Trenutno u klanu vlada BMK(boli me kurac) stav za ESL 7on7 ladder i SMBK(skoro da me boli kurac) za ESL ligu nedjeljom.
Pa je tako stanje na ESLu ovakvo:
Yesterday, 21/01/12 19:00
The Herd – 1st squad vs. Ri051
Today, 22/01/12 22:00
BBB II vs. Ri051
Znaci bas nitko ne gleda kada i dali imamo kakvu partiju za odigrat. Kada se zna da imamo, jedva se skupi, ako se skupi 7 clanova od 20 prijavljenih na ESLu.
Imamo veliko mocno klansko vijece koje je u stanju pisat 5-6 postova i viceva o Dakkyu dnevno ali nije u stanju pogledat ESL webstranicu.
Sve se to savrseno uklapa sa Ajkovom tezom da nam ne trebaju igraci sa tier 18 tenkovima i statistikom od 920% crittical hitova… nego veseli junaci spremnih na kuhanje suljPa na obroncim Ucke sta je kudikamo kvalitetnije od druzenja na TSu!
Apsolutno se slazem sa time!
Ajmo se onda odjavit sa laddera, prestat se prijavljivat na kupove i mirna Bosna!
ps – svijestan da ce ovo postat hot tema na 15 minuta i onda opet past u zaborav i sve ce se nastavit po starom (nagledao sam se pokusaja organizacije ovog klana jer sam tu od nultog dana) nemojte previse ozbiljno shvatit ovaj post… onako, kao neko razmisljanje na glas 😉