Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 214 total)
  • Author

moby
    Participant

OK, oduzmite osiguran StreamServer jer moja kanta na 700 MehinihHerca to vrti na jedno 10 FPSa :\

Dakky
    Participant

Ako se nitko nece igrat na lapu mom, nek on bude SS

BTW sto se tice nagrada, radije bi neku ultra shmek tkanina podlogu bez svjetlosnih efekata nego tu sa svjetlom…

npr ovo…

http://links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=1018&id_artikl=101.800.032

Sad ce se B051 javit da on to vec ima ^^

Troky
    Keymaster

ako s podlogom dobijem onu ultra schmeck kutiju onda sam za dakkyjev prijedlog… FUNC ce mi bas dobro posluziti kao podloga za vazu u kojoj uzgajam maćuhice… da se ne sklize kad dodje do potresa ili slicne nepogode.

RimtuTiTuki
    Participant

… FUNC ce mi bas dobro posluziti kao podloga za vazu u kojoj uzgajam maćuhice… da se ne sklize kad dodje do potresa ili slicne nepogode.

A, greska Troky, FUNC je ultra schmeck sklizak, tako da misonje sa teflonskim nozhicama klizuckaju po njemu sami od sebe, iz istog razloga maćuhice bi stradale već kod manjeg propuha….

btw dobije se shmeck kutija…

Ja isto glasam za func.

Troky
    Keymaster

njah

d3uha
    Participant

Ima u Zg, javite koliko komada da uzmem…. Jos sam tu sat vremena… pa mogu donjet ovaj vikend.

Ili mogu donjet na lanushu, pa nije frka sa vremenom

nabava.net

Ajde molim te meni jedan mic na lanusu donesi. tnx

crono
    Participant

Ima u Zg, javite koliko komada da uzmem…. Jos sam tu sat vremena… pa mogu donjet ovaj vikend.

Ili mogu donjet na lanushu, pa nije frka sa vremenom

nabava.net

Ajde molim te meni jedan mic na lanusu donesi. tnx

Me isto, pleas! !opr019fj

RimtuTiTuki
    Participant

Daklem 3 zasada… Moby, Crono, D3uha

sry Moby, nisam stigao u petak, bila je gadna zhurba, stizu na lanushu

BaXuZ
    Participant

djeco, djeco, da ste malo bolje provrtili thread nasli biste o kojoj cifri se uopće raspravlja, daklem lightpadovi su oko 140 kn, mem stickovi oko 160, mp3 playeri od 128 mb(premalo) su oko 190 kn. Ako uzmemo neshto u vrijednosti lightpadova, pa možda čak i memstickova, vjerovatno, da ponovim za gluhe, vjerovatno će ostati love za extra nagradicu za MVP-a

BaXuZ
    Participant

što se tiče stream servera, ja doma imam ukupno 3 kompa, moj, moj backup i ženin, ali samo 2 monitora, 19″ koji je počeo odlazit u kurac, slika mi se nešto muti i 15″

Dakky
    Participant

SS moze bit na mom lapu….. po sedmi put!

BaXuZ
    Participant

Armada će najvjerojatnije igrat na tvom lapu, po osmi put

Groo
    Participant

Mogu ja donesti svoj lap…..po prvi put 🙂

B051LjKo
    Participant

djeco, djeco, da ste malo bolje provrtili thread nasli biste o kojoj cifri se uopće raspravlja, daklem lightpadovi su oko 140 kn, mem stickovi oko 160, mp3 playeri od 128 mb(premalo) su oko 190 kn. Ako uzmemo neshto u vrijednosti lightpadova, pa možda čak i memstickova, vjerovatno, da ponovim za gluhe, vjerovatno će ostati love za extra nagradicu za MVP-a

Hmm hmm hmmm, ako su 4 playera po timu, i averaž nagrada stoji 150 kuna, znači da će 600 kuna otići na nagrade… od ukupno 1600… (way too much if ya ask me)… Ali to sam samo ja… ne želim imati nikakve veze s nabavkom i kupovinom ičega… dakle, ako paše računica ignore this post…

Zh0rZh
    Participant

OT: Kako stojim sa monitorom ?

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 214 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.