Otkako sam poceo igrati Project reality, proganja me jedna ideja. Naime, vjerovatno sam vec sve udavio svojom pricom o tome kako je Arma 2 superuberturbomega igretina, no ipak osjecam da bih mogao pokusati zagurati vam ga malo dublje bez nekih vecih posljedica po vase ,ali i moje zdravlje.
U biti da ne kompliciram previse.
Ima li zainteresiranih za izgubiti jedno popodne ili vecer u organiziranom igranju Arme 2.
Obratite pozornost na podebljano jer to cini razliku poput dana i noci, ljeta i zime, Jimmy Hendriksa i Jelene Rozge, prosjecno inteligentne cimpanze i Jadranke Kosor….
Elaborat
S obzirom da posljednjih mjeseci sam zagrizao na tu jebenu Armu, odnosno PR, otkrio sam da je moguce jedan ratni FPS igrati iz cistog gusta, bez presinga uzrokovanog stopericom u nekom od kuteva ekrana ili straha da cete biti nazivan kamperom, noobom, ili svega onoga sto prema nahodjenju mladje populacije igra nije igra ako nema 110%akcije u prve 4 sekunde igre.
Mozda najlakse mi je objasniti ukoliko povucem paralelu sa Uljkijevim threadom u kojem opisuje svoj airsoft tim i i sto to znaci “riinektanje” vojnog zivota, s malom razlikom sto u mojoj verziji ne morate trcati za pravo 🙂
Dakle volio bih ako bi nas se moglo skupiti barem 10 tak koji bi odigrali “by the book” unaprijed isplaniranu misiju na nacin kako bi se odradilo u stvarnom zivotu, odnosno sa izvidjanjima, logistickom potporom, mehanizacijom, gdje svatko zna sto radi….
Vjerujem da ne trazim nesto posve nemoguce s obzirom da racunam da nam treba svega 4 nova covjeka, jer nekako pod sigurne brojim Ajkulu, Njonjota, Armadu, Haljimija, Vremenka i dakako sebe.
Orgaznizacije cu se ja prihvatiti, odnosno pripremiti sve mape, zadatke, uloge, server…..i za to bi mi trebalo oko par dana tako da racunam ukoliko bi nas se skupio dovoljan broj da bi mogli odigrati negdje iduci tjedan.
S obzirom da niste htjeli doci pojesti ispecenog odojka, vec sam u startu previse sumnjicav da bi se ovo moglo dogoditi, ali zelja mi je prejaka kako bih to propustio bez da nisam probao vas nogovoriti.
Dakle ima li zainteresiranih?