Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author

Ajkula
    Moderator

Pozdrav zmijoljupci !

Ovako,

kad dodjem doma idem produzit ugovor s VIP-om i pocastit cu se s novim telefonom. Ovaj moj HTC magic me vec godinama sluzi al imam feeling da je spreman za penziju. Tu i tamo nesto zasteka al radi.

U uzi odabir su usli :

-Samsung galaxy S2

-HTC Sensation

Vec par dana gledam i citam testove po netu,tipa Galaxy S2 vs. HTC sensation. U svakom testu citam drukcije rezultate. U jednom je galaxy bolji,u drugom HTC itd.

Nekako me vuce da uzmem Galaxy ,samo zbog onih 32 gb memorije. Al tih 32 gb me dodje 100 evra vise. HTC mi je fora jer je mrvicu manji od galaxija i ima nesto bolju rezoluciju.

Uglavnom,rekoh ja,idem pogledat jos jedan test pa koji bude bolji taj kupujem. Sve 5,i onda mi majmuni na kraju ovo napisu i opet neznam sta bi.

All in all, both androids are great choices, most of the features and such comes down to personal preferences. You cant go wrong with either choices as they are both superior smartphones in the market today and definitely the best money can buy!

Lastane (Pepe) pomozi ???

moby
    Participant

Izmedju njih dva nemas ama bas nikakve dileme… S2 i vozi! Nenadjebiv je i vec nekoliko mjeseci mu ni ne postoji konkurencija.

Troky
    Keymaster

Ja sam nedavno proučavao upravo ta dva dreka i da sad idem kupovati uzeo bih si Galaxy S2.

Dakky
    Participant

Mozda da sacekas 9. mjesec i iPhone 5. Navodno da ce imati 1.2GHz dual core procesor kao i S2…

Sad cete me svi popljuvat ali ja ne bi mjenjao iOS za Android, barem za sada…

Ajkula
    Moderator

Ma iskreno, nikad nisam razmisljao o Iphonu. Jednostavno mi taj mobitel ne lezi.

v3s3li
    Participant

S2

LittleCannon
    Moderator

Imam S2 i prezadovoljan sam. Moj vjencani kum ima Senzaciju i prezadovoljan je. Imao priliku oba drzati u ruci i direktno usporediti ih.

S2 je mrvicu veci ali zato osjetno tanji i laksi. Istina, HTC ima malo vecu rezoluciju pa sa na prvi pogled dobije dojam da su fontovi i ikone kao malo ostriji, medjutim Galaxy ima bolji ekran s kojim nemas problema sa citanjem ni na najjacem suncu.

SGS2 dolazi sa 16GB interne memorije i pomocu kartice od 32 GB prosirivo i do 48GB sto je vise nego sto ce ti trebati ikada na telefonu.

Oba imaju HDMI izlaz tako da ti vise necetrebati ni laptop za nosenje filmova kad si na brodu.

Ono gdje je po meni HTC debelo bolji od Samsunga je sucelje odnosno HTC Sense. Jednom kada se naviknes na Sense sve ostala sucelja, pa tako i Samsungov TouchWiz su samo dobre alternative.

Mana koju sam primjetio kod SGS2 je pojacanjo zagrijavanje gornjeg dijela mobitelakada se korisiti Wifi ili 3G mreza. Istina to mi se cini u najtoplijem dijelu godine, ali opet nekako mi je zasmetalo. Kum mi kaze da ni Senzacija nije imuna na zagrijavanje.

Na kraju ovo sto si kvotao je najblize istini. Neces pogrijesiti sto god kupio.

Lambo ili Ferrari?

Suzuki ili Yamaha?

Arma2 ili Arma 2?…..

Odi VIp centar uzmi oba u ruku i doslovno se odluci koji ti se vise svidja. Sa hardverske strane ( osim te memorije) gotovo da niti nema razlike.

d3uha
    Participant

Mozda da sacekas 9. mjesec i iPhone 5. Navodno da ce imati 1.2GHz dual core procesor kao i S2…

Sad cete me svi popljuvat ali ja ne bi mjenjao iOS za Android, barem za sada

hahaha

to je valjda dok ne vidis da je i 5ica sranje

RimtuTiTuki
    Participant

Odi VIp centar uzmi oba u ruku i doslovno se odluci koji ti se vise svidja.

Mislim da ti je ovo najbolji savjet koji možeš dobiti…

Uljanov
    Participant

Srdo ti je malo više upućen u mobitele pa bi bilo ljepo čuti i njegov savjet..

Osim nadprosječnog touch screena iPhone je govno koje zaglupljuje s zanemarivo boljim preformansama..

Ali touchscreen je par nijansi bolji nego ijedan dostupan ali ostali sustižu!..

Imam Xperiu koje je 10-20% lošija po performansama od iP4 ali ogroman zaslon mi je skroz kul a android šuta dupe iOS-u..

Imao Iphone 3G..

Srdo
    Participant

Svi prije mene su rekli sve što treba, nemam kaj dodati, osim da, naravno, GayPhone ne dolazi u obzir i da je definitivno HTC bolji kaj se sučelja tiče:)

Dakky
    Participant

Sorry sto skrecem s teme, ali neka mi netko od vas, iPhone pljuvalaca, odgovori sto to tocno ima Android, a iOS nema. Ne govorim o hardveru telefona – iPhone nema “bljeskalicu”.

I naravno, kao poznavatelji telefona, ne govorimo o “out-of-the-box” iskustvu, iako bi i tu iOS bio u velikoj prednosti.

Ne znam kakav je Android, vidio sam kako izgleda na klanskim cugama, ali ne pljujem po njemu… zato i rekoh da sam za sad zadovoljan iOS-om i iPhone-om kao takvim.

Uljanov
    Participant

Imao sam oboje..i rekao sam šta mislim..

iPhone je uređaj koji zaglupljuje..i to odgovorno tvrdim..

Dakky
    Participant

Imao sam oboje..i rekao sam šta mislim..

iPhone je uređaj koji zaglupljuje..i to odgovorno tvrdim..

Pa reci zasto, koji je uzrok tom zaglupljivanju, i sta konkretno iOS nema u odnosu na Android, a ako pod “zaglupljivanje” mislis na nikad laksu instalaciju aplikacija i prebacivanje muzike, onda OK, drago mi je da “zaglupljuje”

Srdo
    Participant

Potpuno zatvoreni sustav, moraš jailbreakat jebeni uređaj da bi išta mogao na njemu raditi.

Android je otvoren sustav, za razliku od IOSa i da je samo to u pitanju, meni je dovoljan razlog za korištenje Androida. Kada jedna firma ima potpunu kontrolu nad OSom, i to još firma koja misli da je bogomdana, dugoročno ne može završiti dobro.

A da ne govorim da ne mreš bateriju zamjeniti na gejfounu…ma, govno od telefona, da parafraziram Bosiljka…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • The topic ‘Dilema’ is closed to new replies.