HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsČetvrtak, 07.04. Ri051 vs Pirates

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 85 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Da li da kupim opet ISUa ili Tigra 2 ili nešto treće?

Zapravo nemam pojma, pričekajmo što kaže Paaranoju, a i brijem da i nije pretjerani stress jer ima dosta ljudi koji će uletit, a do sada su bili na zamjenama… ala mimir, veco, venchoba, rimtu i ini…

RimtuTiTuki
    Participant

Ja imam napimpanog KTa i T32, tako da srdo, uzmi ISU-a

ArMaDa
    Participant

pa da na lakevilu mi se neda igrati s tirom jedan to je prelose , probao bi s is 3 ,

B051LjKo
    Participant

pa da na lakevilu mi se neda igrati s tirom jedan to je prelose , probao bi s is 3 ,

Nikakav stress, mogu ja sjest u T1 ako treba…

B051LjKo
    Participant

BTW. igramo 2x Lakeville, i 2x Kareliju… Bit će veselo…

Ruki
    Participant

karelija…. damn, niti jedna kak spada otvorena mapa, opet ce ic na hp prednost….

nego, dal su videjčići od partija spremni, mislim da bi ih mogli postat?

B051LjKo
    Participant

BTW. Tko će vodit Kareliju? Ili da ja odaberem?

ArMaDa
    Participant

nego kako shvacamo ovaj izazov, pitam zbog municije , ocemo s gold ili s parama , da znam da ne potrosim sve?:_)

B051LjKo
    Participant

Ja ga shvaćam kao finale poslije finala 🙂

Uljanov
    Participant

Isto ako i s čim budem igrao ide gold..:D

Idemo im spalit zastave..:D

Ruki
    Participant

Kareliju mrzim, zato kaj je jebeni slug fest u kanjonu, a plato se može branit sa 2-3 čovjeka… za to nemam nikaku ideju, no za lakewill se može štošta smislit… samo raspored tenkova mi je nepoznat… imamo li brze artije na raspolaganju tj. hummel, m41, gw panther, m12? Imamo li HT ili MT koj ima jeben vju rejnđ i voljan ga je proširit do 500mm sa CO?

Troky
    Keymaster

imam ja GW panthera sa 100%+90% posadom ako treba

KrLe
    Participant

šta su HT i MT? Ja imam ISU, iako ga ne igram baš najbolje, pa netko ne mora kupovat… dakle, imam ISU, imam T32 i to je otprilike to… ako je nužda mogu nešto kupit, mislim na ove piždroće od lightova, a možda čak T44 ako zaključimo da je potreban… Ne bi se ja previše trudio oko ovih pirata, čak se ne bi ni pretjerano zamarao oko taktike i tako igramo s njima da skužimo što je to taktika. za Kareliju, ja bi probao standardno čepljenje klanca, jednog lightera na sredini i TD jce u bazi, dva hevija s mediumom na platou, a jednu bi probao da pustimo da se malo rasporede pa rush po sredini bez stajanja drito na njihovu bazu i to kad krećemo sa istoka.

Čisto da vidimo kako će nas ispenkat i gdje će se oni nalazit za to vrijeme.

Za ovaj lakevil, ne mogu se uopće sjetit koja je to mapa?

BTW U KOLKO SATI SE IGRA?

B051LjKo
    Participant

Ja u slučaju potrebe mogu kupiti Panthera; od ostalog je na raspolaganju Hummel (mada sam loš s istim), KT, leopard, i bilo koje drugo T2 govno ako se isto pokaže potrebnim…

Što se raspoloživosti tenkova tiče, dakky će čuim se zbudi bacit onaj Excell sheet sa raspoloživostima…

Ovako iz dupeta, za hevice znaš s čime raspolažemo, od mediumaca, brijem da Juha, ja i Srdo možemo iskopat Panthera, svi vi 54vorkaši T-44, tako da mediumi brijem nisu problem… složite nešto na “papir” za Lakeville i Kareliju… Evo Ruki, da ti olakšam mudrovanje, mudruj malo o Lakevilleu, pusti vrani Kareliju… ili obratno… ili whatever…

Večeras bi bilo zgodno inicijalno slaganje stvari.. .dakle tko god da se može doguzeljati na TS/trening oko 21 h bi bio poželjan…

PS. To vrijedi i za sve pripadnike LSD-a koje nisam imao prilike upoznati…

PPS. Krle, lakevile je mapa s jezerom, klancem na “lijevoj strani”, i gradom na desnoj, i cestom na sredini u čiju se ti rupu na sredini obožavaš zabiti…

HT/MT Heavy / Medium

Ruki
    Participant

Za lakewill sam mislio ili napad kroz grad ili da ih dignemo na foru kroz kanjon u stilu da pokazujemo jedan tenk tamo, dok ostatak napadača čeka iza ruba 😀

A što se tiće napada na grad, slanje skauta ravno kroz sredinu no treba ga pretit netko sa dobrim vju rejnđom, skaut ce ih usporit i natjerat ih da okrenu topove prema njemu, taman koliko treba pratiocu da se stane na rub svog vju rejnđa i polako nagriza one koji su još na padini prema gradu… naravno treba to isprobat na trejningu…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 85 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.