Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Author

crono
    Participant

1382 ako se ne varam!!!!

DAnas se puno toga dogadja. … Pravi Holijvud

Dobili jos jednog clana, napokon razotkriveni sugavi cheateri, .dobio sam ponudu za novi posao, a i cura mi dolazi prenociti!!!

Hooah

Lamb-Lover
    Participant

:smt038 hura! Dobro došo Cigo! Teško se rastajem od titule zadnje đojnanog člana, ali eto prepuštam je tebi da je ponosno nosiš :smt029

Dakky
    Participant

I .Cigo makni .tockicu da ne bude .problema

(da se razumijemo, meni ne smeta, ali svi smo imali _ prije, no donesena je odluka da se maknu i iako to na pocetku nisam zelio, nakon pressinga sam ipak popustio)

Ganci
    Participant

1382 ako se ne varam!!!!

DAnas se puno toga dogadja. … Pravi Holijvud

Dobili jos jednog clana, napokon razotkriveni sugavi cheateri, .dobio sam ponudu za novi posao, a i cura mi dolazi prenociti!!!

Hooah

e crono crni crono,

“Dobili jos jednog clana” ??! pa nije on jos jedan, nego on je .Ganci :smt031 :smt026 :smt005 :smt023

cura ti dolazi prenocit?? arghh :smt021 :smt021 sine mlad si uzivaj dok mozes, doci ce vrijeme kad ces se pitat “pa sta ce opet tu prespavat, a u kujac a ja mislio armiju do jutra igrat” :smt098

hura! Dobro do¹o Cigo! Te¹ko se rastajem od titule zadnje ðojnanog èlana, ali eto prepu¹tam je tebi da je ponosno nosi¹

Hvala Janje

ali reci mi dali osim sto si bio nagraden iznimnom titulom, jeli ona tebi pomogla u nekom drugom smislu? dali si jos nasao koju mogucnost iskoristavanja titule u samozatajnu privatnu dobit?

npr.

Lokacija: rado videna mjesta tipa Jarun ili sminkeraja tog tipa

Vrijeme: Petak/Subota cca 03:00 – 04:00 ujutro ( okolina pod utjecajem raznih opijata )

JA: poz ljepotice, si solo?! ( dont traj dis et houm, not tested on animalz )

ONA: poz, nisam solo, decko otisao na wc popravit si frizuru

JA: ma nemas brige andjele, e da ljepoto jesi znala da sam ja zadnji clan Ri051 klana? ( ego i tzv. “selfesteem” skocio cak i preko Bosiljkovih razmjera :smt098

)

ONA: … ( kraj serije sljede reklame :smt017 :smt040 )

vidis Janje, recimo kad sam bio Admin i Team Lider u FFC.-u moj sexualni zivot se nije pozitivno/negativno odnosio na taj uspjeh u AA karijeri, pa me sad zanima dali si ti mozda imao koje kakve srece glede tog iskustva? :smt043

I .Cigo makni .tockicu da ne bude .problema

(da se razumijemo, meni ne smeta, ali svi smo imali _ prije, no donesena je odluka da se maknu i iako to na pocetku nisam zelio, nakon pressinga sam ipak popustio)

Postovani Gospodine Dakky,

naime nakon citanja vaseg zahtjeva, smatram da ce Udruga Roma u Hr, kao nedovoljno zastupljena manjina imati sto sta za rec pa tako i za uputit jedno pismo Human Rights Org.-nu .

Vase pismo ce biti razmotreno i sukladno odluci Vrhovnog Vijeca Romske Udruge ce biti aplicirana adekvatna akcija na zadani problem.

Spomenuti ( citiram ) “pressing” je primjecen i samim time se dobiva slika problema koji obuhvaca ne samo manjine kao sto su Romi nego je ocito, ujedno mozda cak i pre ocito ljude viseg standarda, da ne kazem klase.

Al ga serem :smt041 :smt043 sorry Dakky ali to je samo zato sto si me trosio ko zadnju kuju na Urbanu neko vecer :smt050 :smt079 !opr019g2

Aj dosta sam kenjao, hebiga imali neke goste, pa znate i sami valjda redosljed, zena izvadila mesine, ja nazalost narezao po 45* ( standard rezanja suho mesnatih proizvoda po zakonu EU !opr019gh ) ofkors Zuje nema da nema u mojoj kuci, jer kako narod kaze “Jebes selo bez tradicije, jebes kucu koja tradicionalno ne drzi vecu kolicinu pive na idealnih _ _* ( _ _* ispuniti po vlastitom ukusu ) i tako su mi vec sad bivsi prijatelji pojeli i popili zajedno samnom povecu kolicinu onoga sto mi je srcu drago !opr019hg

B051LjKo
    Participant

Hihi nisi se šalio kad si rekao da si janpi…

crono
    Participant

A znam cigo jos sam mlad, doci ce i moje vrijeme!!!

Ganci
    Participant

evo da i tu izjasnim da cu bit u mogucnosti tek za cca 24 sata maknut d0t iz nika u armiji i trekeru,

micanje d0t-a iz nicka ce se odrzat nenajavljeno i bez ikakve svecanosti/ceremonije, d0t nema nekog posebnog znacaja niti neke vaznosti tako da hebes d0t, jebat ga ako sam pokrenuo neku lavinu prijasnjih problema/argumenata nije bilo namjerno…

sorry but jebiga again 🙂

Zh0rZh
    Participant

E josh da ubijedis glupane sa americasarmy.com da meni maknu crticu popunicu ti prazninu u fridgu … !opr019jb

KrLe
    Participant

ZhorZh, neki dan nam je palo na pamet (nekome na ts-u) da o pretvoriš u nulu, dakle Zh0rZh . Si to već probao?

Zh0rZh
    Participant

E bash nisam….

ill give it a try…

Zh0rZh
    Participant

S ponosom izjavljujem da sam postao (bio i ostao) NULA

Dakky
    Participant

svecanosti/ceremonije, d0t nema nekog posebnog znacaja niti neke vaznosti tako da hebes d0t, jebat ga ako sam pokrenuo neku lavinu prijasnjih problema/argumenata nije bilo namjerno…

sorry but jebiga again 🙂

cuj, ti uvijek mozes biti [Ri051]dotGanci i nitko ti nece a reci !opr019g7

B051LjKo
    Participant

ZhorZh, neki dan nam je palo na pamet (nekome na ts-u) da o pretvoriš u nulu, dakle Zh0rZh . Si to već probao?

Lol, inteligentno riješenje… auto industrija je iznjedrila monovolumen kao simbol praktičnosti…. ri051 monoobrvu… groovie :smt041

Nikad, ali baš nikad mi ovo nebi palo na pamer…. !opr019g2

Ganci
    Participant

evo bas sam isao probat promjenit username iako nije nije proslo 24h,

i narafski da se nemoze, dajem ljevo jaje da imaju uber l337 SF Countdown Timer za svaki name change sunce im njihovo… :smt021

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.