Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Kad se sjetim da je netko ono remek djelo od Daikatane nazvao katastrofoma….

AA3.0… straaaaaaavaaaaa, jedva čekamo relese… izuj!!! Uber…. vrhunski gameplay, i još k tome besplatan….

B051LjKo
    Participant

BTW. Uopće ne kužim kako smo uopće mogli igrati AA 2 bez AA Deploy Clienta… Šta ti je život u neznanju….

Dakky
    Participant

2.Nema trackera? Katastrofa….debilana

Ne mogu vjerovati da ti to smeta. Ljudi nece moc vidjet tvoj mega veliki FR. Haha…

Pa imas ingame tracker koji kad proradi ce bit jos i bolji od aaotrackera…

Tracker me je tjerao da se potrudim malo više i uvjek sam si zadavao neke ciljeve. Prvo 50k killeva pa 100 …pa FR ,pa generalski čin itd. Jebiga,volim statistike i nemrem si pomoći. Mogao sam uvijek vidjeti svoj i napredak svojeg klana! A ovak,kurac! Ingame tracker? Bulšit! Ak bu radil ko sama igrica,onda bu super trekal! 😀

Ne znam, i meni statistika predstavlja sve, ali trenutno me cisto zadovoljava in-game statistika, achievementi, medalje, pinovi i sl.

Ciljeve si i dalje mozes postaviti, s jednom velikom razlikom – drugi ih ne mogu vidjeti… ako napravis 100000 killova, ti ces bit sretan jer jesi, a bit ces tuzan jer se ne mozes drugima pohvaliti (indirektno – da drugi vide da si najbolji u klanu, ili, direktno – slanjem linka na svoj javno dostupan tracker profil).

Zao mi je sto patis. i sto je tvoj ego u bedu, ali prihvati stvari kakve jesu, ni drugi se nece moc kurcit :smt038 hahahha :smt046

Odjebaus
    Participant

Ma ništa nije bitno osim činjenice da želimo igrati, a to ne možemo.

Usput, za igrati bi bilo dobro odraditi treninge, a ni to ne možemo.

LittleCannon
    Moderator

Ma ništa nije bitno osim činjenice da želimo igrati, a to ne možemo.

Usput, za igrati bi bilo dobro odraditi treninge, a ni to ne možemo.

?

?

?

i opet ?

Pa treniznzi su svi otvoreni dok se ne rijesi autorizacija!!!

Dakle upali i rokaj ko’ da si prosao sve treninge

KrLe
    Participant

Rajo, jel može netko od sposobnih i umnih obratiti pažnju na bandwidth u igri, koliko troši, oliti koja bi bila minimalna brzina… Baš me zanima u odnosu na aa2…

Dakky
    Participant

Rajo, jel može netko od sposobnih i umnih obratiti pažnju na bandwidth u igri, koliko troši, oliti koja bi bila minimalna brzina… Baš me zanima u odnosu na aa2…

neki od šefova devova je izjavio da AA3.0 radi 10 puta vise prometa nego AA2.x

First, AA3 is designed to provide players a great deal of data regarding their performance and key aspects of the online experience. As a result, compared with prior versions of America’s Army, AA3 generates about ten times more traffic between game instances and our middleware and backend infrastructure.

izvor: link

Gnjida
    Participant

” Quoted

maybe they can get better ones

there will be no “other” or “better” DEVs. They will not spend anymore money into the project … ”

Jesam li ja to dobro shvatio Homeya da je ostalo samo 3 devova te da armija nema namjeru uopće više zapošljavati novih devova,tj. da je cijeli projekt mrtav a da nije počeo ni živjeti?

LittleCannon
    Moderator

Ja sam naucio da sa AA ne treba trcati pred rudo.

Ako se sjecas, kada su izdali 2.0 cijeli dev team je takodjer dobio nogu ([Dev]Abraxas i ekipa), samo se puno manje o tome pisalo niti je koga interesiralo jer prelazak na 2.0 bio daleko fluidniji, a i stari devovi nisu bili placipicke kao ovi.

Svi su oni imali ugovor sa vojskom do 17.6 2009. i mislili su se poigravati sa vojskom tako da ne dovrse igru na vrijeme pa ce ovi morati produziti ugovor.

Ocito da ta taktika ne pali kod US. Army ekipe.

Dakle pouka je, ne izvoditi nikave zakljucke po tom pitanju, jer nitko pa ni US Army ne zna sto ce biti

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.