Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 87 total)
  • Author

Srdo
    Participant

OK, bumo se skupili na TS jedan dan pa bumo porazgovarali:)

moby
    Participant

Nemamo se sta jako dogovarat dok nemamo 15 aktivnih igraca na skoro svakodnevnoj bazi :/

Vrana
    Participant

Moby dobro zbori, samo je brojku fulao.

Nije riječ o 15 nego min 30ak ljudi koji zele sudjelovati u tome. Dakle ili neki merge sa LSD/CTN ili regrutacija. U svakom slučaju prva stvaka je aktivni lider.

Gadafi, tvoj narod te (opet) treba!

Dakky
    Participant

Ja bi rado transferirao commandera klana na nekog drugog, samo iz sucelja to nije moguce, brijem da nije ni iz igre, vjerojatno treba slat mail supportu i traziti takvo sto. In the meantime, dogovorite se koga da napisem da bude Commander

B051LjKo
    Participant

mene

moby
    Participant

Jebes iskrcavanje u normandiji…. iskrcavanje u Hrvatsku je vec poprilicno bookirano 🙂

Dakky
    Participant

Ukratko, zakazao sam nam prvu borbu, doduse jos nije objavljeno kad je, ali moram tako da skuzim kako se sta radi.

Postavio sam Bosiljka za Deputy Commandera.

Kupio sam 2500 golda za 10 eur i planiram od nocas krenuti aktivno s artiljerijom ponovno…

I da, jedna veoma bitna cinjenica:

“There are no vehicle or tier limitations on the Global Map. Nevertheless, World of Tanks plans to add special gameplay elements that will diversify vehicle usage.”

Sto znaci da za sada, jos uvijek postoji mogucnost da u borbi naletimo na 15 mausa.

B051LjKo
    Participant

za 50 minuta je borba

B051LjKo
    Participant

dakle budite svi online

Dakky
    Participant

Dodatak: zajeb je napravljen u startu, a to je da nije procitan Guide, i to s razumijevanjem.

Koliko sam shvatio, prva borba na repertoaru nam je sutra u 18.00, najkasnije u 18.30.

Tko pobjedi, osvaja teritorij.

Zajeb je i taj, da nisam pazio na to vrijeme, odnosno, da smo se isli iskrcavati na Portugal ili jos sjevernije, match bi se igrao kasnije, odnosno u 21 ili 22 sata.

Jednom u 24 sata se mozemo boriti za neki teritorij.

Kada bi imali 150 igraca, mogli bismo se boriti 10 puta dnevno.

Problem je sto takvih klanova ima i ne bi se cudio da vec imaju Mause, Objekte i slicno…

Dakky
    Participant

za 50 minuta je borba

Moze li biti da sam opet krivo skontao? 🙂

Pise u Guide da se borba igra 30 minuta nakon Prime Time, a Prime Time nase regije je 18:00 ?

B051LjKo
    Participant

ne kužim niš, ja sam skontao da je to 18.30 UCT, iliti 20.30

zvonzi
    Participant

objasnio sam Bosiljku na PM situaciju, ali ako bude bilo potrebno zvonzi se javlja na dužnost 🙂

Dakky
    Participant

Izgleda da nista od matcha sutra u 18.30, osim ako ponovno ne napadnemo istu provinciju, mapa se zakomplicirala, sad (pogotovo sad) mi vise nista nije jasno 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

Pozdrav zvonzi. Znaš da si dobrodošao.

Dakky, ajd, ako već neš igrati, pogledaj malo uputstva, baci oko na forum, itd…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 87 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.