Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • Author

d3uha
    Participant

kompletno drugu lokaciju gdje se može roštiljati, da ima livadu za popratne aktivnosti i šumicu za paintball

svaka ideja je dobrodošla

B051LjKo
    Participant

Ja se odazivam! zajedno s komadom…

Jedem što stave ispred mene, od cuge preferiram pivo… pod uvjetom da je ledeno… inače može i tzrno winno!

RimtuTiTuki
    Participant

Platak ili Kamenjak(na pola puta do platka), ali ako je lose vrijeme nema se gdje skloniti.

Rječina,

Veli Vrh,…

Troky
    Keymaster

je li taj paintball uopće nužan?

d3uha
    Participant

nije ali bilo bi fora

Groo
    Participant

I ja bi došao…..vjerujem sa ženom a bez potomka

d3uha
    Participant

ok znači stižu

pepić+ž

troky+ž

daky+t

krle+ž

rimtu+ž

bosi+bosi

groo+ž

? armada+ž

lokacija ostaje sa početka price, znaci LD Lisac

ja ću u subotu biti tamo od 10:00 tako da možete dolaziti nakon toga vremena

uzmite sa sobom nekakve rekvizite za društvo (frizbi, reketi za badminton i sl.) pa makar stajali u autu. Ukoliko netko ima mrežicu za badminton neka ju obavezno uzme jer sam ja svoju izgleda posijao

i molba za kraj: smeče bacajte u vrece za smece kako bi sto manje imali za cistiti. ako nema vreca na zahtjevanoj lokaciji recite pa da ih postavim

kada budete odlazili molim vas da uzmete neko smece sa sobom jer ce na kraju biti puno vreca a malo prostora

tnx

vidimo se u subotu

Dakky
    Participant

daky+t … nakon pomnijeg razmisljanja shvatih da t nije mjesto tamo, pa cak ni za cugu… mislim da ce starci negdje produzit (fuzine ili sl.) i da me u povratku pokupe…

Ajkula
    Moderator

Ako vec nemozete igrat paintball i druge moderne igre, uvijek mozete bacit one dobre stare :

Granicar, cukarikafe , trule kobile , hrkljus , lastik , cip cop , povuci baxa za kosu , zmurice , lovice …

RimtuTiTuki
    Participant

Ja ću najvjerojatnije biti bez ž. A ni ja nisam 100%, s obzirom da me nekakva viroza sjebala.

d3uha
    Participant

e da

tko je zainteresiran za paint u nedjelju mora javiti do petka tako da znam koliko nas je

za sada 6

LittleCannon
    Moderator

Ako vec nemozete igrat paintball i druge moderne igre, uvijek mozete bacit one dobre stare :

Granicar, cukarikafe , trule kobile , hrkljus , lastik , cip cop , povuci baxa za kosu , zmurice , lovice …

Opet surfas sa telefona, opet ce te opizditi racun 😉

Dakky
    Participant

ipak cu doc sa starim na gemist, unless someone picks me up

Ajkula
    Moderator

Kupio sam norvesku karticu. Neogranicen net za 1 euro na dan.

Btw, nasao sam novu sljaku. Pocinjem u lipnju u Saudijskoj Arabiji. Placen tamo i dom a ugovor jos kraci od ovog. Jucer me zvao francuz koji prica engleski ko Rene iz Alo Alo.

LittleCannon
    Moderator

Kupio sam norvesku karticu. Neogranicen net za 1 euro na dan.

Jel vidis ti kume, sto ovi svedjani imaju standard….

Btw, nasao sam novu sljaku. Pocinjem u lipnju u Saudijskoj Arabiji. Placen tamo i dom a ugovor jos kraci od ovog. Jucer me zvao francuz koji prica engleski ko Rene iz Alo Alo.

Ma bravo, svaka cast. Zbog ovoga ide runda smokovace.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 44 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.