Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

meni osobno je zanimljivije igrat protiv rvatina nego protiv bjelosvjestskih nadurenka iz raznih EU i inih zajednica, em smo svi u istim pingovnima, em cemo si lakse jebat majku kad se zakacimo, ja sam za

Koliko ja vidim mi smo klan u hrvatskoj sa najduzim stazom po razno raznim ljestvicama. Kladim se da cemo ih sve nalupati do bola.

Zasto ovo govorim. Zato jer bjelosvjetski nadurenkoti su nas naucili gubiti i kladim se da smo psihicki jaci od bilo kojeg klana, samo zato jer nas boli kurac da li trenutno vodimo ili gubimo u mecu

diGestive
    Participant

4.diGestive

definitivno zainteresiran za ligu

H.T.Get
    Participant

ako ce biti netko tko ce to nadgledati, ili se igra s CDC ili sto ja znam, ja sam za.

Dakky
    Participant

No, opet ce se postaviti pitanje, hocemo li ici na osvajanje i natjecanje ili na zajebanciju. Odnosno tko ce s kim igrati…

najjaca cetvorka i najslabija cetvorka ili mjesano… jos jedna tema za PiFo

RimtuTiTuki
    Participant

najjaca cetvorka i najslabija cetvorka ili mjesano…

:smt005 E ako ovo bude problem, ja castim rundom na sljedecem Saboru :smt005

A do tada da odlucimo koja ce cetvorka pucati u petak…

KrLe
    Participant

Može liga, a za pivo, radje sutra s obzirom da je 2012>2000, dakle pivo je već počelo?

diGestive
    Participant

ja sam za ozbiljno puskaranje…

crono
    Participant

Ja sam za ligu.

Sutra necu moci doci na pifo( Moram kod curice i imam jos nekog posla)

Ali zato igram u petak!!!

B051LjKo
    Participant

Dakle, idemo u ligu, Pepić, prijavi nas… a ja se od sutra krećem svađati i štelati mape da nama pašu :smt077

Nego, u utorak sam dogovorio scrim sa Fukerima, Prva mapa je Urban (da nas naspenkaju), a druga je Border ili Extrakcija (da im vratimo)… Inicijalno je 4do5vs-4do5 ali igra se koliko god da nas se skupi…. Kud puklo da puklo…

B051LjKo
    Participant

kladim se da smo psihicki jaci od bilo kojeg klana, samo zato jer nas boli kurac da li trenutno vodimo ili gubimo u mecu

Psihički smo jači od bilo koga, ali ja MRZIM gubiti, prezirem poraze, ne znam gubiti, mrzim kad gubim, nerviram se, i ne želim gubiti…. riješenje je jednostavno…. nećemo izgubiti nijednu…

LittleCannon
    Moderator

zaboravio sam tebe naglasiti kao izuzetak ovoj mojoj gore navedenoj teoriji

Zh0rZh
    Participant

potpis

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.