HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeČempionšip prijave

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • Author

Achten
    Participant

Pozdrav.

Prijatelj od Srde, Uljanova, Paranoje i Zeme.

Na raspolaganju imam:

ISU-152 (full upgrade, 100% camo, 60% repair)

Pozdrav

Nelito
    Participant

B051Ljko wrote:

Za pristupanje istom nam treb min 14 ljudi plus šest rezervi, osim brojnih trla baba lan naklapanja, ništa konkretnoga do sada nismo zaključili. Odluka o pristupanju ili nepristupanju turniru desiti će se sutra (petak, 11.03. 2011.) na temelju odziva na prvi Generalni trening.

Prije nego uopce odlucim prodati bilo koji tenk tira 9 ili 10 da bih mogao kupiti prikladan tier 8 za nadolazeci turnir sakacekat cu vecerasnji trening obzirom da je jos uvijek upitano igranje na istom, obziorom na manjak igraca. trening cu odraditi sa objectom 212 trenutno jedino sto imam a da upada u tier 8, vidimo se veceras u 21h

Ajkula
    Moderator

Ionako dolazi hardwipe.

Ja sam prodao Mausa da imam mjesto u garazi 🙂

Ruki
    Participant

Poz ingame nae Paaranoja

frendač od ulj, achtena, zeme

na raspolaganju, s-51, is, is3, i još štošta

🙂

uber.zemo
    Participant

Hai, Mimir ingame

Na raspolaganju su14, is,is3,su152, medium stablo

B051LjKo
    Participant

Elem,

Prvi trening je prošao i više no dobro, skupilo nas se na kraju čak 16, što će reći da se čini kao da nas je dosta za učestvovanje na Ural Steel turniru… Regano nas je trenutno 15, molim one koji još nisu pristupili u tim da to učine…

Zaključci prvog treninga:

1. Tri artiljerije su definitivno previše, u finalnoj konfiguraciji će vjerojatno biti samo dvije, iznimno možda i samo jedna, ali to tek treba potvrditi na velikom 14 vs 14 treningu. Od svih arty igrača, daleko najbolji posao je na treningu odradio dakky, i ima osiguran slot

2. Ferdi u praksi nije dokazao teoriju. Na Ruinbergu ima bilijardu glupih kamenčića i zavoja na kojima zapinje, a hull koji u klasičnim tier 8 bitkama jako lijepo dinga, ovdje će biti bušen konstantno… Stoga, će korištenje istoga biti samo u krajnjoj nuždi. ISU se za sada čini kao znatno bolji izbor; u finalnom rosteru će biti barem dva komada.

3. IS3 je daleko najbolji izbor za Ruinberg, to smo znali i od ranije, a sada se takvim pokazalo u praksi. T32 dosta pati od niske penetracije, no problema sa zlatnom municijom ne bi trebalo biti, Slično vrijedi i za Tigra 2… Omjer bi na kraju trebao biti barem 2/3 IS3 naspram 1/3 za T32 & KT.

Toliko za sada

PS. Napominjem još jednom, svi igrači koji misle sudjelovati mi trebaju poslati Puno ime i prezime, grad u kojem žive i mail adresu…

Ajkula
    Moderator

Ja bih stavio samo jednu artiljeriju. Dvije su previse ,a tri su perverzija,neznam tko uopce pomislja na tri artija.

B051LjKo
    Participant

BTW. Trening ponovo navečer

B051LjKo
    Participant

I nek netko navrati do CroArmy tima i priupita ih ako su za 14 na 14 trening

Uljanov
    Participant

Ako treba mogu ja zvati još ljudi na treninge ima sigurno 3-4 čovjeka koji bi ispunjavali uvjete do tier 8..

B051LjKo
    Participant

Pa čim više, to bolje…

Dakky
    Participant

A da trening bude u 22h kad je vec subota, mislim ono, ja jesam nolifer ali subotom imam cuginho navecer, a 21h je malo prerano

B051LjKo
    Participant

@za razliku od inače kada također imaš cuginho navečer 🙂

Nismo definirali vrijeme, dakle 22 sata odgovara

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • The topic ‘Čempionšip prijave’ is closed to new replies.