HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsESL – WoT – w2

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 79 total)
  • Author

moby
    Participant

Nema nas jos 7, ali Djuha, Ganic i Ti ste svi na stand-by ako sam dobro pokopcao postove.

d3uha
    Participant

meni se igra skida vec sat vremena i biti cu spojen u 14:20 po lokalnom vremenu 🙂

no worries,tu sam i igrati cu

Troky
    Keymaster

Nazočan.

moby
    Participant

+ganić

+krle

+ja

nema mjesta panici

imam is3, s51, t2 light

Ne panicarim ja zbog vas jer ste svi vi odradili svoj staz vise nego dovoljno.

Ako cemo imenima onda ovako, obrnutim abecednim:

zvonzi – 0 puta igrao

Warsteiner1970 – 0 (ali bio zamjena 1)

Venchoba – 0

v3s3li – 0

Timerus – 0.5 (ali opako dobro!)

Crazy_ChrisSs – 0 u zadnje vrijeme, (odlican na US-u, neregistriran na ESL-u)

Priznajem da 15h nedjeljom nije najsretniji termin, ali oni koji igraju sigurno imaju i pametnijeg posla za radit u to vrijeme!

d3uha
    Participant

Warsteiner1970 – 0 (ali bio zamjena 1)

mislim da je warsteiner igrao jednom umjesto mene kada sam bio na putu

moby
    Participant

Hah! opet smo dobili celicne bajkere i njemack’ 🙂

Dakky
    Participant

Jel ima negdje draw da se vidi s kim igrate i tko je eventualni sljedeci protivnik

zvonzi
    Participant

zadnji put sam bio nazočan, ali ja se nemam namjeru gurati pokraj starijih članova, a pogotovo nakon što se na forumu odredi lineup. ovaj puta nisam iz razloga jer me nema doma za vikend, a kad me nema doma nemam gdje igrati… kad sam doma, uvijek ću biti spreman uskočiti.

Dakky
    Participant

Cestitam na pobjedi !!

Inace, ako netko ne zna ovdje se mogu pratiti rezultati:

http://www.esl.eu/eu/wot/go4wot/cup_2/rankings/

Troky
    Keymaster

Svaka čas’ momci… bolje nego prošli put. Idući put je četvrtfinale naše 🙂

Troky
    Keymaster

zadnji put sam bio nazočan, ali ja se nemam namjeru gurati pokraj starijih članova, a pogotovo nakon što se na forumu odredi lineup. ovaj puta nisam iz razloga jer me nema doma za vikend, a kad me nema doma nemam gdje igrati… kad sam doma, uvijek ću biti spreman uskočiti.

Nema tu starijih članova (osim Dede :P)… današnji problem je bio pomanjkanje osoba koje znaju voziti T8 mediume jer pagorki bez jednog mediuma ne ide. Danas smo tu mapu opet (uz malu nesreću) odigraili bezglavo za što snosim punu odgovornost s obzirom da nisam imao na raspolaganju zamišljeni setup.

zvonzi
    Participant

a jebiga, da sam bio doma, znate i sami da bi visio na TSu kao i inače. a s obzirom da nisam doma, ponudio sam svoga Pershinga. nije neka velika mudrost voziti ga na Minesu 😀

Dakky
    Participant

Kakav je to cheat kod Eclipsea da mu pise na ekranu koliko hitpointa tocno skida svaki metak?!

http://download.esl.eu/matchmedia/23589000/23589618/68552813.jpg

edit: i zasto nije napravio screenshot prije nego je opalio prvi metak, mogao je bit zlatni

MiniGun
    Participant

lako za cheat…ne mijenja cinjenicu da su nas rijeshili…

RimtuTiTuki
    Participant

Bravo momtzi.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 79 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.