Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 84 total)
  • Author

Hiks
    Participant

Oke, kako je Štajner već spomenuo i ja sam za, ali nisam htio prdit po cvjetićima oću-neću, jer nisam bio siguran zbog posla.

Naime, sad sam siguran da nebudem radio pa eto, i ja sam. I ima da letim više nego mobijevo leteće pseto.

Ugl, ja ću moć krenut iz ZG ujutro, sa japansko ili nemačko vozilo, pa od ljudi kojima će bit prevoz zgodan, da se nakrcamo u jedno auto, ak nas bude 3, onda pokupimo štajnera u pimpekjegeru i sl.

Sve opcije moguće.

Ako me budeju jebali da moram nekaj radit, dat ću otkaz, pa na burzu i grah!

Srdo
    Participant

Eto, ako je tako, prijavljujem se sa Uljkijem u vozilo:)

Ajkula
    Moderator

Mislim da od toga nece biti nista. Osim ako netko zna napravit iglu i ima krzno od polarnog medvjeda viska. :smt012

LittleCannon
    Moderator

Ovako stvari stoje.

Kako ispada odabra(o)li smo najhladniji vikend godine. Za selo 100-200 metara nize nadmorske visine od Miletovog rancha prognoza kaze da se u subotu ocekuje najveca dnevna temperataura od -5, odnosno najniza -10

Dakle, how badly do you want beans?

Warsteiner
    Participant

meni ne smeta zima !kuhar ali kako se većina odluči neka bude !zivili

who dares wins

Srdo
    Participant

Hm, onda možda bolje da odgodimo za toplije vrijeme.

Timer28
    Participant

Ja sam za druženje…ali ne uz cvokotanje ..jer bi mi trebalo jebeno velika količina antifrizta :)( a treba voziti nazad isti dan ). Ja sam za barem + 5 🙂 . Uglavnom brijem da je ipak bolje prebaciti za koji drugi vikend. Bez veze da nekaj forsamo ( pitanje i kakva ce sesta biti preko gorskog kotra ).

Hiks
    Participant

Štajner i ja imamo plan za gorski kotar.

Ja imam ljetne gume, on zimske, mjenjamo aute u karlovcu.

P.S. I ja sam pičkica za tak hladno, tj. prestar sam 😛

Troky
    Keymaster

ja već vidim da će u petak biti zanimljivo doći iz zagreba na ljetnim gumama

Dakky
    Participant

ja predlazem da se nadjemo u subotu kakvi god uvjeti bili, ako se da doc s autom na par stotina metara od drop pointa, ako ne onda da odgodimo… makar da probamo suljPa, pa da za sljedecu prigodu mozemo usavrsiti recept tipa “fali malo pršuta” ili “malo manje kapule”

LittleCannon
    Moderator

Nemoj forsirati Dakky.

Ima vremena, odgoditi cemo barem dok se temperatura ne digne iznad nule.

Hiks
    Participant

Ja sam opčenito za, ali mi se fakat neda smrzavati i dobit upalu pluća samo da bi mogo letit ko mobijev pas 😛

LittleCannon
    Moderator

Idemo na Ucku?

Warsteiner
    Participant

taman stignemo dok grah bude kuhan !opr019lo :smt046

who dares wins

LittleCannon
    Moderator

jebote bas ga znam pogoditi.

Odabrao samo dan koji ce biti nahladniji od kada se mjere tempreture u primorju.

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 84 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.