Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Dakle da ne duljim, ako imate ili znate nekog da koristi usluge H1 Telekoma, na kojeg ozbiljno ciljam, s obzirom da su se danas javili i potvrdili da je VDSL2 dostupan na mojem broju. Akcija do kraja mjeseca obuhvaca surfanje na maksimalnoj brzini sljedece dvije godine, koliko dopusta parica (sto bi se kod mene priblizilo i 80Mbit…

E sad stos je u tome da na masu foruma, Facebooku, njuzima, ljudi masovno kukaju da se na ukljucenje ceka i po 8 mjeseci, da internet redovito ne radi – i to na relaciji H1-ostatak svijeta, da TV malo radi malo ne… a da ne govorim da se u sluzbi za korisnike nitko ne javlja, i da kad nesto krepa, treba cekati i po tjedan dana za otklon smetnji… tako se pise.

Pa onda citam da je H1 duzan T-Comu 50 milijuna kn, i da se spore trenutno, i da ako se dosudi u korist T-Coma, H1 bi mogao u stečaj…

Naravno, nitko ne hvali, samo se pljuje, pa mi je svaka informacija dobrodošla, eto stvarno bi volio čuti informaciju iz prve ruke.

B051LjKo
    Participant

Uzmi pa probaj! Iako, nemam pojma zašto bi ikome s džabalebaroškim potrebama trebalo 80 MBita-a

Dakky
    Participant

Bosiljak, trenutno mi na T-Comu 10/0.768 + telefon + maxtv dolazi racun oko 700 kn. Ako za 350 mogu imati 80/50 + telefon + 1000 minuta + televizija za 350, zasto ne imati 80Mbita?

KrLe
    Participant

ja sam čekao od 9. mjeseca prošle godine, kao i moji starci. Nisu mogli nikog spajat jer ih je t-com jebao s nekim izjavama. Tako da su u 1. mjesecu slali neki dodatak ugovoru, a od 2 ili 3. su počeli spajat. T-com njih tuži za neke pare, oni tuže t-com jer su im svjesno štetili prodaji, pa im ovi nisu mogli plačati, šta im već trebaju plaćati… i tako. ta priča o tužbama je bila aktualna pred par mjeseci, prijetio im stečaj, ako se ne varam završilo je povoljno po njih. Meni nisu još spojili mojom krivicom, jer kad smo uzeli stan nismo prepisali liniju na sebe, koja i dalje glasi na babu od tipa od kojeg smo kupili, koja valjda ima 9x godina i odselili su se negdje u gorski kotar… Baš mi se i neda pokušat nabavit njenu osobnu.. ako je još živa…

Bio jednom prilikom u njihovom centru na jelačićevom trgu… teti šalterici “popravio kompjuter” tako što sam joj ukopčao žicu od monitora… hrpa nezadovoljnika u uredu koji imaju problema sa krivo ispostavljenim računima, aktiviranom uslugom koja se zapravo na kraju ne može uspostaviti itd.. nekidan mi neki šupak iz H1 došao na vrata, prodaje priču o “hrvatskom telekomu” koji su pravni nasljednici hrvatske pošte i telekomunikacija i da on tamo radi već 12 godina, što sve skupa ne može biti točno, jer radi u H1… lažu seru i muljaju, ali to je prodaja… pajserčine, kao i u svim drugim providerima… Usluga je korektna, starcima sve radi, kvaliteta slike mi se čini mrvu lošija od iskona, programi su im debilno spaketirani, tako da za neke specifične stvari (baby TV) moraš uzet cijeli dodatni paket… načelno su jeftiniji od iskona, ali za manju brzinu i glupavije složenu tv, tako da mi zapravo dođe cijenom na isto, vjerujem da je sve ok dok radi, a služba za korisnike bi mogla bit sumnjiva… Ali sam svejedno mislio mjenjat iz principa, jer su ovi iz iskona podjednaki debili (6 mj ne dođu po opremu od odjavljene televizije, pa samo jedan mjesec odluče fakturirat 700kn na račun, x dana veza uredno šljaka 24h dnevno, pa onda odjednom počne pucat svakih x minuta, objašnjenje tehničara da mora bit do moje žice od rutera do zida… maaah) Sve je to ista bagra, a iskon je t-comova, H1 je nečija druga, pa nakon t-coma, metroneta, optime, iskona, da probamo i to… b-net mi je srećom još nedostupan…

ko da je bosiljko pisao post, baš se nešto osjećam čangrizavo…

Dakky
    Participant

hvala krle, to ja zovem dobrim reviewom, dakle starcima radi sve super… 🙂

Agramgirl
    Participant

Ne znam kako je u Rijeci, ali ja sam u Zagrebu na H1 i ne preporučujem ga. U zadnjih par mjeseci su već nekoliko puta navodno bili kvarovi na centrali pa po nekoliko sati nemaš internet. To u pravilu bude vikendom navečer kad je milijun ljudi na netu pa mi se čini da je vjerojatnije da im sustav ne podržava toliki broj korisnika. Kad nazoveš službu za korisnike oni ti naravno ne mogu ništa reći jer se pritužba upućuje drugom odjelu s kojim se ne može razgovarati, ali kao javit će se kasnije da provjere je li kvar otklonjen i onda nazovu nakon 2 dana kad sam na poslu i pitaju da li internet radi. Ok, nije to tako često, ali moraš se pripremiti na to da ćeš povremeno imati prekide interneta. Plus je da su najjeftiniji na tržištu, jeftiniji i od Bneta i od Amisa.

Agramgirl
    Participant

I još nešto, zaista se dugo čeka na uključenje. Imaju neko glupo pravilo da moraju priključiti unutar 30 radnih dana od potpisivanja ugovora ili tako nekako, ne sjećam se više, a i taj rok su prekršili pa sam ih morala zvati par puta da dođu.

Dakky
    Participant

Sto se kasnjenja tice, ja bi bi vrlo sretan da ne ispostuju rok od 30 dana.

LINK

Enivej, ne znam koliko si “kompjuterski pismena” ali ako mozes nabaciti koji ping prema nama, engleskoj, njemackoj, italiji, bio bi zahvalan.

Mozes to i na http://www.speedtest.net

Ajkula
    Moderator

Sva sreca da ne kupujes stan jer bi se ona zenska iz Dogme propucala 118 puta u ledja. 😉

Troky
    Keymaster

Sva sreca da ne kupujes stan jer bi se ona zenska iz Dogme propucala 118 puta u ledja. 😉

ahahahhahahhaa

:smt046 :smt046 :smt046 :smt046 :smt046

Dakky
    Participant

Al koliko firma mora biti losa da se ne udostoji ni odgovoriti zainteresiranom buducem korisniku? Mail sam poslao 13.06. odgovor stize 20.06. sa pitanjem o jos nekim stvarima, odgovor poslan isti dan, opet cu cekati 7 dana da odgovre vec vidim…. Nisu bas poslovni….

Mogu mislit koliko bi im trebalo da nesto poprave ako nesto krepa… ako im za odgovorit na mail treba 7 dana

Warsteiner
    Participant

možda im internet šteka pa dok to riješe ne mogu poslat prije :p

who dares wins

Agramgirl
    Participant

download speed 3,05Mbps, upload speed 0,27 Mbps

TheOldBarba
    Participant

sto se tice sibenika i iskustva iz druge ruke (brat mi je na h1,a ja sam ostao vjeran dojce t-comu)

brat place i kuka dan danas,na stranu problematicne parice u nasem kvartu al brat ima veoma cesta pucanja veze dok je to kod mene rijetko s tim da je meni u paketu i max tv koji radi non stop a on ima cisti net,po tome mu treba manji bandwidth i veza bi mu trebala biti mnogo stabilnija ali ocito da nije,nadalje prijava kvara i smetnji ide prema h1 ali oni opet moraju zvati t-com tehnicare jer jedini oni imaju sluzbu odrzavanja vezanu za linije,i onda vam se desi pribacivanje ping pong loptice da li je problem u liniji ili u opremi pa opet cekanje i tako to… uglavnom jeftina firma

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.