Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • Author

Trojo
    Guest

Trojo
    Guest

RimtuTiTuki
    Participant

Meni zvuci zanimljivo, btw kad pocinje liga?

A za sve lijene rucice kojima se neda prepisivat… aa.mp.cro-gaming.com/

Anonymous
    Guest

a gle… zavisi koliko će biti zainteresiranih… htjeli bi najmanje 10 klanova, da se igra barem u dvije skupine… čim prije bude 10 klanova dat ćemo rok do kad se drugi mogu prijavit pa krećemo…

Dakky
    Participant

Ja sam zainteresiran…… vjerujem da su i ostali… ko je ono clan leader kod nas? 🙂 trk na prijavu 🙂

Anonymous
    Guest

samo da vam kazem da smo uspjeli osigurat nagrade !

Anonymous
    Guest

ajmo ajmo proci ce baba s kolacima 🙂

Dakky
    Participant

ja bi nas prijavio al ne znam dal smijem.

zato troky & pepic say what you think

Troky
    Keymaster

ja bi nas prijavio al ne znam dal smijem.

zato troky & pepic say what you think

not interested.

Anonymous
    Guest

Ako su se prijavili Ludi,koji nikad nisu igrali nikakvu ligu….onda bi stvarno sramota bila da se i riječki šminkeri ne prijave :smt005 Evo link na kojem možete provjeriti tko se dosada prijavio : http://aa.mp.cro-gaming.com/index.php?categoryid=16 Bosiljko….interveniraj :smt040

B051LjKo
    Participant

Anonimni zlikavče, registracija fakat nije neki uber problem 🙂

Odjebaus
    Participant

Gnjida je reko da ako su se prijavili Ludi,koji nikad nisu igrali nikakvu ligu….onda bi stvarno sramota bila da se i riječki šminkeri ne prijave Evo link na kojem možete provjeriti tko se dosada prijavio : http://aa.mp.cro-gaming.com/index.php?categoryid=16 Bosiljko….interveniraj :smt005

Ozbiljno, sastavite makar jednu ekipu od 4 člana i idemo, ovo bi moglo zaživjeti. Ako vam se i ne svidi uvijek možete odustati kao što ćemo mi napravit, a zna se koji su LuDi paceri za teamplay !opr019ft

B051LjKo
    Participant

U toku je rasprava na Ri051 dijelu foruma o pristupanju kamo se može otvoreno vrijeđati organizatore i sudionike :smt077 lige a da se oni ne nadure 😀

Ganci
    Participant

Cak niti mi nismo potpuno zagrizli za tu seosku ligu…

jedva se skupi 5 klanova :smt043

ali jebat ga idemo vidjet kako ce bit…

!comp !opr019h4

Anonymous
    Guest

cigane imas li ti uopce ideju kako je tesko dovuci sve hr klanove na jedno mjesto , nikad nisi ni prstom mrdnuo za hr aa community za razliku npr od ludih i org aa djela na gatheringu, vxa i turnira u Ri, raznih pokusaja hr laddera, ako se netko sjeca i scorpiovog hr aa portala,nemas nikakve osnove za zvati neki pokusaj seljackim….

ali ipak svaka vam cast ffc se prijavio medju prvima

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 25 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.