HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsČetvrtak, 07.04. Ri051 vs Pirates

Viewing 10 posts - 76 through 85 (of 85 total)
  • Author

moby
    Participant

Ja sam 4šur u 21h online, no frx!

veco969
    Participant

ipak dolazim na vrijeme. ko j*** jedan trening.. ne bori se baš svaki dan s piratima 😀

KrLe
    Participant

Stizem, da vidimo te pirate

ArMaDa
    Participant

stizem

Nelito
    Participant

stizem i ja : da ih gadjam sa zlatnom municijom;)

Srdo
    Participant

Golden shower ready 🙂

B051LjKo
    Participant

Ok, ovo je bila katastrofa… Rezultatski ne, jer smo više manje svaku izvukli “dostojanstven” poraz… Ali organizacijski, užas… Lakeville još kako tako, ali Karelia, dizaster… Sad nam i tako slijedi mali organizacijski odmor od bar tri tjedna dok se ti tenkovi malo ne nagrindaju, u međuvremenu… nekoliko pravila… Pirati nisu nikakv vanzemaljci, jedini segment di su klasu iznad je arty, tu nam treba eksponencijalno poboljšanje, za ubuduće, artiljerije, dakle nelito, dakky, vnchoba, igrajte češće, sinkronizirajte se… pomeli su nas uglavnom artiljerijom…

1. Ukoliko prije “meča” ne odradimo barem jedan ili dva interna treninga, meča neće biti, barem ne samnom u tom timu, kaos kakav je bio na Kareliji nam ne treba…

2. Nemojte da se ikad ikome desi da mu opet ne radi whisper po nekim kanalima, 14 ljudi u jednom kanalu je užas i katastrofa, i ne želim da se to ponovi, a ovaj put nismo imali izbora

3. jedna osoba vodi meč, jedna, unaprijed se zna koja, nema sugestija, nema sufliranja, nema ničega… tišina i muk… eventualno odgovaranje na postavljeno pitanje

Ostatak je ok, siguran sam da smo igrali ruinberg da bi partije bile na “nože”…

Troky
    Keymaster

Ja bih dodao još jednu stvar (iako nisam bio prisutan duhom danas): mrtvaci NE pričaju. Zna biti iritantno za one koji igraju…

Dakky
    Participant

Ja bih dodao još jednu stvar (iako nisam bio prisutan duhom danas): mrtvaci NE pričaju. Zna biti iritantno za one koji igraju…

To je stvar koja me uzasno iznervirala u svakoj partiji jos za vrijeme URAL steela

Vrana
    Participant

Mrtvaci u pravilu imaju najbolji pregled situacije…

Kada ih je malo. Kada su svi mrtvi osim jednog tenka i ne bas. 🙂

Viewing 10 posts - 76 through 85 (of 85 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.