Dakle ovak…..bio sam ko Gene doma.Mislim na ovog jadnika iz moga klana.Naime…..čovjek radi u HG spotu na vrlo dobroj poziciji i može si priuštiti neke stvarčice koje mi obični smrtnici nemožemo.To i je jedan od razloga što si je čovjek uspio složiti “High-end” ultimativnu kantu! Ukratko….složio je pilu svih pila…..stroj svih strojeva,bolje od toga uistinu na tržištu nema!
Ukratko…posjeduje Abitovu “Fatality” matičnu,N-vidijnu novu 8800 grafulju,AMDov dual core al neki jači(neznam točno koji),Raptorov hard disk koji se vrti na 10 000 okretaja,memoriju od 2 giga na 800Mhz(Corsair)…..jebeno napajanje…neko opako aluminijsko kučište….monitor 21 inča neki ultra opaki wide screen….miš najnoviji Logitecov(gamerski,neznam model)…..ma kaj da vam velim….pun kurac tih skupih đinđulija!Moram napomenuti da su mu Antialiasing i ostala sranja napucani na full!Dakle,na najjače postavke!
I došel sam k njemu da baš vidim kak to sranje radi……Dakle,ono što sam vidio,jednostavno me zaprepastilo.Ljudi moji…pa ovo kaj ja igram….i ovo što on igra….pa to nema veze s vezom.Ne da nema laga….nego mu igra niti u jednom trenutku ne trzne.U bliskoj borbi,kada se sretne s nekim iza čoška,dakle facom u facu…uza svo napucavanje i nadrkavanje,njemu FPSi niti u jednom trenutku ne padaju ispod 80!!!! Jednostavno…sve savršeno klizi da nisam mogel vjerovati.Probao sam i ja malo zaigrati….bog te,sa rpk di god sam pogledal,padali su ko muhe…nešto strašno,koda imaš laser.
Jebo me pas…fakat ne lažem.Pa pogledajte samo njegov FR u zadnjih mjesec dana kako rapidno raste…..čovjek veli da se preporodio(a ni prije nije imal slab PC) Nakon razgovora s njim i s još par debila iz mog klana,koji posjeduju impresivne strojeve….došli smo do sljedečeg zaključka…..Po nama…za AA treba posjedovati zaista brutalan stroj,koji se sastoji od najboljih i najskupljih komponenti.Cijena je jebeno bitna….ja cijenim vaš trud da iz osrednjih komponenti pokušavate izvući maximum,ali kažem vam …sve je to uzalud.Kolko para,tolko muzike!Jednostavno…ako želiš AA igrati kvalitetno i s guštom…MORAŠ imati grafulju najjaču grafulju i najjači procesor na tržištu….sve ostalo je muka i preživljavanje.
Surovo…ali istinito! !opr019g7