Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 54 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

pa imash MX 1000 bežični, pa VX revolution, ok nema ga kvark ali ipak

MX1000 – težak, wireless (bljak), kratak (vrlo, duge šape s njime nemaju što tražiti), skup

VX Revolution – Office miš, veze s vezom o gamingu nema, kotačić bez gripa nikakvog smisla nema izuzev skrolanja pdfova od 9000 strana koje nitko i tako nema potrebu skrollati (jump to page 657 ima nekako više smisla), uz to besmisleno skup (klasa G7+ ako se ne varam)

BaXuZ
    Participant

koja si ti fina guza, tebe je dadilja tukla korom od banane ako nisi ananas htio jest

LittleCannon
    Moderator

Bax, ne uzimaj ove rijeci za ozbiljno kada poticu od covjeka koji je u stanju dati 200+kn (ne sjecam se vise koliko tocno) za obicnu shtracu/krpetinu/komad tekstila…….

A one sprehe kako je to ful dobro i kako mu je puno bolje i lakse igrati su potpuno razumljive. Da se ja zajebem i kupim shtracu (tm.) sigurno bih vikao da je super. Dakle istinu zna samo iljko, a vjerujem da je gorak ukus sve jaci. Preporucio bih izbjegavanje ogledala, jer odraz moze biti animalmnog i dugouhog karaktera :smt077 :smt077 :smt077

B051LjKo
    Participant

Ti si se baš okomio na moju ultra šmek podložicu i ne prestaješ se truditi uvjeriti cjenjenu naciju u apsolutni promašaj te kupovine bez da si je uopće isprobao…. Ili pak, instinktivno režiš na sve koji popljuju G15….

Hmmm, idemo malo baciti oko na efekt kupovanja gamerskih dodataka..

Pepić prije G15 Ere:

LittleCannon: Games 24, Kills 161, KIA 128, FR 1,26, Points 314

Overall:

Pepić u G15 Eri:

LittleCannon: Games 31, Kills 195, KIA 206, FR 0,95, Points 339

Overall:

Zaključak, G15 stvarno pwna :smt077 :smt098

Groo
    Participant

touche :smt064

BaXuZ
    Participant

ajd sad izvuci podatke i za sebe

KrLe
    Participant

BoSi, ti si stvarno mandril… Za urlat od smijeha.

B051LjKo
    Participant

B051ljak prije Func Ere:

B051LjKo: Games 21, Kills 140, KIA 117, FR 1,20, Points 268

Overall:

B051Ljak u Func Eri:

B051LjKo: Games 38, Kills 349, KIA 231, FR 01,51, Points 657

Overall:

:smt047

LittleCannon
    Moderator

B051ljak prije Func Ere:

B051LjKo: Games 21, Kills 140, KIA 117, FR 1,20, Points 268

Overall:

B051Ljak u Func Eri:

B051LjKo: Games 38, Kills 349, KIA 231, FR 01,51, Points 657

Overall:

:smt047

LC u Bosiljkovoj shtraca(tm.) eri

Otvorio firmu

Napravio dijete

Kupio kucu

Bez ovoga gore ponovila bi se 2005 godina bez da trepnem, a ti bi bio na svom mjestu odnosno iza mene. Uostalom ja sam jos uvijek jedini “mesija i idejni vodja” :smt019

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

B051LjKo
    Participant

A mogao sam si i misliti da ćeš početi cviliti i tražiti opravdanja

LC u Bosiljkovoj shtraca(tm.) eri

Otvorio firmu

Big deal… nitko od nas drugih ne radi….

Napravio dijete

Prije mjesec dana, u međuvremenu odigranih mečeva 0… utjecaj na statistiku jednako toliki..

Kupio kucu

Radovi poceli prije 5 dana… za 2006tu golema smetnja…

Bez ovoga gore ponovila bi se 2005 godina bez da trepnem, a ti bi bio na svom mjestu odnosno iza mene. Uostalom ja sam jos uvijek jedini “mesija i idejni vodja” :smt019

Trla baba lan…. :smt006

PS. :smt098

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

LittleCannon
    Moderator

Ma shvacam ja tebe, ne brini se, i ja bi se ovoliko ritao u pokusajima opravdavanja. Ali opet 300 kuna za shtracu(tm.)……

B051LjKo
    Participant

trla baba lan

Troky
    Keymaster

Djeco, prestanite!

Svakome po šamar i svatko u svoj kut!

LittleCannon
    Moderator

trla baba lan

:smt042

Poceti cu uvoditi copyrightove na svoje izreke :smt045

Gnjida
    Participant

Dakle ovak…..bio sam ko Gene doma.Mislim na ovog jadnika iz moga klana.Naime…..čovjek radi u HG spotu na vrlo dobroj poziciji i može si priuštiti neke stvarčice koje mi obični smrtnici nemožemo.To i je jedan od razloga što si je čovjek uspio složiti “High-end” ultimativnu kantu! Ukratko….složio je pilu svih pila…..stroj svih strojeva,bolje od toga uistinu na tržištu nema!

Ukratko…posjeduje Abitovu “Fatality” matičnu,N-vidijnu novu 8800 grafulju,AMDov dual core al neki jači(neznam točno koji),Raptorov hard disk koji se vrti na 10 000 okretaja,memoriju od 2 giga na 800Mhz(Corsair)…..jebeno napajanje…neko opako aluminijsko kučište….monitor 21 inča neki ultra opaki wide screen….miš najnoviji Logitecov(gamerski,neznam model)…..ma kaj da vam velim….pun kurac tih skupih đinđulija!Moram napomenuti da su mu Antialiasing i ostala sranja napucani na full!Dakle,na najjače postavke!

I došel sam k njemu da baš vidim kak to sranje radi……Dakle,ono što sam vidio,jednostavno me zaprepastilo.Ljudi moji…pa ovo kaj ja igram….i ovo što on igra….pa to nema veze s vezom.Ne da nema laga….nego mu igra niti u jednom trenutku ne trzne.U bliskoj borbi,kada se sretne s nekim iza čoška,dakle facom u facu…uza svo napucavanje i nadrkavanje,njemu FPSi niti u jednom trenutku ne padaju ispod 80!!!! Jednostavno…sve savršeno klizi da nisam mogel vjerovati.Probao sam i ja malo zaigrati….bog te,sa rpk di god sam pogledal,padali su ko muhe…nešto strašno,koda imaš laser.

Jebo me pas…fakat ne lažem.Pa pogledajte samo njegov FR u zadnjih mjesec dana kako rapidno raste…..čovjek veli da se preporodio(a ni prije nije imal slab PC) Nakon razgovora s njim i s još par debila iz mog klana,koji posjeduju impresivne strojeve….došli smo do sljedečeg zaključka…..Po nama…za AA treba posjedovati zaista brutalan stroj,koji se sastoji od najboljih i najskupljih komponenti.Cijena je jebeno bitna….ja cijenim vaš trud da iz osrednjih komponenti pokušavate izvući maximum,ali kažem vam …sve je to uzalud.Kolko para,tolko muzike!Jednostavno…ako želiš AA igrati kvalitetno i s guštom…MORAŠ imati grafulju najjaču grafulju i najjači procesor na tržištu….sve ostalo je muka i preživljavanje.

Surovo…ali istinito! !opr019g7

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 54 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.