HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainAA Turnir, Rijeka 2005 ………

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 65 total)
  • Author

moby
    Guest

e da, i btw daj mi donesi to cudo da malo zaigram…. i joistick ceka svoje 😉

LittleCannon
    Moderator

igra me pita cd key na početku instalacije, koji skidam sa serials.ws, tako da gore navedeno nebu delalo

Ja ga krstim, a on prdi!

Lijepo ti kazem prije nego zamijenis .exe

Serial nije bitan

BaXuZ
    Participant

pa ne mijenjam exe, tele jedno kroz sarena vrata, ti sebe i krstis i prdis

LittleCannon
    Moderator

oces reci da sve sto ti moras napraviti da upogonis igru je ukucati serial?

Dakky
    Participant

i kakve veze ima BF sa ovim topicom? ajde lijepo taj chitchat splitajte u novi topic…

BaXuZ
    Participant

tako je Predraže, ukucam serial i igra radi

LittleCannon
    Moderator

e onda ga jebi. Ocito nacin za krekanje postoji ako krekani server postoji

Zh0rZh
    Participant

@Bax :

A da odes do trgovine i prepises originalan CD key ?

Znam da zvuci glupo ali kad malo bolje pogledas vidices da na brdo originalnih gejmova u trgovini pise CD key na pozadini.

diGestive
    Participant

…lijepo si se ti to dosjetio jos samo mi fali da znam gdje je neka trgovina s PC igrama 😉 naime u zivotu sam vidio svega 2-3 originala ….

B051LjKo
    Participant

HoBBit u gradu…. Na mrtvom kanalu iza kazališta

BaXuZ
    Participant

ili netcom, ali šta će mi to, kad mi igra radi i mogu se spajat na krekane servere, koji su na istoj verziji kao i ja, nemogu se spajat na 1.02 jer je različita verzija, a pošto je dotična izasla pred dva tjedna još se na netu nije pojavio nikakav krek, a ni nece jer vec najavljuju 1.03, e sad, sto nam to govori: Armiji treba po nekoliko mjeseci da updejta igru, a ovima se to mjeri u tjednima, i jos k tome nemaju ni priblizno bugova i ostalih gluposti kao AA. Normalno igrivost je neupitna, odnosno to su dvije razlicite igre, cak bi AA trebala bit daleko jednostavnija jer se ide samo pjeske po mapi, i mape su daleko manje, ali armija to jednostavno nemoze na taj nacin napravit, tako da to mene vec poprilicno zivcira kod armije, jer odkad ju igram još nije bilo verzije bez bugova, laga i ostalog. A sta vi ostali kazete na sve to.

diGestive
    Participant

zelis reci da je BF2 bug-proof game_? BaXuz c’mon nemoj me razocarati…

LittleCannon
    Moderator

ili netcom, ali šta će mi to, kad mi igra radi i mogu se spajat na krekane servere, koji su na istoj verziji kao i ja, nemogu se spajat na 1.02 jer je različita verzija, a pošto je dotična izasla pred dva tjedna još se na netu nije pojavio nikakav krek, a ni nece jer vec najavljuju 1.03, e sad, sto nam to govori: Armiji treba po nekoliko mjeseci da updejta igru, a ovima se to mjeri u tjednima, i jos k tome nemaju ni priblizno bugova i ostalih gluposti kao AA. Normalno igrivost je neupitna, odnosno to su dvije razlicite igre, cak bi AA trebala bit daleko jednostavnija jer se ide samo pjeske po mapi, i mape su daleko manje, ali armija to jednostavno nemoze na taj nacin napravit, tako da to mene vec poprilicno zivcira kod armije, jer odkad ju igram još nije bilo verzije bez bugova, laga i ostalog. A sta vi ostali kazete na sve to.

Ne

Dakky
    Participant

Daj molim te kakav je to helikopter ili bilo koje drugo vozilo koje ima 1.) beskonacno metaka 2.) respawn usred borbe

mene to zivcira. da zelim igrat klasicnu pucacinu di se respawnas kad umres, rekoh ti vec, igrao bi UT2k4 – po meni daleko zanimljiviju igriviju igru od ovoga.. a isto nema laga, nema cheatera itd…

Zh0rZh
    Participant

LoL Bax ti ko da si s Armijom poco igrat FPS-e pa tek sad otkrivas da postoje i drugi…..

Respawn, respawn, i jos jednom respawn.

IMHO svi FPS-i sa respawnom su u najboljem slucaju drugorazredni u poredjenju s AA, i primjerni samo pijanom utucivanju misa i tipkovnice.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 65 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.