HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportGrafulja ventilator

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

hm, tu je link i na moju grafulju: http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=1908

isto kupljena u kvarku, definitivno ubuduće uvijek uzimam ovakva silent rješenja, ja kompjuter uopće ne gasim preko noći, otkad je cannon naštelo, nijednog restarta u igranju nisam imao

H.T.Get
    Participant

Ma ovo mi palo na pamet kad vidio da covjek kupuje karticu, imam ja jos leadetka 6600gt u drugom kompu, tako da bih eventualno mijenjao proc. Za nekakvog opterona recimo. Sad mi ovaj 3200 ne ide jace od 2.7ghz stabilno…a to me svrbi za popizdit 🙂

Ova 7600gt je stvarno mrak kartica, imam zaljepljeno 85 fpsa u AA, ne pada ispod 60 fpsa, ali i to na sekundu. Kad stavim na 1600×1200 imam oko 70fpsa (refresh) stalno. Sve na ultrahigh.

Isto tvrdim sto i Bosiljko, nema potrebe kupovati jace jer ce razlika od ove kartice i neke za 4000kn u AA biti stvarno minimalna ili nikakva, ako se vec kupuje radi AA.

Radije pikni vise rama, koji ti koristi i u drugim stvarima.

B051LjKo
    Participant

ma ima smradac 2 giga rama…. ne kuži da ga jebe ShI(n)T(el) p0ntijum 4 proc… :smt098

B051LjKo
    Participant

BTW. Evo za jedan lijepi članak o ATIevoj perjanici… S obzirom da je riječ o vrhu ponude, mogla bi se čak ocijeniti i kao “povoljnom”

http://www.benchmark.co.yu/article.php?sid=11688

PS. Članak nije na engleskom pa će ga čak i gnjidić razumijeti…

Ganci
    Participant

Aj pomozite i meni ak znate…

prvo i ono najvaznije para se nema barem ne da se proda sve i da se prijede na novi sistem… no ipak ako se kome da, ( vidim da Bosi krade Bogu dane ) nek mi zakelji koje kakvu konfu striktno za AA jerbo nisam nis drugo instalirao zadnjih 12 mjeseci…

konfa mi je sljedeca… neda mi se tipkat pa cu c/p iz everesta :smt044

Pentium 4, 2400 MHz (12 x 200) iliti 800 FSB-a aka Northwood

Asus P4C800 Deluxe

2 x Wintec 512 MB PC3200 DDR

6600 GT AGP (Gainward PowerPack! Ultra/1960/1980)

eto trazio sam 7600GT AGP ali tesko za nac u Zg-u, mozda bi samo to upiknuo i uzeo jos 2 keksa od 512 meme

Bosi nemoj mi pljuvat po Intelu jer cu ti picic razbit 😀

rade pomozi i smisli neko cudo

B051LjKo
    Participant

A nemam šta pljuvat po Northwoodu, to je najbolji izdanak Netburst arhitekture…. a kad je jedan toliko prosječni proc najbolji moš mislit kakvi su ostali…

Cigo, nema ti nekog spasa sa 7600GT, u armiji će ti, uvjeren sam, razlike biti minimalne… Uostalom imali smo u klanu sličan slučaj kada je pepić prije koju godinu (ima već dvije i po ako se ne varam) piknuo 6800 vulgaris u ploču sa P4 2.0 unutra i komp je radio isto kao i sa starom i predobrom Ti4200 grafuljom… Preporod je uslijedio tek s A64vorkom… S giga rama na Fpsovima nećeš dobit niš… Najbolja usluga koju si možeš napraviti je potjerati taj svoj procić u nebesa… naime koliko sam ja upoznat (a nisam previše vezano za Intel OC) P4 2,4C ide uz umjerene voltaže (ispod 1,55V) i preko 3,5 GHz… Ti naravno ne moraš ići tako visoko, digni ga na 3 (a to je ziher) i vidi rezultate, ako se osjete… još parsto gore i mirna bosna…

Čisto primjera radi, danas smo ja i KrLe maltretirali njegov proc koji uz blago povećani napon (1,54V) je ulovio bez ikakvih problema 2,4GHz (8×300) dakle napredak od 600 megahertza koji se manifestirao u lijepih 7-8 FPSa… Nije ista stvar imati 22 ili 30 FPS-ova… Klokanjem grafulje, što me iznenadilo nismo dobili ama baš ništa…. ali 0, a digli smo taktove GPU-a i meme preko 20%…

BTW. kupnja jake AGP grafulje danas je Vrlo, ali vrlo neisplativa investicija

RimtuTiTuki
    Participant

Sve grafulje jace od ove tvoje ti nece donjeti nikakve performanse, ja sam imao 6800, otkljucanu i klokanu, i sada imam 7600gs, i kad sam je kloknuo… NISTA, nema razlike… cim kloknem malo proc, odmah se popravi situacija i dobijem na fps-ovima… Dakle jedino cime ces dobiti na performansama je kupovina novog proca, a to vuce novu plocu, memoriju, graficku, dakle skoro citav komp…

A sto se tice kupovine kompa, mislim da ti se to sad uopce ne isplati, kako stvari stoje iza nove godine ce hardwer biti puno jeftiniji, pogotovo nakon sto izadje dx10

Zh0rZh
    Participant

1. Za sve kupovine pricekajte decembar i.e. popust frenzy

2. 10+ FPSa na (uipisi bilo koji) broj koji vec imas ti nece nista pomoc… radje pucaj…

p.s.

ja se eto znojim na 2.4 P4 – 1G – Gf6200 i sta mi fali 🙂

p.p.s.

Svaka cast proposnom i ostalima kojima se to da…

Da kupim sve po spisku ko sto doticni “novinari” kazu , jos uvijek bi imao isti FR

p.p.p.s

Groo …. back me up here dude…

Groo
    Participant

1. Za sve kupovine pricekajte decembar i.e. popust frenzy

2. 10+ FPSa na (uipisi bilo koji) broj koji vec imas ti nece nista pomoc… radje pucaj…

p.s.

ja se eto znojim na 2.4 P4 – 1G – Gf6200 i sta mi fali 🙂

p.p.s.

Svaka cast proposnom i ostalima kojima se to da…

Da kupim sve po spisku ko sto doticni “novinari” kazu , jos uvijek bi imao isti FR

p.p.p.s

Groo …. back me up here dude…

Your back is now secured mate. :smt066

BaXuZ
    Participant

back entrance secured, hooah!

LittleCannon
    Moderator

I will cover your back………….from way back!

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.