Home›Forums›World Of Tanks›WoT Caffe›GeJmerske Slushke
-
AuthorPosts
-
May 30, 2011 at 06:40 #21933
B051LjKoParticipantDakky ,ne kenjaj… G35 sa svojim jednim 3×1 cm PCB-om zvuče bolje negoli bilo koje sluške koje sam probao na svojoj Audigy 2 kartici… kako čujem, ista iskustva imaju i entiteti s X-Fiem—
Nevjerojatno je kako ti se da natezati samnom, a znas da sam u pravu i da “prave” hi-fi slusalice + dobar izvor zvuka imaju mnogo bolji zvuk od G35 i included USB audio zvucna kartica
Poanta je u dobrom izvoru zvuka, i nisam nikad osporio kvalitetu zvucnika u G35, koji su sigurno dorasli nivou, vec retardiranoj USB zvucnoj kartici bez koje ne mozes spojiti slusalice na PC ili bilo koji drugi izvor zvuka
Neka me netko uvjeri da je kontroler tj. ta USB zvucna kartica na G35 (koja stane u kuciste 3x1cm) u rangu sa npr. ovom zvucnom, odustajem od svih daljnih prijeporki definitivno.
Jebote probaj prije negoli kreneš sipati mudrost… Ja sam probao više manje sve sluške na tržištu (ne računam modele izašle u zadnjih godinu do dvije dana) i G35 zvuči najbolje… uvjerljivo, barem što se gaminga tiče… Imao sam ogromnu skepsu isprva… pih USB, pih sranje… mojne me… govno… daj ovo, daj ono… Ubo G35, ostao kao pegla…. Jebo Kriejtiv, EAX 7.0, pozlaćene konektore i ine pičke materine… G35 rula, najbolje gaming sluške koje sam probao…
BTW.
Dakky ,ne kenjaj… G35 sa svojim jednim 3×1 cm PCB-om zvuče bolje negoli bilo koje sluške koje sam probao na svojoj Audigy 2 kartici… kako čujem, ista iskustva imaju i entiteti s X-Fiem—
Nevjerojatno je kako ti se da natezati samnom, a znas da sam u pravu i da “prave” hi-fi slusalice + dobar izvor zvuka imaju mnogo bolji zvuk od G35 i included USB audio zvucna kartica
Poanta je u dobrom izvoru zvuka, i nisam nikad osporio kvalitetu zvucnika u G35, koji su sigurno dorasli nivou, vec retardiranoj USB zvucnoj kartici bez koje ne mozes spojiti slusalice na PC ili bilo koji drugi izvor zvuka
Neka me netko uvjeri da je kontroler tj. ta USB zvucna kartica na G35 (koja stane u kuciste 3x1cm) u rangu sa npr. ovom zvucnom, odustajem od svih daljnih prijeporki definitivno.
Jebote probaj prije negoli kreneš sipati mudrost… Ja sam probao više manje sve sluške na tržištu (ne računam modele izašle u zadnjih godinu do dvije dana) i G35 zvuči najbolje… uvjerljivo, barem što se gaminga tiče… Imao sam ogromnu skepsu isprva… pih USB, pih sranje… mojne me… govno… daj ovo, daj ono… Ubo G35, ostao kao pegla…. Jebo Kriejtiv, EAX 7.0, pozlaćene konektore i ine pičke materine… G35 rula, najbolje gaming sluške koje sam probao…
BTW.

Attachments:
You must be logged in to view attached files.May 30, 2011 at 07:07 #21934
SrdoParticipanthttp://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5901
Ja kupio ove prije četiri godine i rasturaju. Nevjerojatno ugodne za nositi i zvuk je i više nego kaj ti treba za jebene igrice.
May 30, 2011 at 09:06 #21935
RimtuTiTukiParticipantG35 je za igrice vrh, ali nemojmo pričati o nekoj vrhunskoj kvaliteti zvuka… Slušalice imaju izvrsnu zvučnu izolaciju, i nabrijan bas… i za igrice je jednako dobra kao i kombinacija koju Dakky navodi…
Ali X-fi+pojačalo+Sennheiser će u igrama zvučati jednako dobro, ako ne i bolje.
S time da dakky zaboravlja na pojačalo, koje također mora biti jako dobro…
Recimo ja imam X-fi, odlične slušalice, ali mi kao pojačalo služe Creativovi zvučnici… i G35 sigurno bolje zvuči kao i ovo što ja imam doma. možda bolje, možda lošije, ali tu negdje ….
Da sam malo luud i odlučim investirati u dobro pojačalo za slušalice, dobio bi sigurno bolji zvuk nego G35… ali g35 dođe 900kn, a ja sam već zveknuo za slušalice i x-fi 1400kn, i sada da još dam 1000kn za pojačalo? G35 se definitivno više isplati.
A da ponovo kupupujem, uzeo bi ove creative… i ubo ih u onboard zvučnu karticu
May 30, 2011 at 10:29 #21936
B051LjKoParticipantPa mene zapravo boli debeli kako zvuči muzika na kompu, za mp3.ce koje i tako ne slušam na kompu G35 i više nego dosta… Sennheiser u kombinaciji s uber zvučnom i kakvim pojačalcem će vjerojatno dati “kvalitetniji” zvuk od Logitecha…
S druge strane, G35 se u igrama ponaša fenomenalno, bass je odličan, prostornost zvuk je odlična, sluške su vrlo kvalitetno napravljene, čvrstem sa šmek micom integriranim, mute tipkom na sebi, potenciometrićem na sebi, čak i lopovskom ledicom koja te upozorava kad je isti mjutan… da ne spominjem nemaltranje s kablovinjem… Sluške ubodeš… i one rade… to je to… Za razliku od kriejtiv govna koje malo malo reproduciraju robotski zvuk na TRSu, pa malo uopšće ne rade, i tako u krug…
Uglavnom ,da rezimiram ,da kupujem nove sluške, G35 su prvi izbor…
May 30, 2011 at 11:27 #21937
LittleCannonModeratorMay 30, 2011 at 11:38 #21938
SrdoParticipantKoji je vama kurac?:) Da li ste neki jebeni audiofili ili imate slušni raspon od 50 kHz? 🙂 750 krznenih životinjica za slušalice? Gimme a fuckin break…
Creative Fatal1ty kostaju 240 kn i daleko su iznad svega što vam treba za igranje.
A ako slušate mjuzu na slušalicama, onda ste luzeri:)
May 30, 2011 at 11:47 #21939
AjkulaModeratorAl ti zato ne mozes cuti kako je prdno vozac u IS7 na 300 metara. :smt004
May 30, 2011 at 11:52 #21940
KrLeParticipantKoji je vama kurac?:) Da li ste neki jebeni audiofili ili imate slušni raspon od 50 kHz? 🙂 750 krznenih životinjica za slušalice? Gimme a fuckin break…
Creative Fatal1ty kostaju 240 kn i daleko su iznad svega što vam treba za igranje.
HAHAHA
Htjedoh postavit istu tezu, ali nisam se znao ovako dobro izrazit 🙂
Naime, ja volim sve što vole mladi i bio bi audiofil da mogu, al ne mogu -> koristim Fatal1ty
May 30, 2011 at 12:06 #21941
SrdoParticipantDaj, odite u kurac…kupite fatal1ty, a razliku koju ste mislili dati za nepotrebno fensi sranje ćemo zapit/zajest prvom prilikom 🙂
May 30, 2011 at 12:38 #21942
B051LjKoParticipantTo malo govno za pučanine neće vidjeti moje uši…
May 30, 2011 at 13:36 #21943
LittleCannonModeratorKoji je vama kurac?:) Da li ste neki jebeni audiofili ili imate slušni raspon od 50 kHz? 🙂 750 krznenih životinjica za slušalice? Gimme a fuckin break…
To savjetujes covjeku koji je odabrao Imprezu STi kao auto za otici po kruh i mlijeko?
May 30, 2011 at 13:45 #21944
mobyParticipantKoji je vama kurac?:) Da li ste neki jebeni audiofili ili imate slušni raspon od 50 kHz? 🙂 750 krznenih životinjica za slušalice? Gimme a fuckin break…
To savjetujes covjeku koji je odabrao Imprezu STi kao auto za otici po kruh i mlijeko?
Da je taj kupovao slusalice od 750 Kn danas bi se vozio u golfu dizelu… 😉
Narucih Fatal1ty u adm-u za 230 Kn
Hvala svima na raskosnim review-ima, na bazi njih sam i nasao cijena/kvaliteta omjer.
May 30, 2011 at 15:29 #21945
LittleCannonModeratorMay 30, 2011 at 16:15 #21946
RimtuTiTukiParticipantEto, da nisam kupio G35 i ja bih danas vozio Imprezu.
Šta nije moby prodao Imprezu?
May 30, 2011 at 16:15 #21947
MiniGunParticipantEto, da nisam kupio G35 i ja bih danas vozio Imprezu.
Ae…i tata bi sine… :DDD
Elem…koliko sam cuo moby je do sad imao meduse, i riknuo je L ili D zvucnik, pa ako jos ima rezervnih dijelova od onih mojih prvih OEM VZZ medusa rado cu mu ih ustupiti …barem kao prijelazno rjesenje (a i kao kaparu za Imprezu ofskroz :DDDDD – joke ;))…
-
AuthorPosts
- The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.