1382 ako se ne varam!!!!
DAnas se puno toga dogadja. … Pravi Holijvud
Dobili jos jednog clana, napokon razotkriveni sugavi cheateri, .dobio sam ponudu za novi posao, a i cura mi dolazi prenociti!!!
Hooah
e crono crni crono,
“Dobili jos jednog clana” ??! pa nije on jos jedan, nego on je .Ganci :smt031 :smt026 :smt005 :smt023
cura ti dolazi prenocit?? arghh :smt021 :smt021 sine mlad si uzivaj dok mozes, doci ce vrijeme kad ces se pitat “pa sta ce opet tu prespavat, a u kujac a ja mislio armiju do jutra igrat” :smt098
hura! Dobro do¹o Cigo! Te¹ko se rastajem od titule zadnje ðojnanog èlana, ali eto prepu¹tam je tebi da je ponosno nosi¹
Hvala Janje
ali reci mi dali osim sto si bio nagraden iznimnom titulom, jeli ona tebi pomogla u nekom drugom smislu? dali si jos nasao koju mogucnost iskoristavanja titule u samozatajnu privatnu dobit?
npr.
Lokacija: rado videna mjesta tipa Jarun ili sminkeraja tog tipa
Vrijeme: Petak/Subota cca 03:00 – 04:00 ujutro ( okolina pod utjecajem raznih opijata )
JA: poz ljepotice, si solo?! ( dont traj dis et houm, not tested on animalz )
ONA: poz, nisam solo, decko otisao na wc popravit si frizuru
JA: ma nemas brige andjele, e da ljepoto jesi znala da sam ja zadnji clan Ri051 klana? ( ego i tzv. “selfesteem” skocio cak i preko Bosiljkovih razmjera :smt098
)
ONA: … ( kraj serije sljede reklame :smt017 :smt040 )
vidis Janje, recimo kad sam bio Admin i Team Lider u FFC.-u moj sexualni zivot se nije pozitivno/negativno odnosio na taj uspjeh u AA karijeri, pa me sad zanima dali si ti mozda imao koje kakve srece glede tog iskustva? :smt043
I .Cigo makni .tockicu da ne bude .problema
(da se razumijemo, meni ne smeta, ali svi smo imali _ prije, no donesena je odluka da se maknu i iako to na pocetku nisam zelio, nakon pressinga sam ipak popustio)
Postovani Gospodine Dakky,
naime nakon citanja vaseg zahtjeva, smatram da ce Udruga Roma u Hr, kao nedovoljno zastupljena manjina imati sto sta za rec pa tako i za uputit jedno pismo Human Rights Org.-nu .
Vase pismo ce biti razmotreno i sukladno odluci Vrhovnog Vijeca Romske Udruge ce biti aplicirana adekvatna akcija na zadani problem.
Spomenuti ( citiram ) “pressing” je primjecen i samim time se dobiva slika problema koji obuhvaca ne samo manjine kao sto su Romi nego je ocito, ujedno mozda cak i pre ocito ljude viseg standarda, da ne kazem klase.
Al ga serem :smt041 :smt043 sorry Dakky ali to je samo zato sto si me trosio ko zadnju kuju na Urbanu neko vecer :smt050 :smt079 !opr019g2
Aj dosta sam kenjao, hebiga imali neke goste, pa znate i sami valjda redosljed, zena izvadila mesine, ja nazalost narezao po 45* ( standard rezanja suho mesnatih proizvoda po zakonu EU !opr019gh ) ofkors Zuje nema da nema u mojoj kuci, jer kako narod kaze “Jebes selo bez tradicije, jebes kucu koja tradicionalno ne drzi vecu kolicinu pive na idealnih _ _* ( _ _* ispuniti po vlastitom ukusu ) i tako su mi vec sad bivsi prijatelji pojeli i popili zajedno samnom povecu kolicinu onoga sto mi je srcu drago !opr019hg