HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsESL: EMS IX WoT

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 61 total)
  • Author

moby
    Participant

Postoji samo opcija za odjavu sa go4wot kupa pa valjda ako ne potvrdimo nastup nece nas ni ubacit u rooster, valjda!

zvonzi
    Participant

bemti.

ArMaDa
    Participant

pa koliko nas ima?

ArMaDa
    Participant

ja cu biti on line u 15 30 pa me racunajte

Troky
    Keymaster

kako stvari stoje bit ću i ja

Srdo
    Participant

Bil bum i ja, ali koliko sam shvatio jučer, ne bu nas dosta.

Uljanov
    Participant

Goco može nečiji account..;)

d3uha
    Participant

tu sam ako se skupite do 15:30

Uljanov
    Participant

Očito će nas bit..ajmoooo..:D

Troky
    Keymaster

Bil bum i ja, ali koliko sam shvatio jučer, ne bu nas dosta.

Resetiraj modem na vrijeme 😛

Nelito
    Participant

Turnir danas ili drvenim po nekom crnom vinu u konobi u poljicama pa sko i je mene nema :)))

Troky
    Keymaster

ja cu biti on line u 15 30 pa me racunajte

akako si bio…

Troky
    Keymaster

Koja jebena katastrofa od organizacije (mislim na ESL). Dečki, hvala svima što ste imali strplljenja čekati 2 ipo sata na početak. :smt023

Što se samog meča tiče ništa novo… naletili smo na bolje, a nama je opet falilo discipline i uigranosti. :smt101

Međutim, pojavio se i jedan drugi problem kojeg bi valjalo riješiti: uz svo igranje s tuđim accountima nisam uspio složiti lineup po želji i to čak onaj najjednostvniji (5xHeavy+2xLight) i taj problem će biti tema slijedećeg klanskog vijeća. S obzirom da igramo samo 7/42 ili 8/90 mečeve svatko bi u garaži trebao imati barem 2-3 tenka sa ovog popisa:

– Tier 1 tenk

– Tier 5 arty

– Tier 8 Medium

– Tier 8 Heavy

– Tier 8 TD

Boli me debeli što u garaži imate T10 heavy, T9 mediume i T8 artyje kad su potpuno neupotrebljivi u mečevima koje igramo. !opr019ge

B051LjKo
    Participant

Koja jebena katastrofa od organizacije (mislim na ESL). Dečki, hvala svima što ste imali strplljenja čekati 2 ipo sata na početak. :smt023

Što se samog meča tiče ništa novo… naletili smo na bolje, a nama je opet falilo discipline i uigranosti. :smt101

Međutim, pojavio se i jedan drugi problem kojeg bi valjalo riješiti: uz svo igranje s tuđim accountima nisam uspio složiti lineup po želji i to čak onaj najjednostvniji (5xHeavy+2xLight) i taj problem će biti tema slijedećeg klanskog vijeća. S obzirom da igramo samo 7/42 ili 8/90 mečeve svatko bi u garaži trebao imati barem 2-3 tenka sa ovog popisa:

– Tier 1 tenk

– Tier 5 arty

– Tier 8 Medium

– Tier 8 Heavy

– Tier 8 TD

Boli me debeli što u garaži imate T10 heavy, T9 mediume i T8 artyje kad su potpuno neupotrebljivi u mečevima koje igramo. !opr019ge

Bravo momci, ponosim se što ste ipak odigrali!

Što se popisa tiče,

– Tier 1 tenk (T1 Cunningham)

– Tier 5 arty (M41)

– Tier 8 Medium (Pershing)

– Tier 8 Heavy (T32, IS3, Lowe)

– Tier 8 TD (bit će T28)

Imam sve osim Tier 8 TD-a, a i on bi trebao uskoro… I ne mislim prodavati ništa s popisa, i molio bih ostatak ekipe da se ponaša u skladu…

Tko je na kraju sve igrao, što ste vozali đe je zapelo?

Troky
    Keymaster

Imam sve osim Tier 8 TD-a, a i on bi trebao uskoro…

Možeš imati i kilo krastavaca kad te nema na mečevima !hekla

Tko je na kraju sve igrao, što ste vozali đe je zapelo?

Moby, Uljanov, Zvonzi, Vench, Srdo, Hiks i ja. Igrali smo 4xHeavy, 1xT44 i 2xT1. Lakeville. Falilo malo firepowera.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 61 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.