HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeČempionšip

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 75 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Ovo ima smisla, da se nađemo na mapi solo u training battlu i dogovaramo taktitu, al je problem što taktika ovisi o konfiguraciji tenkića protivnika.

Ono što sam primjetio jučer, ja sam izrazito slabo radio damage jučer u kompaniju, a čini mi se i da drugima nije nešto išlo. Ko da se nešto desilo s topovima, jučer sa T30 trekam T1… da sam falio, ok, ali pogodim i trekam ga… Isto tako ponekad, ko da mi nestaju meci, uopće se ne vidi trag da sam pucao… Sve u svemu, dingamo trekamo, falimo, a ekipa nas razguzi sa 3 šuta po tenku. Ko da ljudi znaju nešto što mi ne znamo… Igrat?

Druga stvar, ja sad nekako razmišljam da moram rasprodat garažu i pustit jedan, max 2 tenka i samo njega igrat. Jer igrat jednu partiju u T30, drugu u T54 treću u ISU me samo jebe, pa zaboravim u čemu sam pa npr. krenem negdje gdje uopće ne vidim preko humka sa ISU-om. Imam dojam da se trebamo svi posvetit jednom tenku i explorat mu sposobnosti i definirat svoju poziciju na mapi, pa ćemo onda i taktiku kompanije… Jer mene stavit na trokijevu poziciju na extrakciji ili bosiljkov zidić… Dakle ovo sa tablicama što sam srao, to me zanima u smislu da kažemo ok, 14 tenkova 90 tierova, to je = 4x nešto 2 x nešto…. Onda kažemo Srdo igra taj tenk, Ganić igra taj tenk – time smo definirali koji im je zadatak na mapi… Ja kažem ja ću igrat recimo IS3, rasprodam garažu, uzmem is3 i samo i isključivo njega igram… i naučim ga igrat, naučim gdje se sakrit preko čega mogu pucat, pod kojim nagibom, na kojoj udaljenosti i kamo probijam… gdje sam na mapi u kojem trenutku i kolko brzo kamo mogu doć… bla truć troć

B051LjKo
    Participant

Molim sve da pobacaju što imaju od sljedećih tenkova:

KT, IS3, T29, Tier 6 i 7 arty…

Naročito oni koji još nisu prodali T-29? To mi je full bitna informacija, nadalje, Pobrinite se da imate tier 8 tenk sa 100 posto posadom, ispod toga nema smisla… nikakovg…

Srdo
    Participant

Ako ćemo igrati u Tier8, igrat ću s Jagdpantherom.

Ako ćemo igrat u Tier10, Jagditger ili Object704.

Troky
    Keymaster

Molim sve da pobacaju što imaju od sljedećih tenkova:

… Tier 6 i 7 arty…

Dakle, arty nam ne treba uopće?

Ajkula
    Moderator

Od nizih tierova jedino imam GW Tiger.

KrLe
    Participant

ja nemam ništa tier 8, al ću kupit šta treba… Od malih tiereva vrijednih spomena imam su85…

Dakky
    Participant

Ma mali tierovi nisu u igri i nema ih smisla stavljat u Company!

Ako se igra

6/60 onda imas 10 tier 6 tenkova.

8/90 onda imas 11 tier 8 tenkova + 1 BT-2 za skauta

10/140 onda imas 14 tier 10 tenkova i to je to

Tako igra funkcionira i niko mi ne moze reci da bi bilo kakva druga varijanta pobjedila 14 Mausa (u tier 10 borbi) ili 11 IS-3 (u tier 8 borbi)

Ja cak mislim da tu nema mjesta ni za Artiljeriju, pogotvo u Tier 10 bitkama, jer 1 Arty nece nista napraviti Mausu… a 2 artya je vec preveliki udarac, 12vs14 Mausa bi bilo pogubno, vjerojatno

Dakle suma sumarum:

10/140 ne mozemo igrati jer nemamo 14x Tier 10 Heavy Tenk

8/90 mozemo igrati ali treba sloziti team od 11x Tier 8 Heavy Tenk + 1x BT2

Kladio bi se da ce pobjednicki tim biti slozen upravo ovako, bez mediuma, lightova, TD-ova pa cak i bez Artiljerije!

B051LjKo
    Participant

Dakky ja se ne mogu načuditi tvojem toku misli… Još jučer je T-44 s 122 mm gunom bio presudan faktor bitke, a sad odjednom arty postaje potpuno suvišan…

BTW. 14x Maus je valjda najgluplja kombinacija koje se itko mogao sjetiti… I isti nemaju ama baš nikakve šanse protiv koktela poput 7 xIS7, 2xT-30, 2x Object 704 3y GW Tiger na svakoj iole otvorenoj mapi…

B051LjKo
    Participant

Ok momci, malo sam mudrijao i zaključio da je ovo odlična kombinacija… Otvoren sam za sugestije (i prijave po grupama, naglasite za koju bi htjeli konkurirati)…

Ako zatvorimo konstrukciju, ja sam za sudjelovanje… U suprotnom je možda bolje odustati u startu…

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

MiniGun
    Participant

1xIS3 ready…

Dakky
    Participant

1x Object 212 ready…

BTW B051ljak .. mislim da su 3 Artya previse, radje daj jednog skauta ili mediuma koji ce braniti Artye.. jer neka s druge strane postoji 1 skaut, otkrit ce nam Artye i onda puska

KrLe
    Participant

Možda, ali možda, jedan medium ili neki scout, ali ga treba baš ozbiljno igrat… Što se tiše TDjštine, smatram da je nužna, ali bolje ferdi nego ISU, isu ne može okretat top i nizak je, najčešće ne može pucat s neke zaštičene pozicije, a buši ga šta stigne…

IS3 i KT su mi miljama daleko, artice ne igram, ISU kontam da je lošiji izbor, ako možemo 2 ferdija složit, tako da volontiram kupit T29 i napimpat ga…

Troky
    Keymaster

KT ili za par dana GW Tiger. GW Panther nema baš nekog smisla.

Posada u KT-u je na 100% ali je zapovjednik tenKre.

Srdo
    Participant

Ja mogu kupiti Ferdija.

I slažem se s Krletom da bi jedan medium mogao uletit.

Ajkula
    Moderator

Ja bih zamolio ako mogu rezervirat slot br. 10. Neda mi se kupovat King Tiger ili IS3. Jerbo ce mi posada bit banana.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 75 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.