Imam S2 i prezadovoljan sam. Moj vjencani kum ima Senzaciju i prezadovoljan je. Imao priliku oba drzati u ruci i direktno usporediti ih.
S2 je mrvicu veci ali zato osjetno tanji i laksi. Istina, HTC ima malo vecu rezoluciju pa sa na prvi pogled dobije dojam da su fontovi i ikone kao malo ostriji, medjutim Galaxy ima bolji ekran s kojim nemas problema sa citanjem ni na najjacem suncu.
SGS2 dolazi sa 16GB interne memorije i pomocu kartice od 32 GB prosirivo i do 48GB sto je vise nego sto ce ti trebati ikada na telefonu.
Oba imaju HDMI izlaz tako da ti vise necetrebati ni laptop za nosenje filmova kad si na brodu.
Ono gdje je po meni HTC debelo bolji od Samsunga je sucelje odnosno HTC Sense. Jednom kada se naviknes na Sense sve ostala sucelja, pa tako i Samsungov TouchWiz su samo dobre alternative.
Mana koju sam primjetio kod SGS2 je pojacanjo zagrijavanje gornjeg dijela mobitelakada se korisiti Wifi ili 3G mreza. Istina to mi se cini u najtoplijem dijelu godine, ali opet nekako mi je zasmetalo. Kum mi kaze da ni Senzacija nije imuna na zagrijavanje.
Na kraju ovo sto si kvotao je najblize istini. Neces pogrijesiti sto god kupio.
Lambo ili Ferrari?
Suzuki ili Yamaha?
Arma2 ili Arma 2?…..
Odi VIp centar uzmi oba u ruku i doslovno se odluci koji ti se vise svidja. Sa hardverske strane ( osim te memorije) gotovo da niti nema razlike.