HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMHmmmm, u principu nisam zadovoljan…

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)
  • Author

Lamb-Lover
    Participant

ali je i Janje uteklo pijano i pospano… sry

B051LjKo
    Participant

BTW. Janje se nije ni na meču pojavilo [kad već kenjam, da kenjam redom]

Groo
    Participant

BTW. Janje se nije ni na meču pojavilo [kad već kenjam, da kenjam redom]

Karte su bacene !drumroll

B051LjKo
    Participant

Pa stalno se nešto šuška i svi grintaju…. a kao igrali bi se… Evo, cvilimo svi bi treninge, napokon isti spontano i krene u tournament modu i puf, za 3 runde već egzodus…

“Zaboravio sam na meč” fora više ne radi jer je trokinja čak i sms upozorenja riješio…

Svrha posta eje razgovorom izbjeći zLe tračeve i riješiti sve dijalogom…. [mada niš nećemo riješiti ali da se makar prducka po forumu o nečemu]

Dakky
    Participant

ima li ko kakvu zelju sta da mu donesem iz srbije? ;))

B051LjKo
    Participant

nmeni ne treba niš…. samo dakky učini si ulugu i donesi si kantu Užičkog kajmaka…. Bit ćeš si (a i meni na informaciji) i više nego zahvalan…

LittleCannon
    Moderator

S obzirom da nismo niti zadnji trening uspjeli odigrati do kraja svečano objavljujem da me boli kurac za sve laddere i treninge ovog svijeta… od sada samo i iskljucivo casual pucanje.

Bravo, to je timski duh.

Troky
    Keymaster

S obzirom da nismo niti zadnji trening uspjeli odigrati do kraja svečano objavljujem da me boli kurac za sve laddere i treninge ovog svijeta… od sada samo i iskljucivo casual pucanje.

Bravo, to je timski duh.

Whatever. Ja živce više neću opterećivati tim stvarima…. u prijevodu: priklanjam se većini. !opr019gv

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.