HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportKrajnje neobično lagiranje / rikavanje kompa

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 70 total)
  • Author

Dakky
    Participant

I uštedio si 3kn i dobio besplatni tv…. i nisi pod ugovorom

I na iskonu ako zelis preci na njih bez ugovorne obveze ili uzeti novu tel liniju bez ugovorne obveze, placas 450 kn jednokratno za modem

d3uha
    Participant

juha, kolko baterija drži na dezajeru

Manje od dana ako surfas, mobile net ga posrce nabrzaka

Dan i pol, max 2 ako samo zoves

Odjebaus
    Participant

Koje njesra od baterije …

Meni Xperia X1 drži 3 dana sa razgovorima, netom (automatsko čitanje mail-a svakih 10 minuta i RRS-ovi) i 3G-om bez gašenja po noći.

LittleCannon
    Moderator

Meni Xperia X1 drži 3 dana sa razgovorima, netom (automatsko čitanje mail-a svakih 10 minuta i RRS-ovi) i 3G-om bez gašenja po noći.

Odi to pricaj ovima ovdje.

BaXuZ
    Participant

meni experia mini drži 4 dana sa netom, fejsom, mailovima, igranjem i ostalim drkicama koje su neminovne kad je mob nov

KrLe
    Participant

x10 mini, to mi je baš simpa mobitel, nego

zvah ja Optimu i reko im da me prebace na gamer mod 🙂 Sad sam bio bez neta, dakle očito su to učinili, idem probat dal ima kakve razlike 🙂

Ajkula
    Moderator

i ? Jesil osinuo koji poljski hedshot ?

d3uha
    Participant

wow onda si stvarno super mob ubo.. 72h uz konstantno koristenje i sve upaljeno.

ovi jadnici na xda su sigurno dobili nesto false onda kada im je prosjek 15h

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=657265&highlight=battery&page=66

KrLe
    Participant

Igrao sam na serveru sa malo ljudi, možda umišljam, ali kao da je malo bolje sve skupa. Obično na početku runde trzuckam i ne mogu pogodit kamion, sad sam od početka precizan, mogu lovit rushere

LittleCannon
    Moderator

Jaro, kada se vracas?

Ovdje covjek nema s kime popiti pivo.

KrLe
    Participant

Gamer mode definitivno ima prednosti, kad su mi torenti na max moje brzine, prije praktički nisam mogao surfat, nego bi morao ograničit brzinu na utorentu, sad se kuži da radi sporije, ali radi, otvara stranice, skoro pa normalno…

LittleCannon
    Moderator

Gamer mode definitivno ima prednosti, kad su mi torenti na max moje brzine, prije praktički nisam mogao surfat, nego bi morao ograničit brzinu na utorentu, sad se kuži da radi sporije, ali radi, otvara stranice, skoro pa normalno…

Neka me isprave vlasnici CCNA certifikata, ali meni to lici kao da su procackali po QoS-u.

Pitanje, zasto to nije default ADSL postavka?

KrLe
    Participant

Tehničar Optime u razgovoru o prebacivanju na gamer mode:

mi ćemo vas sad prebacit, ali to ne radi dobro svima, pa ako budete imali kakve probleme, javite nam se da vas vratimo na standardne postavke…

Ajkula
    Moderator

Jaro, kada se vracas?

Ovdje covjek nema s kime popiti pivo.

Jos 10 dana !!

Odjebaus
    Participant

Žao mi je što nisam dugo bio na ovom forumu pa da iza hraćkanja o bateriji X1 stavimo kakvu lovu u okladu, recimo 100 EUR svatko, da si podebljate verbalna sranja nečim konkretnim.

Na žalost to više nije moguće jer mi je X1 riknula a kao zamjenu (bez nadoplate) dobio sam novu X10.

E kako sad stvari stoje. X10 mi drži minimalno 2 dana i to u startu kad ga najintenzivnije koristim, no pričekat ću par tjedana da vidim da li je to zaista tako.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 70 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.