Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

LittleCannon
    Moderator

Malcice udaramo po skriptama, a siljko?

Nisi nista bolji nego nejmi i ekipa

Ganci
    Participant

How To’s of PB Bosi?

B051LjKo
    Participant

Malcice udaramo po skriptama, a siljko?

Nisi nista bolji nego nejmi i ekipa

Skriptama?! Nafafaj se drugog mjesta dedice…

Zašto meni lovi svaki 10ti PBSS?

Zašto je i onaj kojeg ulovi sjeban?

Zašto ne mogu opaliti normalan screenshoot? (tocnije mogu ali ne liči na niš’)

Zašto mi ne loada početnu Firefox stranicu?

Zašto mi se firefox ruši kada loadam ri051.com?

Odgovore na navedena pitanja ne znam, i ukoliko ih itko otkrije, plaćam pifo….

LittleCannon
    Moderator

imam ti odgovor na drugo i trece pitanje.

AA (ne americas army, nego anti aliasing). Ako imas nVidiju, a imas, i ako imas upaljen AA, a imas, svaki ss ili pbss ce biti sjeban, odnosno izgledati ce kao da su 4 slike jedna preko druge i to u interlaced modu

B051LjKo
    Participant

Ma Ok… ali za koji kujac mi ne uzima PBssove… i to već ohoho vremena… !opr019g7

PS. I znam da razlog sjebanim PBSSvima, ali ne znam zašto totalna egzotika poput nVidijine 6800 kartice, sa totalno bizarnim AA (fakat je neuobičajen) sjebava PBSSove…. mislim traljavluk na kvadrat… Da imam ne znam, S3 Sabre ili neko drugo nestandardno njesra, hajde, još i mogu popušit, ali ovako… weird?!

Ganci
    Participant

Bosi a koje drivere korisits sreco?

mislim ko to opet nije neka tajna vas “pjo” igraca, ako je salji pm

B051LjKo
    Participant

Shipu… koje drivere… pojma nemam… pitaj Kenjona, on ih je instalirao… vjerujem zadnji oficijelni….

Ganci
    Participant

cekaj oces mi rec da ti, koji inace sve znas i umijes, neznas koje drivere imas od graficke? a LOLek, daj Bosi ne srati 🙂

B051LjKo
    Participant

cekaj oces mi rec da ti, koji inace sve znas i umijes, neznas koje drivere imas od graficke? a LOLek, daj Bosi ne srati 🙂

Što je tu čudno… da sam doma bih kliknuo dvaput i rekao vam, kako nisam, ne vidim zašto bih napamet trebao znati poprilično besmislenu četverocifrenu brojku…

Uostalom, što se drivera tiče ja se držim “If it aint broken, dont fix it” principa…

LittleCannon
    Moderator

Uostalom, što se drivera tiče ja se držim “If it aint broken, dont fix it” principa…

!opr019ic

B051LjKo
    Participant

BTW. za zainteresiranu romsku manjinu ForceWave 91.47

Ganci
    Participant

romska manjina prihvatila poraz te se povlaci 🙂

jebiga Bosi imao sam samo dobru namjeru u svezi drivera a usput te malo prcnuo 🙂

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.