HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMChristmas LAN #2 @ BB (Baxova Brvnara)

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 81 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

a skidanje slusalica ??

Što se mene tiče može biti i bacanja slušalica… 😉

BaXuZ
    Participant

Daklem, za sve a pogotovo one koji neznaju kako se čita kalendar, alternativni vikend je vikend iza božića (božićni praznici su 25-i i 26-i, utorak i srijeda, što znači da su prva subota i nedelja iza spomenutog utorka i srijede dani kada se LAN može održat, točnije 29-i i 30-i prosinac 2007-e a ne, kako bi neki mogli pomislit, 5-i i 6-i siječanj 2008-e koji su isto tako subota i nedelja ali nisu vikend iza božića nego drugi vikend iza božića, a u kontekstu se spominje vikend iza božića ( obratiti pažnju na neizrečeni singular )).

Daklem, ako vam više paše taj datum, vikenda iza božića ali ne drugog nego prvog, meni paše isto tako, jer sam domov kao što negdje već napisah izmedju 20. 12. 2007-e i 2-og 1-og 2008-e

BaXuZ
    Participant

jel jasno?

BaXuZ
    Participant

molim da se izjasnite ako nije jasno

BaXuZ
    Participant

prvi vikend, NE drugi

BaXuZ
    Participant

jesam li spomenuo da mrzim glupane?

BaXuZ
    Participant

pa čak i one povremene

Troky
    Keymaster

ja glasujem za 22.12.

moj brat robert, također.

… ali prihvatit ću i alternativni datum ako većini odgovara, ali u to slučaju tražim mjesto u ministarstvu za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

B051LjKo
    Participant

Meni je baš svejedno… 22gi, 29… sejm šit… ako nas se više može skupit’ 29tog, onda 29ti…

LittleCannon
    Moderator

Meni je baš svejedno… 22gi, 29… sejm šit… ako nas se više može skupit’ 29tog, onda 29ti…

egzekli

Dakky
    Participant

meni svejedno

Groo
    Participant

Svejedno i meni.

Ganci
    Participant

e jebat ga, meni paše strikly 22og te ako se tog vikenda nebu održavalo prvenstvo dolazim sveeno jerbo sam tako ugovorio sa babom te nekim jebivjetrima s kojim sam mislio podjelit putne troškove.

KrLe
    Participant

Bax ti si doma reci kad ti paše, ovo dogovaranje može-nemože, nije konstruktivno, a i nemamo baš toliko vremena za nećkanje…

Groo
    Participant

Kad ovako naš Cigo kaže ne dolazi u obzir ništa drugo osim 22-i 🙂

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 81 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.