadnji put igrali CS. Al da su fleshice postele useless, jesu. Koji moroni, ili je predugo ili je prekratko, nema sredine.

Fakat,nema sredine! :smt118

diGestive
    Participant

nekako osjecam negativnu vibru citajuci vase komentare, no unatoc tome i dalje postoji zarka zelja za instalacijom…cant wait to come back home…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.