Na foru da moja trenutno radi na 550/1566 MHz, ipak je GS, 30% vece performanse…. i to stabilno…
AHAHAHAHAHAH HAHAHAHA HAHAHAHAHA AHAHAHAHAH HAHAHAHA AHAHAHA
Odi prodavati te sprehe klincima oko zgrade.
I usput, jos jednom pokusaj nekome od nas uvaljivati nekakav hardver za 130% njegove vrijednosti i banati cu te sa foruma.
Umjesto da nama u klanu ponudis nesto po povoljnijim cijenama ti se trudis biti supak i zaradjivati nama.
Uostalom, donesi mi jos nesto na popravak pa cu ti prilicno opipljivo odglumiti tvoje postupke.
Daj se smiri, nisam nikome pokusao uvaljati nista, niti mi je to bila namjera, niti sam mislio zaraditi na vama niti ista slicno sta ti je vec palo na pamet. Ne zelim ni pomisljati da imas takvo misljenje o meni ali tako zvuci.
Reci ti, da li 7600GS, stara manje od 5 mj, koja je nova 700 kn, vrijedi barem 500 ?
I sad, ako mislis da vrijedi, reci zasto sam “supak i trudim se zaraditi na vama” kada si i ti, rekao da ti je radni sat 100 kn, a radio si 2 i pol sata i dobio 250 kuna.
I da, ja sam uvijek otvoren za dogovor, procitaj moje zadnje oglase u “prodajem” forumu, u gotovo svakom pise da nije fix, i svi znaju da bi dao ispod ?realne? cijene……