Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 214 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

kakav trofej biš ti htio, G15?

rekao sam prestižni :smt077 …

sigurno si mislio na podlogu :smt082

:smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082 :smt082

Dakky
    Participant

reci mi sta se desi ako spojis 20-tak uredjaja cija je ukupna potrosnja 5kW na uticnicu do koje dolaze 0.75mm kablovi….

Desi se ono sto se vjerovatno desilo tvom mozgu.

Da ga jebes pretjero si. :smt010

BaXuZ
    Participant

smirite te tenzije, ispucat ćete se za mjesec dana na LAN-u, vidim da sam samo pomutnju unio medju vas

LittleCannon
    Moderator

smirite te tenzije, ispucat ćete se za mjesec dana na LAN-u, vidim da sam samo pomutnju unio medju vas

Da, jer pri ponudi prostora za LAN, nisi predao tehnicku dokumentaciju i uporabnu dozvolu i 40kn biljega

B051LjKo
    Participant

Easy boy…. nije ti dakky kriv što ne spavaš u zadnje vrijeme….

LittleCannon
    Moderator

Easy boy…. nije ti dakky kriv što ne spavaš u zadnje vrijeme….

Nema to veze sa nespavanjem.

Ma slusaj, ne mozes mi reci da prvo njegovo postavljeno pitanje nije bilo debilno.

Pokusava raspravljati o stvarima o kojima nema blage veze, izvuce pretpostavku (koja nije niti priblizno tocna) i onda na osnovu nje razvije cijelu teoriju, krivu naravno.

Za sve vas dusebriznike koji mislite da ja gazim Dakkyja iz cistih sadistickih pobuda reci cu vam da odjebete. Mene Dakky ne bi niti priblizno ovoliko ispaljivao da mi nije stalo do njega ( molim da svaku pedersku primisao odbacite) i zato me posebno ljuti kada ispali neku glupost bez razmisljanja, a znam da nije glup, cak naprotiv. U ove 4 godine koliko se ja i Dakky aktivno druzimo od svih isprobanih metoda jedino pali ona kada se pristojno izvice na njega jer nakon toga razmislja o tim stvarima.

P.S. Dakky jos uvijek mi dolazi da te prebijem ko vola u kupusu zbog napustanja fakulteta

Dakky
    Participant

Ma slusaj, ne mozes mi reci da prvo njegovo postavljeno pitanje nije bilo debilno.

Pokusava raspravljati o stvarima o kojima nema blage veze, izvuce pretpostavku (koja nije niti priblizno tocna) i onda na osnovu nje razvije cijelu teoriju, krivu naravno.

Mogao si barem onda u kratkim crticama reci zasto mi je teorija kriva, i gdje sam falio… a ne pljuv pljuv odmah

P.S. Dakky jos uvijek mi dolazi da te prebijem ko vola u kupusu zbog napustanja fakulteta

Mislis da bi to promijenilo moj pogled na svijet? :smt021

LittleCannon
    Moderator

Mislis da bi to promijenilo moj pogled na svijet? :smt021

Citirati cu svog nepismenog, a opet premudrog dedu Janka:

“Batina nuci prase plesati, a ‘dje nece dijete redu”

Ganci
    Participant

Citirati cu svog nepismenog, a opet premudrog dedu Janka:

“Batina nuci prase plesati, a ‘dje nece dijete redu”

Hooah za dedu, moram priznat da je ovo jedna od boljih koje sam cuo u zadnje vrijeme ako ne i najbolja

B051LjKo
    Participant

Oki, ponavljam post jer se nisu još svi oglasili… :smt025

Sigurni participanti

1. Troky,

2. Dakky,

3. Cannon,

4. Bosiljko,

5. Njonjo (moze spavat kod juhice)

6. Grujo

7. BaXuZ

8. Juha

9. Crono,

10. Krle,

11. Armada

12. Zhorzh

13. moby

99% sigurni

1. RimTuTiTuki (ako draga kaže “može”)

93% nesigurni

1. Janje

Eskivatori:

1. H.T.Get

Neizjašnjeni paticipanti.

Karlovačka udarna divizija:

1. one_n00b (jel taj čovjek živ?)

Romski pokret otpora

1. Ganci

Kosovo liberation army

Nesvrstani

1. diGe

2. zoks

To bi za sad bilo to… Ljudi moji, izjasnite se da znamo planirati dalje (počevši od opreme pa do spavanja)

EDIT: Update

RimtuTiTuki
    Participant

Aj me stavi medju 99% sigurne….

Lamb-Lover
    Participant

a ja momci, na moju veeeliku žalost 93% NE dolazim zbog poslovnih obaveza u subotu i nedjelju u jutro :smt011 :smt010

Ganci
    Participant

e hebat ga, prvo nisam jos bio formalno primljen u klan kako bi se izjasnio

tu i tamo bilo je pojedinaca koji su me pitali preko Te-eSa dali bum prihajal, tak da do ove prilike nisam smatrao da je prikladno da se javim na ovu temu.

Eh sad vezano uz temu,

Bosi Romi nisu nikakav “pokret otpora” 😀 oni su vrlo dobri i miroljubivi ljudi :smt119 !opr019gg

iako sam slobodan dan prije 23.12 i sve do iza nove godine trenutno stajaliste je da nebum dosao…

podsjecam da sam relativno friski u bracnim vodama ( Bosi ne, to nije plaza niti neko mjesto :smt021) time receno bilo bi malo grbavo zenu ostavljat solo na Badnjak.

Tako da cu morat vam prilozit ispricnicu i predat je Vrhu klana u VG :smt041

Nadam se da, kako je rekao Bosi, poprilicna kolicina vas stize u VG pa cu to iskoristit kao priliku gdje bi mi platili pifu :smt043

B051LjKo
    Participant

podsjecam da sam relativno friski u bracnim vodama ( Bosi ne, to nije plaza niti neko mjesto :smt021) time receno bilo bi malo grbavo zenu ostavljat solo na Badnjak.

Hehe, ma samo se ti češkaj sa ženicom…. 🙂

Samo nisam skontao dio s badnjakom?! Ako se ne varam badnjak je 24.12, dakle dan poslije LANuše i po svojoj prilici participani bi trebali za badnjak biti u svojim kućama… (noćni sati 24vrtog, ili eventualna jutarnja ćorka pred polazak excluded) Plenty of time to nakititi jelku…

Ganci
    Participant

ovo za badnjak, rekao sam i 24 jer imam neko drustvo u Ri koje bi trebalo posjetit ako sam vec tamo i to u nedelju posto haklamo cjelu subotu…

a i nije mi financijski isplativo dolazit na jedan dan

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 214 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.