Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • Author

Groo
    Participant

Kupit cikove dok ne napunis punu plasticnu bocu. !zz_banghead

Bas je !zz_crazy ta !salutingsmiley

moby
    Guest

Za pocetak mogao bi se pojavit na pifcu veceras u 20h u Time-u na Zametu. [naravno vazi za sve regrute]

RimtuTiTuki
    Participant

A u trulom Zagrebu sam, dolazim tek sutra. Al ako ste za pivicu ovaj vikend …

Alazare
    Participant

Trulo ti u gacama! Ne kleveti Metropolu. Rok ti je upravo produzen na 3 godine…

Groo
    Participant

Metropola cega?

Smoga , ocajno urbaniziranog grada i svega “lijepog” sto nam je donijela Lijepa Nasa.

A vidi ovo nase lijepo primorje. Bura pusa i sunce sija. !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart !heart

Alazare
    Participant

Metropola svega, nema ovdje smoga, gornji grad i centar su netaknuti od 19 st., sa puno mjesta za izlazak i zajebanciju. Kulturno srediste drzave i moj hometown!!! Na tu notu, predlazem mijenjanje imena klana u [Zg01]! Tko je za?!! 😉

Groo
    Participant

Gle Lazo_aka_lavic mlijecnih zubi. !amen

Zagreb sux.

Kultura?

Covjece Hercegovaci vam upravljaju gradom. Kakvu kulturu oni donose?

Izlasci?

Toga vjeruj mi ima u istom omjeru (na broj stanovnika) i u Rijeci.

[Zg01] ?

Hvala

NE

Ali dosta o tome.

Admin klosd

RimtuTiTuki
    Participant

Napisao sam trulog, jer me ljudi zovu na pivu, a ja ovdje čamim u stanu, šljakam, gledam kroz prozor, vani magla, ma jednostavno … trulo i loše.

Gle, neki ljudi prihvate Zagreb i on im je najdraži grad, al meni ne jednostavno nikako da sjedne, sve ravno, nikad nikakvog vjetra, ujutro magla, nema mora, kave u Vivi i ostalo …

Istina ima i svojih prednosti, muzeja izložbi i kazališta nebrojeno puta više nego u Ri, al šta da ti kažem, meni ne leži,

tako da Lazo NHF, nisam nikog htio uvrijedit, al za mene je Rijeka puno bolji grad, a to nema veze s nekakvim lokal patriotizmom … ima više sa klimom 🙂

Alazare
    Participant

Ako jos jednom netko kaze da je Rijeka bolja od Zagreba izbacit cu ga iz [Zg01] klana. Rimtu, tebi jos godina i po gore!

RimtuTiTuki
    Participant

Šta god napravili u Zagrebu ja se tu i dalje nemogu u nedjelju ujutro (čitaj u podne) izvuč iz kreveta i otić na kavu i uživat u vjetru i pogledu na more ….

crono
    Participant

Dobro došel ne!!

Evo pozdrav i od mene!!

Ja sam evo malo prije tebe primljen!!

Cujemo se na TS , ali za nekih tri dana aš sam trenutačno na celleronu 300 MHz-a

Pozdrav i ostaloj ekipi!!!!

OVER END AUT

RimtuTiTuki
    Participant

ah, znam kako ti je, ja npr imam drugi problem … dobar komp, i analogni 56k modem …

crono
    Participant

Evo ja dsl 512 ali danas slažem novu makinu tako da sam naj kasnije do 23:59 online!!

Nadam se da će čiča iz ht-neta (ili kako sse ovih dana to zove) brzo pokucati na vrata!!

Ja na sreću nisam imao nikavih problema s time u roku od 3 tjedna su mi instalirali dsl.

Vidimo se na extrakciji!!!

Viewing 13 posts - 16 through 28 (of 28 total)
  • The forum ‘Novacenje – Recruitment’ is closed to new topics and replies.