A nemam šta pljuvat po Northwoodu, to je najbolji izdanak Netburst arhitekture…. a kad je jedan toliko prosječni proc najbolji moš mislit kakvi su ostali…
Cigo, nema ti nekog spasa sa 7600GT, u armiji će ti, uvjeren sam, razlike biti minimalne… Uostalom imali smo u klanu sličan slučaj kada je pepić prije koju godinu (ima već dvije i po ako se ne varam) piknuo 6800 vulgaris u ploču sa P4 2.0 unutra i komp je radio isto kao i sa starom i predobrom Ti4200 grafuljom… Preporod je uslijedio tek s A64vorkom… S giga rama na Fpsovima nećeš dobit niš… Najbolja usluga koju si možeš napraviti je potjerati taj svoj procić u nebesa… naime koliko sam ja upoznat (a nisam previše vezano za Intel OC) P4 2,4C ide uz umjerene voltaže (ispod 1,55V) i preko 3,5 GHz… Ti naravno ne moraš ići tako visoko, digni ga na 3 (a to je ziher) i vidi rezultate, ako se osjete… još parsto gore i mirna bosna…
Čisto primjera radi, danas smo ja i KrLe maltretirali njegov proc koji uz blago povećani napon (1,54V) je ulovio bez ikakvih problema 2,4GHz (8×300) dakle napredak od 600 megahertza koji se manifestirao u lijepih 7-8 FPSa… Nije ista stvar imati 22 ili 30 FPS-ova… Klokanjem grafulje, što me iznenadilo nismo dobili ama baš ništa…. ali 0, a digli smo taktove GPU-a i meme preko 20%…
BTW. kupnja jake AGP grafulje danas je Vrlo, ali vrlo neisplativa investicija