Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • Author

RimtuTiTuki
    Participant

Dakky, imas u metrou nekakvu 19″ Belineu 1440 na nesto, wide screen 1550 krznatih zivotinjica,

VRIJEME ODAZIVA 4 ili 5 milji sekunde

Dakky
    Participant

Nemre bit tako jeftino… mora negdje lezat zec….

a i radije bi uzeo Bosiljkov, bar sam siguran da nema mrtvaca…..

LittleCannon
    Moderator

a i radije bi uzeo Bosiljkov, bar sam siguran da nema mrtvaca…..

ver iz d kec?

Poneses laptop sa sobom i odmah na polici ga isprobas da li ima mrtvace. A da bi ti posao bio jos laksi skines Dead Pixel Tester 2.20 pa si siguran da ti nije koji slucajno promakao.

Dakky
    Participant

d kec iz in tha mani

bosiljkov mogu dobiti po prilicno pristupacnoj cijeni, jer nema garanciju na njega…. a on se tako zapalio za PVA matricu da … mu kao pravi prijatelj zelim pomoc i otkupit mu taj monitor da se ne mora boriti sa prodajom 😉

B051LjKo
    Participant

Nego kad već spominješ da mog možeš dobiti po pristupačnoj cijeni, prosvijetli me, baš me interesira koja je 🙂

diGestive
    Participant

sigurno se sjecate mojeg mrtvog pixela i price o njemu – no, oni koji se sjecaju znaju kakva je prica bila, uglavnom tog pixela NEMA VISE !!! neznam kako ali nema ga…citajuci na ovaj topic naletim na Cannonove rijeci i sjetim se na to govno pa reko da vidim da ne postoji koji pa da mi je promakao ;)) ualim dead pixel tester i gledam i cudim se pa cekaj malo, zar nije taj monitor me skoro izbezumio sa zelenom tockomna sredini ekrana_?_???”#$”#$

….da bog da te voda onijelaaaaaa…..

Dakky
    Participant

Nego kad već spominješ da mog možeš dobiti po pristupačnoj cijeni, prosvijetli me, baš me interesira koja je 🙂

i iz tvog proslog posta…

Na tvome mjestu, (da me nije posrao 730BF)

Moj 930BF iako je TN panel me u osnovi….

Se ne da zakljciti imas li 930BF ili 730BF ……

Ako imas 930BF, pretpostavljam da bi cijena od cca 1400-1500 kn bila OK, s obzirom da je novi 940 cca 2600 a tvoj je star godinu dana i nema garanciju…

Ako imas 730BF, onda racunam da bi te 1000 kn trebalo zadovoljiti…..

:smt038

B051LjKo
    Participant

Imam 930BF iliti 19″ model. Ispod 2000 kuna ga ne bih dao ni u ludilu 🙂

Dakky
    Participant

Imam 930BF iliti 19″ model. Ispod 2000 kuna ga ne bih dao ni u ludilu 🙂

Onda nemoj, ako mislis da zbilja toliko vrijedi :smt021

S obzirom da je novi 2600, mislim da malcice previse trazis 🙂

B051LjKo
    Participant

Uopće nisam tražio, sam si se javio… Uostalom to je monitor, ne grafička, i mislim da je 25% pada vrijednosti za godinu dana sroz fer….

LittleCannon
    Moderator

Uopće nisam tražio, sam si se javio… Uostalom to je monitor, ne grafička, i mislim da je 25% pada vrijednosti za godinu dana sroz fer….

!opr019ic

Dakky
    Participant

http://www.widescreengamingforum.com/screenshots/aarmy.php

odlicna stranica, bacite oko kako izgleda AA u fullscreen i widescreen rezoluciji… ili odaberite neku drugu igru iz popisa pa vidite kako je wide fora 🙂

crono
    Participant

odlicna stranica, bacite oko kako izgleda AA u fullscreen i widescreen rezoluciji… ili odaberite neku drugu igru iz popisa pa vidite kako je wide fora 🙂

Stvarno je dobra stranica.

Zapeo mi je za oko LG 204WT !!

Probat cu sljedeci tjedan se raspitati u nabavi dali je dobavljiv. Nebi trebao biti skup a stvarno je dobar monitor ( po onome sto sam procitao na netu)

LittleCannon
    Moderator

http://ri051.com/news.php?extend.102

E ovo je fora, sve ostalo je minijatura

Dakky
    Participant

Nemojmo se zavaravati, za TO treba stan/kuca od 200.000 eura minimalno i posebna soba za projektor i stol za komp…..

TO je van konkurencije…. 🙂

TO si mi obicni smrtnici nikad necemo moci priustiti 😉 Bar ne tako skoro…..

I da hocu TO nemam kamo TO staviti… morao bih prvo iznajmiti sobu sa 20-30 kvadrata 🙂

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 30 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.