Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

ja vjerovatno

Dakky
    Participant

@ troky – kaze se vjeroJatno, po pravopisu

a ja istu dolazim vjeroJatno !

Troky
    Keymaster

Jesi li siguran?

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-evo mene opet, podsjećam Vas…friendly match je danas u 20:00 h navecer na nasem cK serveru… server ip: 194.153.116.204:1716 , ts ip: 194.153.116.177:1155 ..vidimo se, cujemo se… 😉

Dakky
    Participant

Jesi li siguran?

Sto posto, uostalom evo ti par quote s HR wikipedije…

Vjerojatno, isključivo. Naime, to je posuđenica iz ruskog (verojátnyj), a nema veze s vjerovanjem. Naime, dolazi od riječi véra i jat, a zapravo znači nešto što se uzme, znači, kao da nešto uzmeš na vjeru, uzmeš da je to tako (uzeti – jami, *jęti). Naši su susjedi pučkom etimologijom mislili da to dolazi od vjerovati pa su izveli verovatno, a to nije točno.

A s drugog foruma kaze:

Radi se o dvije različite riječi: Vjerovanje (-> vjerovati) i Vjerojatnost (-> vjerojatno).

i treca stvar –

na hrvatskom – VjeroJatno

na srpskom – verovatno

na srpskohrvatskom – vJeroVatno

Malo smo osli OT, ali da, siguran sam a ti biraj jednu od ove tri gore varijante 😀

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-server je na SF EXTRACTION-u pass je: noob

-za ulazak u tim pass je: noob

-ts, ako budete imali poteskoca -> 194.153.116.177:1155 pass: ck

-mi smo vec gore spremni ima nas 7…cekamo Vas… 😉

Dakky
    Participant

mi smo na svom ts-u… ako bude poteskoca cemo doc pitat….. al ne bi smjelo bit….. samo ako se nas 4-5 skupi bit ce dobro

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-ok…mi Vas cekamo…ako budete htjeli na nas ts…mi smo u kanalu Scrim pass je: noob

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-decki odlicno ste odigrali svaka vam cast…match je upisan kao friendly…naravno bilo vas je samo 4…nas 7…usprkos tome bili ste bolji, dobili smo vas samo zbog objektiva…volio bih da se match ponovi u normalnim okolnostima…6 vs. 6…sljedecu nedjelju ( 14.12.2008. ) u 20 h…igrat ce se isto 12 rundi…6 6…eto toliko od mene…prihvacate li onda ponovni friendly match ? 😉

KrLe
    Participant

Zašto ne, extrakciju nam nikad nije teško nabacit, samo nam je problem nać vremena… Ma bit će!

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-rgr…tNx decki, pa ako bi u fer uvjetima ovu nedljelju mogli ponovit onaj friendly…bar u postenom omjeru igraca…igrali ste fenomenalno…cujemo se jos…probajte nesto smixat za ovu nedjelju oko 20 h…da ponovimo…fala… 😉

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-ma nist od toga sry…neamo ni playera, ni admina…budemo koji drugi put…sry…aj cujemo se…sorry kaj malo kasnim, trebao sam ranije javit, al nisam niti ja znao…sry..cao…mozemo prebacit na drugi tjedan ak nije bed, za sljedeci vikend (21.12.2008. ), ako hocete…pls javite…tNx… 😉

Dakky
    Participant

bas si mogao i ranije javit

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-sry, jbg tak se potrefilo…jel onda prihvacate za sljedecu nedjelju 20 h ?!?!?

cK^[FR!xXx]^
    Participant

-wtf…pise vam na forumu 16.00 h wtf ?!?!? …20 h smo dogovorili…datum je ok… 21.12.2008 ( 20 h ) stavite…i javite oce bit sta onda od tog ili ne…tNx… 😉

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • The forum ‘Challenge us!’ is closed to new topics and replies.