Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author

FFC.Zellenny
    Participant

BaXuZ
    Participant

x faj bez mislit

crono
    Participant

x-fi bez razmisljanja

Troky
    Keymaster

SoundBlaster definitivno.

FFC.Zellenny
    Participant

Mmmm…. Ne znam ne znam za ovaj iks faju mi smeta malo što nema eaxa…

Arghhh slatke muke…

Ali ulog je porastao na 600kn… Mmmm… :smt045

BaXuZ
    Participant

za 650 ima x.fi sa eax-om u technomaxu

BaXuZ
    Participant

nisam ni skuzio da ova verzija nema EAX, a sumnjivo mi niska cijena bila

RimtuTiTuki
    Participant

nisam ni skuzio da ova verzija nema EAX, a sumnjivo mi niska cijena bila

I ja sam zazujao na cijenu, jos mi je kartica nekako premala na slici izgledala… izgleda da su izbacili verziju extreme audio, a mi imamo extreme music…

Zelleny, ako imas dovoljno love, ovo ti je najbolji izbor… extreme music

FFC.Zellenny
    Participant

Da, vec sam pikirao na music… Samo da negdje maznem još koju paru.

Fala ljudi!

Odjebaus
    Participant

Bez EAX-a cijela stvar nema nikakvog smisla jer upravo je EAX taj koji ti daje prednost na mapi. Ja imam doma onu drugu, Audigy 4 i čujem puno dalje nego prije otkad sam upalio i složio EAX, recimo na Borderu north defence brdu čujem indijance čim se maknu sa north assault kamena. To je jebeno daleko, a čuje se. Dakle, ova X-Fi ti se ne isplati jer dobijaš sirovu procesorsku snagu upotrebljenu na ništa što tebi treba. Ili uzmi Audigy4 ili jači X-Fi.

LittleCannon
    Moderator

Kakvo sam ja zlopamtilo :smt077 :smt077 :smt077

I za kraj zaključak – sa 5.1 tehnologijom nećete puno dobiti u AA jer podrška za 5.1 zvuk u toj igri nije dobro realizirana osim patetičnih EAX efekata koji više smetaju nego koriste.

:smt077 :smt077 :smt077

Za refresh memorije pogledati ovdje

:smt077 :smt077 :smt077 :smt077

KrLe
    Participant

Pa to je bilo prije više od godine dana!!! LOL

Odjebaus
    Participant

Kakvo sam ja zlopamtilo :smt077 :smt077 :smt077

I za kraj zaključak – sa 5.1 tehnologijom nećete puno dobiti u AA jer podrška za 5.1 zvuk u toj igri nije dobro realizirana osim patetičnih EAX efekata koji više smetaju nego koriste.

:smt077 :smt077 :smt077

Za refresh memorije pogledati ovdje

:smt077 :smt077 :smt077 :smt077

Ahahahaha znao sam !

E vidiš, izgleda da je do verzije 2.6 je zaista i bilo tako, imao sam Audigy onda na testu i EAX je samo smetao. Kad je uletila 2.6 par tjedana iza kupio sam konačno Audigy4 (ful jeftino) i primjetio drastičnu razliku. Izgleda da su konačno ispeglali zvuk kako treba iako nisam nigdje našao informaciju da je zvuk poboljšan u službenim releasima. Dakle, sve rečeno stoji ali za doba kada je rečeno, barem što se mene tiče.

B051LjKo
    Participant

Ahahahaha znao sam !

E vidiš, izgleda da je do verzije 2.6 je zaista i bilo tako, imao sam Audigy onda na testu i EAX je samo smetao. Kad je uletila 2.6 par tjedana iza kupio sam konačno Audigy4 (ful jeftino) i primjetio drastičnu razliku. Izgleda da su konačno ispeglali zvuk kako treba iako nisam nigdje našao informaciju da je zvuk poboljšan u službenim releasima. Dakle, sve rečeno stoji ali za doba kada je rečeno, barem što se mene tiče.

Muahahahahahahah…. :smt081

:smt081 :smt081 :smt081 :smt081 :smt042 :smt042 :smt042 :smt043 :smt043 :smt044 :smt044 :smt045 :smt042 :smt042 :smt042 :smt042 :smt081 :smt098 :smt098 :smt098 :smt098 :smt098 :smt098 guliguli, guliguli muahahahahahahahahah

Ica kakav si degen….. loOOooOOooOoOooooOOOOoooooL fafaj frulicu…. Jedina verzija između 2.6 i 2.8 je ta da si u međuvremenu oprao uši…. koliko je voska bilo unutra…. konjino….

LOOOOL lol lol lol…. Kad si imao lajvicu EAX je bio sranje a audigi nepotreban… sad je… gle čuda STRAVA, jebeni ti programetri, sinhroniziraju se s tvojom kupovinom hardwarea… loooOoOooooOOOOOooOOooL muahhahahahaha

Jao kako si me razveselio, a tako sam umoran bio… evo idem napraviti 10 sklekova da se prestanem smijati…. loool

BTW. TI si ono ishvalio i Sharkoonice :-), ah da… imaš ih LOOOL, a ja čak pao na one “ja sam prikriveni audiofil na privremenom boravku u Umagu” loool

Odjebaus
    Participant

Ser ser ser ser … krelac … dodji kod mene doma, još imam Live 5.1, verziju 2.5 ćemo negdje naći pa da poslušaš sam lapane jedan kako zvuče ventilacije, muhe, avioni i slična sranja i što se od korisnih zvukova pokraj tih efekata čulo onda i sada :smt116 :smt116 :smt116

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.