Žao mi je što nisam dugo bio na ovom forumu pa da iza hraćkanja o bateriji X1 stavimo kakvu lovu u okladu, recimo 100 EUR svatko, da si podebljate verbalna sranja nečim konkretnim.
Na žalost to više nije moguće jer mi je X1 riknula a kao zamjenu (bez nadoplate) dobio sam novu X10.
E kako sad stvari stoje. X10 mi drži minimalno 2 dana i to u startu kad ga najintenzivnije koristim, no pričekat ću par tjedana da vidim da li je to zaista tako.
nakon instaliranja hrpe pizdarija, baterija se skrati, meni je max 3 dana na Miniju
Na žalost to više nije moguće jer mi je X1 riknula.
Bit ce baterija bila prejaka..
Gasio se sam od sebe, unutra je otišao neki kontakt koji nisu uspjeli popravit.
Vidjet ćemo hoće li tvoj sarkazam i dalje ostati isti ako mi baterija na novom bude isto tako izdržljiva i da li ćeš ga poduprijeti sa opipljivim argummentima (npr. kešpvina za okladu) a ne samo verbalnim glupiranjem.
Zna se dogoditi, kada je baterija prejaka da kontakti s vremenom oslabe, pogotovo ako se uredjaj intenzivno koristi u rasponu od 45 dana bez punjenja
mozes misliti koju to struju povuce nakon sto se 2-3 mjeseca nije punio mob. Zato i osjetimo svako toliko propade mreže od HEPa jer ica stavlja puniti mob za slijedeće razdoblje
baterija 6 dana komocija, padne ne moraš ni puhnut u njega, tolko je odbojan da ne može past na pod nego levitira iznad njega, a gadan da se ni blato ne ljepi, al zato čuješ onog s kim pričaš i zaboraviš kad si ga punio…