Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 283 total)
  • Author

moby
    Guest

A strah me da je…. eto nam over 100 posta, mora da si pustila jaaaaaaako dubok dojam na nasim suborcima 😉

Groo
    Participant

Odlicno Frida.

Nemoj se prestrasiti ove razuzdane gomile. Mi smo ti u biti jedna prifonjena skupina ljudi odgojena u Becu. !angel

Frida
    Participant

PA kuzis sad bi vi meni trebali rec kao volimo i mi tebe super si al nista pa ok necu vise dolazit !! !frown !fire !zz_innocent

BaXuZ
    Participant

Vidim imaš iskustva 🙂

i vise nego sto mislis, klipane dugonogi, sram te moze bit, sta bi ti cura rekla da sve ovo vidi

crono
    Participant

Dobro dosla!!

BTW:

Ako se ne sjećate DEĆKI ja sam prvi bio zainteresiran upoznati DVIJE cure, što su vas skoro ZGAZILE na EXTRAKCIJI.

Frida
    Participant

Ok Ok ipak nismo tak skoro decki su super igrali a i ja neznam mapu al ih je Rudy zgazila jednu rundu !! !rambo

B051LjKo
    Participant

Ma Bax, to si ti sve krivo shvatio… To je jednostavno aseksualno egotrip veselje uzrokovano time što nas je netko s kime smo igrali došao srdačno pozdraviti… Još kad nas taj netko ishvali i kaže nam da nas sve voli !heart (i automatizmom svim clan memberima produlji penisića za pi četvrtina) to jednostavno prolazi uz veliki prasak (=živost na forumu), a što će mi cura reći? niš’, uostalom bude pročitala pa ću prenijeti… Nije mi jasno jedino gdje ste vi to primjetili Jelenskuu riku i tjeranje Fride u krug po oboru !sprint

Frida
    Participant

JA svojim dolaskom nisam htjela stvarat pomutnju !! !frown

Dakky
    Participant

daj cheer up

BTW prilicno sam siguran da te volimo !cheer

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Tue Jan 10 2006, 06:44PM ]</span>

Frida
    Participant

daj cheer up

Ti to njima meni ?! Kome ti to ?? !shy

BaXuZ
    Participant

obozavam kad se iljko uvati na udicu

Dakky
    Participant

tebi Frida, tebi… 🙂

Frida
    Participant

Eh onda super !!A vis dakky tebi sam jedino zapamtila ime i izgled budi ponosan na sebe i vodu !! !salutingsmiley

B051LjKo
    Participant

Aaaaaaaaaaarghhhhhhhhh Frida ipak najviše voli Dakkya aaaaaaaaarghhhhhhhh pa to je tako romantično !smooch

Frida
    Participant

A gamad ..ja sam rekla da vas volim sve ..dakyja zapamtila …Groo mi je CooL …. !heart !shy !biglaugh

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 283 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.