HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainHOĆE LI IKADA BITI KO NEKADA?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author

Gnjida
    Participant

Šupkoljupci,kaj mislite,hoće li ikada biti raja zagrijana za AA ako verzija 3.0 bude jebena?Nije li valjda sve gotovo? Kolko ste vi uopće zagrijani za video igrice,nismo li malo već prestari? Ludi klan je gotovo polumrtav ,a vidim da ni ovdje situacija nije puno bolja.

Mislite da je moguće da,ako 3.0 bude fakat jebena,bude jebena revolucija i navala,da odjednom igra,recimo 30-40000 ljudi??

Ajkula
    Moderator

Sta se mene tice , prosla su ta vremena kad sam igrao armiju zbog armije.

Igram skoro svaku vecer s Denijem,Trokijem i Glinenim. Tu i tamo naleti Krle , Armada,Rimtu,Pepic,Ganic…

Igram zbog njih. Jebe mi se ocemo igrat Armiju 3.0 , Armiju 1.0 ili Tetris , glavno da se nadjemo na TS i zajebavamo.

Volio bi da AA 3.0 bude odlicna ,al ne zbog sebe nego zbog ovih nasih MIA clanova.

Bilo bi fora opet zaigrat onu klansku ligu na kojoj nas se znalo skupit po 10 il 12 ljudi svaku nedjelju.

B051LjKo
    Participant

Ja se skoro vraćam, kao što i skoro jebem…. Fenom je stigao! Elem, od sljedećeg tjedna bih trebao naganyati Gnjidu po belosvetskim serverima!

Odjebaus
    Participant

Naganjat ćeš ti kurac a ne Gnjidu … anal general još nije dobio Internet u novom stanu :smt005

B051LjKo
    Participant

Naganjat ćeš ti kurac a ne Gnjidu … anal general još nije dobio Internet u novom stanu :smt005

Tim bolje…. ostaje mi smurF imenom Ica.. muhahahahahahahahah guliguli guliguli muhahahahaha

KrLe
    Participant

Buahahahah smurF!!!!!!!!!! Ica ica vidim da cemo na slijedecem lanu imati čast ugostiti Grzu i kompaniju ROFL

B051LjKo
    Participant

Ica, btw. da li si ti sad i službeno pjo plejer?

B051LjKo
    Participant

Ma ica, kad malo molje razmislim… ne daj se ti zajebawati! muahhahahahahah

PS. Gnjidić, eto ti odgovora na pitanje… više nikad neće biti kao prije! :smt081

Gnjida
    Participant

Ma ica, kad malo molje razmislim… ne daj se ti zajebawati! muahhahahahahah

PS. Gnjidić, eto ti odgovora na pitanje… više nikad neće biti kao prije! :smt081

Fakat…više se i ne diže kao prije !opr019g7

Odjebaus
    Participant

Drago mi je da vas smurF.Ica^ veseli … nije da sam se naigrao sa pjo ekipom ili da sam nešto novo naučio od njih jer smo i gnjida i ja po svemu sudeći preslabi za njih i stalno smo na klupi za rezervne igrače, ali svejedno, vrijedi pokušati naučiti nešto od boljih od sebe.

Što se ekipe tiče, bio LuDi i ostao LuDi, to se ne mjenja.

Gnjida
    Participant

Dajte riječani napravite nekakav jebeni lan da se malo potaracamo!

Gnjida
    Participant

Neki ljudi su “navodno” odigrali beta verziju 3.0 i navodno su šokirani kolko je igra glupa i retardirana !opr019g7

Nadam se samo da je to hrpa gluposti i trabunjanja prepotentnih klinaca koji seru i lažu.

Dakky
    Participant

Neki ljudi su “navodno” odigrali beta verziju 3.0 i navodno su šokirani kolko je igra glupa i retardirana !opr019g7

Nadam se samo da je to hrpa gluposti i trabunjanja prepotentnih klinaca koji seru i lažu.

problem nije u igri nego u ljudima. previse se ocekuje od iteracije 3.0 i kad dode, svi ce rec “koje sranje” … a u biti, da malo smirimo tenzije i ocekivanja, igra bi mogla biti vrh vrhunaca..

sve ovisi o tome kako se postavimo

LittleCannon
    Moderator

Ja vise neznam sto misliti. Nakon jednog filmica i par tekstova sam odusevljen, onda pogledam drugi filmic pa pomislim kako ce to biti kardinalno sranje, pa onda nakon treceg filmica mislim da ipak udarati u dupe……….

Uglavno, mislim da cemo morati pricekati fort of dzulaj da bi vidjeli sto ce na kraju ispasti

LittleCannon
    Moderator

Drago mi je da vas smurF.Ica^ veseli

Ovo Smurfica mu dodje kao neka Strumpfeta?

Sluzis li ti u Strumpfovima za R&R? Ono kao klanski biatch? :smt047

Mozda Grzin biatch?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.