Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 214 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Slažem se.

B051LjKo
    Participant

One way or another Casual kafa u Karolini u 14 sati… tko može… groovie

diGestive
    Participant

eto i mene suborci moji dragi. nismo se ni vidjeli niti culi dobrih 60 dana, jebiga znate i sami kako to ide kad dodu oni dani u mjesecu/godini i covjek pukne od posla/problema/zivota. no kako god da bilo, to nazovimo “uspješno” razdoblje koje je konacno iza mene, ostavilo je i neke posljedice, nadam se da ne trajne, koje su se manifestirale kroz oblik viroze sto i nije tako strasno no tu je i onaj part2 koji se tice mojeg jebenog lijevog oka :smt021 jer sam malo previse :smt024 —> :smt025 —> !opr019gp …uglavnom vaš probavni je dobio zabranu od čike dr.spec oftalmologa da NE SMIJE NAPREZATI VID olitiga drugim riječima “držati fokusiranu sliku vidnog polja” jerbo inače slijedi pomutnja, umor i strž po digeovoj glavushi (kao sto trenutno osjećam naon pisanja ovo malo texta) ..znači NE monitor, NE TV (i ovako ga ne gledam), NE knjige (izuzev časopisa s golim tetama, bez previše texta), NE nišsta!!! jednostavno ALONE IN THE DARK je najbolja terapija kaže čika doktor …. e sad pošto se tvrdoglava konjusina ne predaje tako lako odlučio sam se držati toga (izuzev ovog pisanja posta) jer sam prvi dan nakon dijagnoze bio ošamaren spoznajom (koja me iskreno i nije previše iznenadila) da mi je 90% života vezano za jebeni ekran ili knjigu te da s tim nema zajebancije pogotovo ako je profesionalna deformacija u pitanju…anyway dolazim 100% sa mašinom ili bez jer chrismass LAN je ipak naš LAN a ja se i dalje osjećam kao dio “obitelji” stoga veselim se druženju a više od svega nadam svom brzom oporavku tako da još stignem zagrijati malo miš i tastere pa da vam se krvi napijem !!!

BIG HOOAH from diGestive’z HQ

Zh0rZh
    Participant

Loshe droge IMO 🙂

BaXuZ
    Participant

sooper dooper da nam dolaziš, jer ćeš nam donest i one zaostatke za server (cca 240 kn) jerbo zatvaramo godinu 2006 na LAN-u. Evo tu je link da se podsjetiš: http://www.ri051.com/forums/topic/sticky-clanarina/

to je onaj redak odma iznad narančastog.

moby
    Participant

Evo ako drug gazda aka homeLANer BaX nema nista protiv ja bi uz web podrsku druga Trokinje osigurao aka provajdao Live! Streaming neseg dragog nam LANpucanja na jos nam vise drag Ri051 dot com pa neka se cijeli hrvatski narod cudi, veseli, smije, tugije ili i drkicu baci na to kako mi fino igramo !opr019jh

WebCam sa mikrofonom = 150 kn – osigurano

StreamSoftware = 210 kn – osiguran

StreamServer = 500 kn – osiguran

kablovizacija u vidu garaza<->adsl ruter = 15 kn

Da nas ceo svet vidi kako Ri051 jede cevape i puca Armiju…. NEPROCJENJIVO!

BaXuZ
    Participant

promet preko adsl rutera…..NEIZMJERIVO

njonjo
    Participant

flat rate – NEIZRECIVO

Dakky
    Participant

flat rate adsl t-com account = osigurano

nego moby, jel mogu dve webcamere na taj streamserver, donesem ja jednu pa da pokrijemo vise prostora? 🙂

Troky
    Keymaster

flat rate optima telekom wimax free (s opremom) … osigurano… moze B051?

BaXuZ
    Participant

i rest my case

B051LjKo
    Participant

Da može… naravno da može….

Groo
    Participant

Odlicna ideja moby !opr019fj

Pitanje vezano uz taj streaming na nasoj stranici.

Hoce li se uz taj video streaming mozda napraviti i mali shoutbox pa da ekipa koja navrati moze nesto i komentirati dok gleda a mi na serveru odgovaramo ili slicno.

Dakky
    Participant

mislim da je jednostavnije preko dsl-a… Meho reche da nam moze srediti neku vecu brzinu za taj jedan dan, pod uvjetom da mi BaX da svoj kucni br tel. (use the PM)

BaXuZ
    Participant

mogu ti ja dat broj nije problem, al prvo da cujem misljene ovih nasih uber1337haxora po pitanju vimaxa itd

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 214 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.