Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 72 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

uf uf vama je tesko…..

A ja?

Koji se vec duze vreme znojim sa GF6200 ?

A to?

Ti vec lagano kandidiras za para-olimpijadu

Troky
    Keymaster

uf uf vama je tesko…..

A ja?

Koji se vec duze vreme znojim sa GF6200 ?

A to?

Ti vec lagano kandidiras za para-olimpijadu

:smt046 :smt046 :smt046 :smt046 :smt046

Troky
    Keymaster

Šta je s ovim 8600 koje koštaju priblizno kao i 7900GS, bolje, lošije?

LINK

Dakky
    Participant

za razliku od Dakkyeve 7600GSice, ova neće ispuštati dušu na višim rezolucijama )a 1680×1050 jest malo viša rezolocija, razlog, 256 naspram 128 bitne sabirnice…

Je, istina, 128 bitna je sabirnica, ali je ram gddr3, a proizvodjac Gainward, na kutiji velikim slovima pise Golden Sample i Goes Like Hell (te made for overclocking)

To je konkretno ova – http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130012

Dakle nova je 700, mislim da je 500 ok cijena?

Troky
    Keymaster

Ja mislimd a bi KrLe trebao pričekati da izađu DirectX 11.0 kartice… :smt077

Odjebaus
    Participant

Procesor je ovdje itekako bitan. Imam P4/3Ghz (AGP ploča) i prije 3 mjeseca sam uginulu X800GTO (265 bit) zamijenio besplatno za 7600 GT golden sample (tvornički overclockana, 128 bit) koja je nazivno minimalno 50% brža od crknute grafulje. Povećanje performansi u AA nije prelazilo 10%, dakle procesor me guši. Tu je Athlon 3000+ nešto bolji ali ne puno od mog P4.

Svejedno, 7900GT je izvrsna kartica i ja bi ti je također preporučio, fulat nećeš sigurno, ali zaboravi da će ti AA 3.0 radit kako treba sa tim procesorom.

KrLe
    Participant

Sve je to krasno, ali, kartica xfx 7900GS, 600MHz, stiže u srijedu pa ćemo eksperimentalno utvrditi stanje 🙂 Čitaj ako me opet čujete da cvilim ili sam nesposoban ili mi treba bolji proc. Od mene nikakve pametne testove nećete doživit, trub trub

Btw, Dakky, s Gainwardom sam se posvađao jer mi je ventilator eksplodirao nakon godinu i 3 tjedna, a garancija traje godinu…

B051LjKo
    Participant

Je, istina, 128 bitna je sabirnica, ali je ram gddr3, a proizvodjac Gainward, na kutiji velikim slovima pise Golden Sample i Goes Like Hell (te made for overclocking)

GS je Govno sample, fora za budale koja GS slova plaćaju jer misle da dobivaju uber katricu… a dobivaju drek koji se ne razlikuje od svih drugih kartica…

Ako pitaš druge da formiraju cijenu, onda je se drži… to što nova košta 700, ne znači da toliko i vrijedi… Ako se 7600GT kartice prodaju po 350-400, na koji točno foru tvoja GS-ica vrijedi 500?!

Dakky
    Participant

GS je Govno sample, fora za budale koja GS slova plaćaju jer misle da dobivaju uber katricu… a dobivaju drek koji se ne razlikuje od svih drugih kartica…

Ako pitaš druge da formiraju cijenu, onda je se drži… to što nova košta 700, ne znači da toliko i vrijedi… Ako se 7600GT kartice prodaju po 350-400, na koji točno foru tvoja GS-ica vrijedi 500?!

Na foru da moja trenutno radi na 550/1566 MHz, ipak je GS, 30% vece performanse…. i to stabilno…

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

LittleCannon
    Moderator

Na foru da moja trenutno radi na 550/1566 MHz, ipak je GS, 30% vece performanse…. i to stabilno…

AHAHAHAHAHAH HAHAHAHA HAHAHAHAHA AHAHAHAHAH HAHAHAHA AHAHAHA

Odi prodavati te sprehe klincima oko zgrade.

I usput, jos jednom pokusaj nekome od nas uvaljivati nekakav hardver za 130% njegove vrijednosti i banati cu te sa foruma.

Umjesto da nama u klanu ponudis nesto po povoljnijim cijenama ti se trudis biti supak i zaradjivati nama.

Uostalom, donesi mi jos nesto na popravak pa cu ti prilicno opipljivo odglumiti tvoje postupke.

BaXuZ
    Participant

Uostalom, donesi mi jos nesto na popravak pa cu ti prilicno opipljivo odglumiti tvoje postupke.

rofl, rofl, rofl

Dakky
    Participant

AHAHAHAHAHAH HAHAHAHA HAHAHAHAHA AHAHAHAHAH HAHAHAHA AHAHAHA

Odi prodavati te sprehe klincima oko zgrade.

I usput, jos jednom pokusaj nekome od nas uvaljivati nekakav hardver za 130% njegove vrijednosti i banati cu te sa foruma.

Umjesto da nama u klanu ponudis nesto po povoljnijim cijenama ti se trudis biti supak i zaradjivati nama.

Daj se smiri, nisam nikome pokusao uvaljati nista, niti mi je to bila namjera, niti sam mislio zaraditi na vama niti ista slicno sta ti je vec palo na pamet. Ne zelim ni pomisljati da imas takvo misljenje o meni ali tako zvuci.

Reci ti, da li 7600GS, stara manje od 5 mj, koja je nova 700 kn, vrijedi barem 500 ?

I sad, ako mislis da vrijedi, reci zasto sam “supak i trudim se zaraditi na vama” kada si i ti, rekao da ti je radni sat 100 kn, a radio si 2 i pol sata i dobio 250 kuna.

I da, ja sam uvijek otvoren za dogovor, procitaj moje zadnje oglase u “prodajem” forumu, u gotovo svakom pise da nije fix, i svi znaju da bi dao ispod ?realne? cijene……

KrLe
    Participant

I napokon, ubodena i radi. Little, imao si pravo za proc, dok ga nisam klokao na 2.4 poboljšanje je bilo minimalno. Ipak, vrtilo se i na 1650×1080, bilo je malo trzavo, ali što ćeš. Klokan, na glupoj 1024x??? rezoluciji, promjena je više nego uočljiva!

Malo da se hvalim:

[lightbox=../../e107_files/public/1188952807_46_FT12898_xfx7900gs_m600.jpg|||][/lightbox]

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

njonjo
    Participant

to je ona ECS?

KrLe
    Participant

To je ona XFX iz links-a.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 72 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.