Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 214 total)
  • Author

Groo
    Participant

OT: Kako stojim sa monitorom ?

Pa neznam…..kako uopce vidis sto si napisao sada :smt116

BaXuZ
    Participant

da, bilo bi dobro koji extra monitor donest ako je netko u mogucnosti

da bosiljko, 600 kuna je predvidjeno za nagrade + MVP ako bude mjesta, za 1000 kn ćemo uzet hrane i cuge

gledo sam danas mousepadove sa USB hubom u sebi, 4 slota po 110 kn, jel to interesantnije možda

Troky
    Keymaster

ajd, ja cu dofurati jedan extra 18″ lcd

njonjo
    Participant

a ja, a ja…

Groo
    Participant

a ja, a ja…

Ti ces dofurati svoj extra 19″ !opr019hf

njonjo
    Participant

19″ flashu pive mozda?

Dakky
    Participant

Armada će najvjerojatnije igrat na tvom lapu, po osmi put

Nek donese onda i USB tastaturu i USB misa jer lap nema PS2 portove i vjeruj mi, nece htjet igrat na integriranoj tipkovnici…….

gledo sam danas mousepadove sa USB hubom u sebi, 4 slota po 110 kn, jel to interesantnije možda

Ne bih rekao, govorim za sebe, ali vjerujem da je tako i s drugima, ne fascinira me sto ima milion stvari u sebi (including usb hub, ledice, i ostale perverzije..) vec me zanima samo kako se mouse klize po toj povrsini, da li je tekstura ili je glatka povrsina, da li ce mi zbog te podloge narasti FR i slicno :smt064

Ne znam da li kuzis sto hocu reci, evo krivog primjera:

radije cu 2L Guinnessa nego 5L Ozujske. Iako cu se i od jednog i od drugog napiti, manje ce me boljet glava od Guinnessa nego od Zuje.

Preneseno na ovu temu

Radije cu skuplji ali kvalitetniji i jednostavniji pad, nego jeftiniji i sa hrpom djidja midja te tkaninom koju su Kinezi sa robe skidali… :smt021

(cisto da se nadovezem jos malo, USB hub je 60 kn, to znaci da su podloge 50 kuna, a po meni, gejmerski pad nije gejmerski ako nije barem A4 formata i 200+ kuna)

LittleCannon
    Moderator

ne znam, nama (meni) neradnicima se 100 kn cini malo previse … i onda se opet postavlja pitanje ekipa, mislim, tko ce igrati s kim, koje ce ekipe biti, itd.

u biti meni svejedno, skupit cu i stoju, ali nemojte da bude vise od toga…

Zbog ove izjave nemas pravo raspravljati i birati nagrade.

EOD

Dakky
    Participant

Ma nemoj? Reci mi da je 100 kn malo za ulazak na klanski LAN party?

B051LjKo
    Participant

Da….

Osobno ne nalazim načina da za drugdje za 100 kuna cijeli dan udaram po pivčini [koliko god mogu popit’) i roštilju [koliko god mogu krmit]…. Puškaranje [brisanje poda s ri051 gerijatrijom]i cjelodnevno druženje da i ne spominjem….

d3uha
    Participant

Da….

Osobno ne nalazim naèina da za drugdje za 100 kuna cijeli dan udaram po pivèini [koliko god mogu popit’) i ro¹tilju [koliko god mogu krmit]…. Pu¹karanje [brisanje poda s ri051 gerijatrijom]i cjelodnevno dru¾enje da i ne spominjem….

!opr019ic !zivili !opr019jh !zivili :smt078 -> neprocjenjivo

Dakky
    Participant

Da….

Osobno ne nalazim načina da za drugdje za 100 kuna cijeli dan udaram po pivčini [koliko god mogu popit’) i roštilju [koliko god mogu krmit]…. Puškaranje [brisanje poda s ri051 gerijatrijom]i cjelodnevno druženje da i ne spominjem….

Hm, da, kad odmoran i s druge strane, pogledam na problem, shvatio sam da si u pravu…

BaXuZ
    Participant

bravo dakky, ajde jedna pametna i od tebe. A nagrade bi trebale koštat oko 100 130 kn, jer nam treba love za cugu i klopu, i više su simbolične nego korisne, pitanje je samo što ćemo odabrat, ako ne uspijemo demokratskim putem, onda ćemo autokratskim

Dakky
    Participant

bravo dakky, ajde jedna pametna i od tebe. A nagrade bi trebale koštat oko 100 130 kn, jer nam treba love za cugu i klopu, i više su simbolične nego korisne, pitanje je samo što ćemo odabrat, ako ne uspijemo demokratskim putem, onda ćemo autokratskim

Sad jedna glupa od mene opet. Najbolje da napravio 4 medalje na kojima ce pisati Osvajac Ri051 Lanushe i da ih mozemo objesiti na zid za uspomenu na najdrazi klan jednog dana……

RimtuTiTuki
    Participant

Sad jedna glupa od mene opet. Najbolje da napravio 4 medalje na kojima ce pisati Osvajac Ri051 Lanushe i da ih mozemo objesiti na zid za uspomenu na najdrazi klan jednog dana……

Nije uopce glupa, al ako ces se ti uhvatiti toga, i rijesit to do lanusHe za razumnu kolicinu novaca…

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 214 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.