Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 214 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

BTW, pare se skupljaju do srijede 20. 12. predajte ih bosiljku, meni ili cannonu. Tako da do subote budu spremne nagrade, klopa i cuga. Mislim da ce na kraju nagrade ipak bit lightpadovi. 100 kn svaki od nas i bit ce to bogat LAN, s mozda kojim iznadjenjem ako bude viška love. I ne zaboravite pripremit sredstva za članarinu za 2006, to skupljamo na LAN-u.

B051LjKo
    Participant

flat rate optima telekom wimax free (s opremom) … osigurano… moze B051?

mislim da je jednostavnije preko dsl-a… Meho reche da nam moze srediti neku vecu brzinu za taj jedan dan, pod uvjetom da mi BaX da svoj kucni br tel. (use the PM)

I reci mehi da vidi koji mi je kurac s linijom…. (424-930) konstantno mi nešto sere… em skače ping, em lagucka, em packetloss…. nervozan sam više…

Troky
    Keymaster

wimax ima stvranih 1024/256kbit transfer i to je to.

ne znam koliko ‘trosi’ video stream… trebalo bi probat prvo

moby
    Participant

Ovisi o broju klijenta i kvaliteti samog codera, ali s obzirom da smo mi u Porecu prenosli rally u zivo preko 2xISDN linije i da je to [uz povremene ispade doduse] radilo sasvim solidno ne vidim razlog da na 2x brzem uploadu ne bude 2x manje problema 🙂

Soft koji samprobao rai fino i ima cak i chat ispod prozorcica…. sve u svemu vrlo fino se to da rijesit.

Dakky
    Participant

wimax ima stvranih 1024/256kbit transfer i to je to.

ne znam koliko ‘trosi’ video stream… trebalo bi probat prvo

Ako Meho odradi svoj dio posla, mozemo imat nestvarnih 3mbit/384kbit … a mozda i vise… prijedlog je streamati sa dvije kamere, jedna nek snima rostilj, druga igrace !opr019fj .. pa da ljudima vadimo mast….

BTW NHF BaX ali Troky, mislis li da je BaX-ovo “selo” pokriveno signalom WiMax-a?

I reci mehi da vidi koji mi je kurac s linijom…. (424-930) konstantno mi nešto sere… em skače ping, em lagucka, em packetloss…. nervozan sam više…

Meho je trenutno u Kini, rekao je da ce vidjeti da li moze sta srediti za LAN-ushu, bilo bi previse traziti da salje mailove sada da se tebi sredi linija….. no ajde, pitam ga kad se bax odluci da li cemo ici na WiMax ili na DSL…

Dakky
    Participant

BTW ako se netko misli igrati na mom laptopu, preporucam da netko nabavi ili donese jedan keks ddr333 ili ddr400 200-pinski od 512mb za laptop….. jer je 2×256 malo premalo za igrat se na njemu, iako radi…..

Zh0rZh
    Participant

…nagrade ipak bit lightpadovi…

bolje mem stick opet imo… koji ce mi k*** lightpad 😛

Troky
    Keymaster

BTW NHF BaX ali Troky, mislis li da je BaX-ovo “selo” pokriveno signalom WiMax-a?

Bazna stanica je na Ambasadoru snage 2W, a AP ima snagu 0.5W i antenu od 18dBi… signal bi se trebao hvatati i u delnicama…

BaXuZ
    Participant

da ti osvjetli sprzeni mozak zhorzh,

a sto se tice wimaxa i dsl-a meni je svejedno

B051LjKo
    Participant

da ti osvjetli sprzeni mozak zhorzh,

Ma jebo lightpad… dajte barem one micove za Zalmanice… ima se vremena za organizirati ih…

Troky
    Keymaster

oni micevi za zalmana su jaje

Dakky
    Participant

A sta je s nama koji nemamo zalmanice?

BaXuZ
    Participant

točno tako, nemamo svi zalmanice

BaXuZ
    Participant

napravite poll, ali uzmite u obzir cijene, padovi su najjeftiniji, uz njih vrlo vjerovatno ide extra nagrada

B051LjKo
    Participant

OK, koliko para uopće ide u nagrade… da malo prošnjufKam…

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 214 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.