Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Kao sto smo na malom glasanju odlucili, pokusati cemo organizirati Lanushu.

S obzirom da je najveci problem “Kada?” mislim da bi bilo najbolje da krenemo od toga, jer koliko sam shvatio Rimtu nam moze srediti jos jednom isti prostor.

Ja cu krenuti od sebe i reci da nista prije Subote 6.7.2013 mi ne odgovara. s obzirom da gotovo sigurno cijeli 6 mjesec sam ko zute crvene brace.

Idemo izjasnite se kako stojite sa datumima i svakako Rimtu molio bih prvenstveno potvrdu da MMC prostor postoji kao opcija.

Dakky
    Participant

I da li je dopusteno pusiti u MMC jer koliko se sjećam i prosli put je to bio problem…. a sto se datuma tice, znate da meni svi odgovaraju 🙂

MiniGun
    Participant

Što se mene tice, moze bilo koji vikend 7 mjesec.

LittleCannon
    Moderator

Takodjer s obzirom da je u pitanju 10godisnjica klana, bilo bi lijepo da se pojavi i stara ekipa.

Ja cu javiti diGetu i Podloj Gnjidi, a Zhorzh i ovako lurka po forumu pa ce sam vidjeti.

Dakky
    Participant

Nismo dogovorili sta ce se igrati, 2.8.3 ili 2.5 (ili 3.0 ? 🙂 )

LittleCannon
    Moderator

Mislim da je 2.5 realan izbor s obzirom da jos jedina ima podrsku i hrpu novih mapa koje nismo igrali

Dakky
    Participant

Pa neces na lanushi ucit nove mape valjda? Mislim, moze i to, al onda mape moraju bit da ih stvarno nije nitko igrao 🙂

LittleCannon
    Moderator

Igzekli.

Recimo mapa za finale potpuno nova i nepoznata.

Dakky
    Participant

Kako ces formulirati finale ako se igra po round-robin sistemu? Pobjeda 3 boda, nerjeseno 1 bod? Pa u krug svako sa svakim na svakoj mapi? Potrajalo bi to….

Ovo je tema za potpuno drugi thread posto bi se ovdje trebali dogovoriti iskljucivo o datumu i mjestu 🙂

LittleCannon
    Moderator

Neznam onda zasto drvis o tome?

Rimtuuuuuuuu, gdje je zapelo?

RimtuTiTuki
    Participant

Nisam u hr…

Pusenja nema u prostoru sigurno. Za potvrdu cu jos javiti…

LittleCannon
    Moderator

Za potvrdu cu jos javiti…

Fala!

Ok, do potvrde smo na cekanju po ovom pitanju

Uljanov
    Participant

Ako je moguće ja bi došao pit pivo i izvodit striptiz. A ako se nađe komp viška jebeno. 🙂

Dakky
    Participant

Ako je moguće ja bi došao pit pivo i izvodit striptiz. A ako se nađe komp viška jebeno. 🙂

Za tebe će se nać komp pa makar ti ja dao svoj! Al igraš u najboljem timu kao dežurno smetalo! To ti ne gine 🙂

Uljanov
    Participant

E to je poso! Fala. <3

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.