@BaX uopće ne kontam ovaj tvoj post.
Razlog mojeg bučnog negodovanja na forumu nije ideja da samovoljno pametujem nego je produkt jučerašnje frustracije. Kao što si dajem za pravo da budem jadan, dajem si ga i da budem bučan, i ništa drugo….
Ne kužim šta si mislio po nekontanjem moje ideje kompetitivnosti?! Tebi je normalno na prvom mjestu žena i dijete (i bilo bi umnobolno da nije tako) na drugom paintball, a tek na trećem armija. I nemam nikakvih problema s time, trudiš se, treniraš, i kad ti nešto neodgovara mijenjaš ekipu i nastupaš za druge…. Bravo, veselim se za tebe, kad bude viš evremena i novaca rado ću ti se pridružiti u paintballiranju, i mene s vremena veseli…. U međuvremenu ćeš s vremena na vrijeme puškarati s nama online, popit će se koja piva s vremenom, a bodami i lanuša se polako bliži… i sve 5
Kako ti nije jasno da ja želim igrati armiju, da mi se za paintball fućka, i da mi je strašan gušt igrati kad se NAŠA ekipa skupi na serveru. Kad znam da nas gotovo NITKO ne može dobiti na ekstrakciji, jednostavno uživam u tome. I NE ŽELIM igrati na TWL u za VX, tudume ili bilo koga trećega, jednostavno ŽELIM IGRATI sa SVOJOM EKIPOM. Ne želim ignoritrati problem, ne želim zvati druge ljude da se igraju samnom, jednostavno VOLIM SVE VAS (sa ili bez pederluka, kako god nekom bilo draže shvatiti !fuck2 ) i želim riješiti sve probleme, bez ikakvog guranja pod tepih…
I zašto ti je onda čudno kad popizdim kad ne možemo sklopiti roster i izgubimo (budemo poniženi 0-7) od tima koji objektivno nije ništa bolji od nas. Nije da se ovo desilo jednom nego 700 puta, i svaki put se gurne pod tpih i proba nekoliko mjeseci kasnije…. pa normalno je da je fitilj svaki put sve kraći i kraći…
Jako lijepo je to rekao pepić, ako se nismo u stanju skupiti za mečeve, onda je uistinu bolje da ih i ne ugovaramo… jer ja jednostavno ne mogu u glavi napraviti klik i reći “ok od sada se neću nervirati kad nas bude falilo”
Što je najgore u zadnje vrijeme nam je super išlo, imali smo mečeva kao nikad prije i više manje smo bili uvijek pokriveni (s izuzetko klimavih zadnjih 15 dana ali nema veze), dobili smo dva nova jako dobra pucača, ma pjesma…. i onda BUM, hladni tuš, i priznajem pretjerana reakcija, moja na prvom mjestu, ali i ne samo moja…. dakle nije bila bez vraga !pms …. držim da se navedeno da riješiti malo drugačijom (već opisanom) procedurom prijave…. recite šta mislite pobogu…
Ako sam nekome naporan i baljezgam bez veze, tražeći NaZZi !opr019ge pristup neka kaže, ali slijedeći put kad nas bude falilo za meč ću si prostrijeliti ljevo koljeno !hang …. barem ću imati pravi razlog za čemer i jad.-
PS. Sedamstotinašezdesetičetiri stvari su mi se vrtile po glavi dok sam pisao ovaj post i molio bih cijenjeno čitateljstvo da se ne uvrijedi (bax ti prvi, tebi sam izravno replicirao, ali odgovor se i tako tiče sviju) ako nešto netko slučajno krivo shvatio (ili sam istio na takav način nehotice napisao) jer mi nikakav flame ili kenjanje nekome nepada mi na pamet…