HomeForums[Ri051] Official ForumTrach RubrikaAjmo se malo blamat na TWL-u

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 190 total)
  • Author

Dakky
    Participant

BTW, evo sad smo na 12. mjestu i otvoreni, ima jos otvorenih gore, oce li netko napast ili cemo opet bit napadnuti ?

Odjebaus
    Participant

Odmah smo napadnuti i to od turbo jebenih igrača, ovaj meč će biti gadan ako ne bude pripreme. Inače, evo mail-a od admina:

I have looked in to it and not able to come to complete reason as to why it happened but your opponents had sent the ladder admin an email regarding it so maybe the wrong button was pushed im not 100% sure.

But this match has now been removed from your teams history and your rank restored to 11th place.

Sorry for any problems caused as a result of this.

Thanks,

Highflyr|TWL

Americas Army

EU Competition Manager

http://www.teamwarfare.com

Dakky
    Participant

Odmah smo napadnuti i to od turbo jebenih igrača, ovaj meč će biti gadan ako ne bude pripreme.

Kako odmah kad je jucer bilo Open i nama i jos 2-3 protivnika iznad nas

RimtuTiTuki
    Participant

Odmah smo napadnuti i to od turbo jebenih igrača, ovaj meč će biti gadan ako ne bude pripreme. Inače, evo mail-a od admina:

Fuj Mkenja…. trebala bi se onda odmah dogovorti ekipa za mech, isprobati spam pilom, i rush sa loyality strane na C objektiv… Dakle odluciti tko ce biti pila (bosiljko?) i tko ce utrcati sa fleshicom u C kad budemo igrali loyality ( taj mora biti treci u timu ako se ne varam, jer je on najblizi onom otvoru, i samo njega ne zakaci spam sa Honor strane)

I naravno provjeriti pravila, odnosno da li vrijedi pobjeda ako imas 2 objektiva, jer mislim da su to ukinuli, a ako jesu, tko prvi postigne prednost, ce kempati jedan obj…

I KrLe ima da igras, jer tebe ova mapa jednostavno obozava…

B051LjKo
    Participant

Ja igram… što se mene tiče, mere trening prvi odmah večeras… Bilo bi zgodno (i naučno fantastično da skupimo dva trening tima večeras.. .recimo, 21.30?

Odjebaus
    Participant

Jebiga ja se večeras moram vratiti na posao … ako ne potraje previše možda budem natrag do 23:00

Dakky
    Participant

Liga prvaka je veceras, tako da se mozemo vidjeti oko 22.30

B051LjKo
    Participant

Putza mi penis za ligom prvaka… dakle pojavite se na TS-u u neko doba da probamo smisliti neku taktiku…

KrLe
    Participant

Čekaj, šta je match sutra u 9? ili 8? Mislim da neće ići što se mene tiče… A vidjet ćemo

Troky
    Keymaster

petak u 20h ako se ne varam

B051LjKo
    Participant

posond, nedelja ili utorak…

Odjebaus
    Participant

Do utorka sam u Zagrebu

B051LjKo
    Participant

Utorak, 21.30

B051LjKo
    Participant

193.93.45.171?password=match

B051LjKo
    Participant

meč je za 4 sata, nemojte da vas moram ziwkat!

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 190 total)
  • The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.