Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author

crono
    Participant

Ispričavam se što se nisam pojavi na meču.

Nisam bio doma tri dana, mislio sam da ču stići na meč. Ali na žalost nisam uspio.

BaXuZ
    Participant

jebote crono, kolku si pra¹inu digo!

Bosiljko samo ¹to ne uzme pravo oru¾je u ruke.

@Bosiljak, krivog si za primjer uzeo, jerbo se tamo isto de¹ava da ljudi odustaju zadnji èas i tra¾e se zamjene medju gledaocima, a tamo se tro¹i 300-400 kn po turniru na kotizacije i kuglice i prevoz. Ali niko to ne do¾ivljava kao veliku traumu, jednostavno te ljude vi¹e ne zove¹ na paintball i stvar rije¹ena, a tebi ako se i dalje igra uvijek ima mjesta u raznim timovima, eto ja ove godine igram za Vi¹kovo, a pro¹le sam imao svoju ekipu, od koje vi¹e niko ne igra. Shit happens, jebiga. Anyway mislim da je poll o tome koga interesira igrat ladder trenutno nu¾an, jerbo æe se znat barem otprilike s koliko ljudi se raspola¾e. Mene æe bit sve manje, poèela je paint sezona, ¹to znaèi naveèer bicikla u ruke i kondicija u guzice, vikendom napucavanje i turniri, ono malo slobodnog vremena dat æu ¾eni i djetetu, armija mi bude usputna zabava kad stvarno ne budem imao ¹to drugo radit. Od nedavno radim od 6 do 3 i pol, di¾em se ujutro u 5, dodjem doma u 4, spavat idem u 10, uz sve real life obaveze, armija je prva koja pada u drugi plan.

A ovo ¹to ti brblja¹ o kompetitivnosti i zgubidanstvu meni je totalna besmislica, ekipa ¾eli igrat matcheve, ali povremeno i nije im to najpre¹ija stvar na svijetu, ali da ih zabavlja, zabavlja ih. A da æe dat sve od sebe, neæe. Jer im nije pre¹a. Jebiga.

B051LjKo
    Participant

@BaX uopće ne kontam ovaj tvoj post.

Razlog mojeg bučnog negodovanja na forumu nije ideja da samovoljno pametujem nego je produkt jučerašnje frustracije. Kao što si dajem za pravo da budem jadan, dajem si ga i da budem bučan, i ništa drugo….

Ne kužim šta si mislio po nekontanjem moje ideje kompetitivnosti?! Tebi je normalno na prvom mjestu žena i dijete (i bilo bi umnobolno da nije tako) na drugom paintball, a tek na trećem armija. I nemam nikakvih problema s time, trudiš se, treniraš, i kad ti nešto neodgovara mijenjaš ekipu i nastupaš za druge…. Bravo, veselim se za tebe, kad bude viš evremena i novaca rado ću ti se pridružiti u paintballiranju, i mene s vremena veseli…. U međuvremenu ćeš s vremena na vrijeme puškarati s nama online, popit će se koja piva s vremenom, a bodami i lanuša se polako bliži… i sve 5

Kako ti nije jasno da ja želim igrati armiju, da mi se za paintball fućka, i da mi je strašan gušt igrati kad se NAŠA ekipa skupi na serveru. Kad znam da nas gotovo NITKO ne može dobiti na ekstrakciji, jednostavno uživam u tome. I NE ŽELIM igrati na TWL u za VX, tudume ili bilo koga trećega, jednostavno ŽELIM IGRATI sa SVOJOM EKIPOM. Ne želim ignoritrati problem, ne želim zvati druge ljude da se igraju samnom, jednostavno VOLIM SVE VAS (sa ili bez pederluka, kako god nekom bilo draže shvatiti !fuck2 ) i želim riješiti sve probleme, bez ikakvog guranja pod tepih…

I zašto ti je onda čudno kad popizdim kad ne možemo sklopiti roster i izgubimo (budemo poniženi 0-7) od tima koji objektivno nije ništa bolji od nas. Nije da se ovo desilo jednom nego 700 puta, i svaki put se gurne pod tpih i proba nekoliko mjeseci kasnije…. pa normalno je da je fitilj svaki put sve kraći i kraći…

Jako lijepo je to rekao pepić, ako se nismo u stanju skupiti za mečeve, onda je uistinu bolje da ih i ne ugovaramo… jer ja jednostavno ne mogu u glavi napraviti klik i reći “ok od sada se neću nervirati kad nas bude falilo”

Što je najgore u zadnje vrijeme nam je super išlo, imali smo mečeva kao nikad prije i više manje smo bili uvijek pokriveni (s izuzetko klimavih zadnjih 15 dana ali nema veze), dobili smo dva nova jako dobra pucača, ma pjesma…. i onda BUM, hladni tuš, i priznajem pretjerana reakcija, moja na prvom mjestu, ali i ne samo moja…. dakle nije bila bez vraga !pms …. držim da se navedeno da riješiti malo drugačijom (već opisanom) procedurom prijave…. recite šta mislite pobogu…

Ako sam nekome naporan i baljezgam bez veze, tražeći NaZZi !opr019ge pristup neka kaže, ali slijedeći put kad nas bude falilo za meč ću si prostrijeliti ljevo koljeno !hang …. barem ću imati pravi razlog za čemer i jad.-

PS. Sedamstotinašezdesetičetiri stvari su mi se vrtile po glavi dok sam pisao ovaj post i molio bih cijenjeno čitateljstvo da se ne uvrijedi (bax ti prvi, tebi sam izravno replicirao, ali odgovor se i tako tiče sviju) ako nešto netko slučajno krivo shvatio (ili sam istio na takav način nehotice napisao) jer mi nikakav flame ili kenjanje nekome nepada mi na pamet…

B051LjKo
    Participant

Grrrr, malo mi je tmuran post pa vam svu svima jedno !opr019jb , da se lakše pročita !zivili

Edit: dodao sam smajliće za veselje !klofa

Troky
    Keymaster

B051LjAk, dijelimo isto mišljenje… čisto da znaš 🙂

Zh0rZh
    Participant

Alo ljudi pa sta vam je ?

Koga boli k* sto cemo forfeitat mec ?

Istina , duze me nije bilo na mecevima pa nemam toliko prava na sracku, ali ipak imam i ja malo staza u Ri da bih znao da se te stvari periodicno ponavljaju jednom godisnje…otprilike kad krene sunce.

Meni osobno je 6v6 igra bolja od 4v4 gdje moze odlucit jedan pojedinac. Teze je za skupit raju …TRUE, TRUE…ali je zato bolje.

Solution :

Ako 10 min poslje pocetka meca nema dosta igraca na ts -u ——> forfeit i “Svedska – nemiri – zdravo”

Ja osobno se ne necu sekirati ako smo zadnji na ladderu i svi nas ismijavaju.

Im only here for the guys, chevaps, and beer 🙂

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.