Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 127 total)
  • Author

d3uha
    Participant

sada mi se tek javio tip za termin

vidimo se u srijedu na gornjem nogometnom terenu

lp

Groo
    Participant

Još da objasniš i nama ostalima (meni particulary) gdje i kada i dolazim

LittleCannon
    Moderator

Još da objasniš i nama ostalima (meni particulary) gdje i kada i dolazim

x2

KrLe
    Participant

Juha, ajd se javi Sikeu (Armadi) nešto mi je spominjao da zna ljude na Zametu, za sređivanje termina, pa ako nije prekasno i ako se možeš nešto bolje dogovorit….

Imaš broj u kontaktima…

I, da x3

Nisam skužio di je teren…

d3uha
    Participant

Teren se nalazi u kompleksu sportsko rekreativnog objekta lovorka iznad ex TUSa.

Na zapadnoj strani kompleksa nalaze se dva terena za nogomet.

Mi igramo na gornjem i manjem terenu

Sto se tice drugog terena mozemo i to isprobati ali to bi tek nakon sto se uigramo da sada ne odjebavam tipa koji me je cekao s terminom. Inače teren od 250kn koji ima reflektore i travicu mi se čini kao skroz ok rješenje (ja sam prije isti termin u ronjgima plačao 300-350kn, cijena je ovisila o veličini terena) a da ne pricam da je 20-21h naj trazeniji termin. Ostalo sto sam gledao su sve neki termini slobodni u 17h ili 22h sto meni nikako ne odgovara.

Probajmo ovako prvi mjesec pa ako se otvori nesto bolje mozemo i to prihvatiti

nemojte zaboraviti uzeti extra cash jer moramo platiti termin unaprijed za mjesec dana sto ukupno iznosi 1000kn

znaci ako nas bude 10 a biti ce nas dođe 100kn/glavuši na mjesec dana

d3uha
    Participant

Troky
    Keymaster

ja sam ZA uvijek

KrLe
    Participant

AHAHHA pohvaljujem odabir terena, super mi je slika, samo je 1/6 od normalnog 🙂

Al sam skuzio da je to zajeb jer se ne možeš 10 minuta skrivat u protivničkom 16rcu, nego moraš trčat (nikad zadovoljan)

LittleCannon
    Moderator

opravio ja link

BaXuZ
    Participant

i kad je prvi termin?

(zelim doc gledat)

d3uha
    Participant

u 20h

today

d3uha
    Participant

nakon dramaticne borbe na terenu SRC Lovorka moram podnjeti izvještaj da je opfor nanio prvi poraz srčanoj ekipi Ri051.

Iako su rio bojsi kako ih publika od milja zove pokazali vece umjece u tehniciranju i timskoj igri, , podmukli opfor uspio se šuljajuči provući s loptom u mrežu 11 puta. 10 atraktivnih egzibicija rio bojsa ovoga puta nije bilo dovoljno.

Nadam se da će nam se još ljudi pridružiti slijedeće srijede.

LP

KrLe
    Participant

Ajmo ljudi falila nam jedna zamjena i respirator.

Ja se ukočio i smrdo desno koljeno, ali Nemec tvrdi da sam do slijedeće srijede u pogonu, ne bojte se neće ostati bez mene, virtuoza!

d3uha
    Participant

ma i meni su oba koljena u banani, kada čučnem i probam se dignuti čuje se kao da netko repetira 🙂

LittleCannon
    Moderator

ja kad cucnem zovem zenu da mi pomogne se dignuti

Jebo me pas, bas sam zagnjilio

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 127 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.