HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeESL Hrvatskaa

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 134 total)
  • Author

Uljanov
    Participant

http://www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup2/rankings/

Adels 4. mjesto..1500 golda..

Uljanov 1. mjesto 6000 golda..

Turnir bi trebao biti barem 1 mjesečno pa dečki nije baš teško..

Dakky
    Participant

Iako neigram, cestitam !!

KrLe
    Participant

Bravo momci!!! Koja su pravila, bilo koji heavy?

Srdo
    Participant

Bravo!

Uljanov
    Participant

T8 Heavy..1na1 nema limita..znači i Francuzi..Ja sam igrao s Francuzom i zlatom..potrošio 38 granata za cjeli turnir, a eto na svu sreću, dobio 6000..jedini mi je “problem” bio dunavu s drugim AMX 50 100..

Prvo finale sam izgubio pa sam išao u Loosers Bracket..tamo sam pobjedio Pipsa u finalu i opet protiv dunavu ali sam u početku gubio 1:0..ipak sam ga 2 puta pobjedio i krajnji rezultat 2:1 za mene..:)

Uljanov
    Participant

Po meni, očito nakom mene, najkvalitetnije igra taj Pips..jedini mi je izgledao kao da ima neku “taktiku”..7 min se nismo vidjeli na mapi..strpljiv je bio i nije gubio živce..ali sam mu prodao jednu foru pa čak i da je bio u Francuzu mislim da bi ga dobio..

Adels je napravio odličan posao a Ganić je imao sreće ko govno vitamina pa ispao ranije..:(

killerLSDcRo
    Participant

znači nema previše smisla igrat ako nemaš francuza?

adels
    Participant

ja sam igrao sa is3 i dosao do 4 mjesta, s tim da sam i tog famoznog francuza izbacio u prvom krugu, tako da je sve moguce a jos sam igrao bez golda

Ajkula
    Moderator

znači nema previše smisla igrat ako nemaš francuza?

Ma nije istina.

Uljki je igrao sa zlatom i imao je jaaaako puno srece sta je svaka granata nalazila pravo mjesto. Znaci, nije bilo dinganja i penetracije za nulu.

Nek ti se desi dva dinga ili PZN (penetr. za nulu) , ovaj ce te pojest,pogotovo ako je IS3 koji je brz i ne mozes bas pobjec .

Wasteful
    Participant

Cestitam jos jednom, i jedno malo pitanjce: za serije 7vs7 kupova, paše li vam više sobotom od 18h ili nedjeljom od 20h?

Uljanov
    Participant

Otvorimo topic na podforumu i javimo Wasteful..hvala na organizacijama..BTW kad se može očekivati nagrada..:)

Wasteful
    Participant

Mi smo istu večer poslali vaše gameaccounte head adminu, mislim da 2-3 tjedna treba…

Uljanov
    Participant

Fala puno..:)

Uljanov
    Participant

Wasteful ako je ikako moguće nedjelja..skroz simpatično zvuči..:)

Wasteful
    Participant

Pripremite se za iduću nedjelju – 7na7 kup 🙂

Službenu vijest ćemo objavit tokom ovog vikenda.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 134 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.