Homeโ€บForumsโ€บ[Ri051] Official Forumโ€บOpcenito – Mainโ€บAA Turnir, Rijeka 2005 ………

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 65 total)
  • Author

d3uha
    Participant

sad sam tek skuzio kako ovo zvuci, BaX nemoj se ljutiti ovo sam pisao u zanosu. Htio sam samo reci da bi bilo lijepo da doletimo svi kao ekipa i da se zajebavamo.

malo sam zabrijo u prethodnom postu

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ฤet lip 30 2005, 08:26 ]</span>

DeathWave
    Participant

Ja sam isto za to da bax dojde da ga ownam malo ๐Ÿ˜€ Hajde hajde dojdi ๐Ÿ˜‰

BaXuZ
    Participant

necu necu, mrzim VX

LittleCannon
    Moderator

ma zbog stealth-a i deathwave-a bi otisao i na mjesec, al kad pogledam s kim ste u klanu, prodje me volja

Kazu da je mjesec ovih dana najblize zemlji

8)

DeathWave
    Participant

samo ti daj ja nisam vise u VX-u ๐Ÿ˜€ No svejedno cu te ownati ๐Ÿ˜›

moby
    Guest

Ako si napustio VX onda lijepo poklikaj do Novacenja na ovom forumu! ๐Ÿ˜‰

diGestive
    Participant

samo ti daj ja nisam vise u VX-u ๐Ÿ˜€ No svejedno cu te ownati ๐Ÿ˜›

Ako si napustio VX onda lijepo poklikaj do Novacenja na ovom forumu!

BaXuZ
    Participant

e fakat deathwave, nacrtaj se u Ri051 ASAP, jebes sve drugo osim lokalpatriotizma

BaXuZ
    Participant

i onda me mozes ownat u ovoj neigrivoj igri kolko god ลพeliลก, ja ฤ‡u tebe u shumi

moby
    Guest

Ti BF2 Fanu daj nabavi full verziju 1.02, mislim da Ujo ima ali ja nema njegov broj…. zanimaju me druge mape, a vidim da se bez key-a igra normalno!

BaXuZ
    Participant

ja igram crack verziju, ali je nemerem spachirat na 1.02, druge mape su joลก bolje od Gulf of Oman, ima nuklearnih elektrana i inih pizdrolija

LittleCannon
    Moderator

Iskustvo vezano iz Sturmovika i njegove patcheve:

Isto tako imao sam problem za on lajn letenje poradi nemogucnosti instaliranja patcha na krekanu verziju.

Postupak je slijedeci:

deinstaliras igru, ondak je opet instaliras i prije nego je kreknes instaliraj patch. Gotovo 90%sam siguran da ce patch proci. Nakon instalacije patcha krekaj igru.

BaXuZ
    Participant

igra me pita cd key na poฤetku instalacije, koji skidam sa serials.ws, tako da gore navedeno nebu delalo

BaXuZ
    Participant

sto se tice online igranja crack verzije, moguce je, jerbo ima brdo krekanih servera, pa tako i Globalnet-ov, ali je on na 1.02 pa ga ne posjecujem

moby
    Guest

jao baX pa citaj malo BF2 postove lijepo ti pise da update-ash igru PRIJE nego apply-as patch!

Znaci ako imas original .exe backupiran nemash beda, ako ne reinstal, update, pa patch!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 65 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.