HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeČempionšip

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 75 total)
  • Author

Srdo
    Participant

Moby je u pravu, možemo se večeras skupiti i probati.

Dakky
    Participant

A da mi probamo malo slozit par tih setUp-a online i cisto iz prakse vidimo sta nam pase uz nas (anti)stil igranja, pa po potrebi fino poshtelamo?

Konacno jedna pametna, srati iz pune guzice je lako, treba probati pa vidjeti, siguran sam da je T44 kljucan za pobjedu, mozda ne protiv IS3 ali protiv TD-a, lightova i SPG-a je uber

Nelito
    Participant

jedino s cime trenutno mogu igrati do tiera 8, arty (object212) obzirom da su mi svi ostali tier 9ili10

Ajkula
    Moderator

Takodjer. GW Tiger ovdje.

B051LjKo
    Participant

S obzirom da smo izgleda insuficijentni s Tierom 8, možemo i na Tier 10, toga ne bi trebalo faliti… a i posade su svima napimpane…

KrLe
    Participant

ja za tier 8 imam ISU 152, T44 sam, čini mi se, prodao, ali i to se da ponovo kupit. T32 mi se ne čini ko winner, tako da je to to od mene. Što se tiče tier 10, T30 i T54 su tu, ali meni se i dalje čini da još nismo sazrili za pravu tabu, iako smo napredovali od kad se zadnji put pričalo o kompanijama. Ja još uvijek nemam filing za sve mape i hull down pozicije na istima…

RimtuTiTuki
    Participant

Ja imam t32 i Tigra II

Troky
    Keymaster

ja imam samo Tigra II koji mi se uopće ne čini tako loš otkad pljucka zlatne metke.

Venchoba
    Participant

Uuuu, što se to sprema neka akcija. Ajde da se i ja javim. Daklem IS3 i Object 212. U biti imam rusko sve osim T-54 i TD-ova. Preferiram Object 212.

Dakky
    Participant

Dakle da pojasnim situaciju: tri su opcije:

6/60 – max tier 6 i ukupan zbroj tierova 60

8/90 – max tier 8 i ukupan zbroj tierova 90

10/140 – max tier 10 i ukupan zbroj tierova 140

koliko ja kuzim, broj tenkova u “companyu” je max 14 sukladno gornjim pravilima.

MINIMALAN broj prijava je 14. Pozeljno je imati 6 rezervi.

Dakle, teoreteski, mozemo imati 14 Mausa i upasti u zadnju kategoriju.

Posto je gotovo sigurno da ce biti takvih ekipa, mislim da imamo vise sanse u 8/90 diviziji. Kao sto je B051 i rekao u prvom postu.

Daklem, ima li nas 14, da nas prijavim na Championship?

BTW…

Finalists from each division will advance into Grand Finals which will take place in early May in Moscow. All in all 3 teams best teams from EU/US server will have any opportunity to to defend the honor of their server! All travel, transport and living expenses (except visa and insurance) will be covered by championship organizers.

Grand Finalists in each division, apart from the best of the best title, will be awarded with special prizes. 1st place – powerful gaming HP laptops, 2nd place – 10-inch Archos tablets, and 3rd place – Asus netbooks.

KrLe
    Participant

Nema smisla, al možemo se konzultirat sa croarmy, ako šta planiraju, pa se probat spojit.

Što se tiše companija ili ovog natjecanja. Malo sam danas šetao po istima i ljudi su večinom pajserčine, kao i mi. Razlika se osjeti kad naletiš na one srbe, koji nisu otvoren company i očito su uigrana ekipa. Ono što mi je bilo ugodno, nisam bio s ljudima na TS-u, nije bilo buke, tu i tamo netko zalaje na voice chatu, podnošljivo.

Moj stav je da sam došao do tier10, nemam želje za novim tenkićem i želim igrat kompanije, ali ne na način kako ih prakticiramo. Vjerujem da bi dovoljno bilo da se za kompanije iskopčamo s TS-a, predlažem da testiramo.

Što se tiče ovog natjecanja, volio bih da netko, a tu mislim da Bosiljka, jer kontam da ima živaca i volje, složi idealan tim, tablica, fire power, rate od fire, hit point odnosi… i ako imamo takav ili približno sličan tim, prijavljujem se, ako nemamo, ja neću sudjelovat…

Srdo
    Participant

Ja mogu igrat s Jagdtigerom/Pantherom II/Objectom 704.

Definitivno nam fali uigravanje, ali smo napredovali u odnosu na prve borbe u kompaniju:) Trebali bi složiti jedan ili dva setupa i konstantno vježbati, simple as that.

Ajkula
    Moderator

Ja zelim da Bosiljak odvede cijeli tim na pivetinu i pizzetinu, a nakon toga moze i burek. Ako burek bude dobar,ja cu igrat,ako ne onda necu.

Ljudi, nemojte se ponasat ko djeca.

Nasu igru nece oplemenit nikakve tablice , hit pointsi ili Vranine karte.

Treba igrat kompanije i skupljat nekakvo iskustvo. Vec svi znamo kako ko dise. Jos malo poradimo na taktici i to ce biti to.

ArMaDa
    Participant

hmmm nazlost meni se igra company cak i kad gubimo jer mao smo puta izgubili a da smo bili jaci ili nam fali arty ili previse malih tirova ili tko zna sta jos ali mi se neda igrati ako ce 1/3 tima igtati kao da su sami na mapi tipa isao sam samo malo izviriti druga trecina kao da se igra platoon , ajmo nas dvoje tamo i ovamo samo da vidimo i na kraju ostane par papaka koji igraju company i siluju ih ,.. kad se odlucimo svi igrati kao company i pri tome mislim svi onda sam za i jos nesto ako kazemo da bilo tko objasnjava taktiku onda e toga pridrzavamo s time da se ne pravimo gluhi a nisam te cuo samo zato jer ti se taktika nije svidjela , jer svi su pametni a kad dode red na njih onda je ajmo svi ravno svi desno ili svi lijevo ,,to je uber taktika,, i jos je moje misljenje da se moramo naci na mapi sami i onda pricati o taktici i ako neko ima drugo misljenje usvojiti je ako je bolje, naravno za svaku mapu treba imati vise taktika jer se enemy ne krece po sabloni, tako da mi morate reci ako igramo iz zajebancije da se ni ne trudim ako cemo igrati ozbiljno onda sam za..oliko od mene , mada tek sad vidim da i nije samo toliko:-)

Ajkula
    Moderator

Ja zelim da Bosiljak odvede cijeli tim na pivetinu i pizzetinu, a nakon toga moze i burek. Ako burek bude dobar,ja cu igrat,ako ne onda necu.

Ljudi, nemojte se ponasat ko djeca.

Nasu igru nece oplemenit nikakve tablice , hit pointsi ili Vranine karte.

Treba igrat kompanije i skupljat nekakvo iskustvo. Vec svi znamo kako ko dise. Jos malo poradimo na taktici i to ce biti to.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 75 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.