HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsKrug treći CS ARMY GREY

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 57 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Ovaj zadnji komentar je od onih PHMC-ovaca koju su nas izrašavali…

Baš je lijepo što nas svi podcjenjuju 🙂 I baš mi je drago što su nas PHMC-ovi pomeli u one prve dvije runde, nadajmo se da će i ovi pokušati 🙂

KrLe
    Participant

by Gizbern:

Budući da “moj”, tim je eliminiran u prvom krugu od 8 / 90 – 13 Rota 1SBP Husarii od Ri051 je poznato da sam podrška:

– U “No Limits” – 1SBP Zawisza ih želio pobijediti, i nadajući se za razglednice iz Moskve

– U 6 / 60 – 1SBP T6 ih želio pobijediti, i nadajući se za razglednice iz Moskve

– 8 / 90 – nema više od jednog 1SBP, tako da svatko “Poljski” klan (zajedno s poljskom ili poljski s pretežno sastavljen od), želim vam pobjedu – na žalost, razglednice ne morate računati

Osobno mišljenje – u poljskom Open, samo jedna ekipa je bila slabija nego Ri051 pa sam više u šoku jer je izgubio!

by halfik – vođa favorita, Piratesa:

ljudsko biće je turnir. Let’s play fair playa, nego uzbrdo kombinujmy.

možda ste imali dobre namjere. Pomoći drugima u hr teamom. ali ne radi chamowy. CSA također vjerojatno trenowalo teško, pa im dati priliku osvojiti Turk.

PigHunter, 30. ožujka 2011 – 12:37, je rekao:

A ja nekako ne čini vrlo nepošteno. Sumnjam da je bilo dobro tim je imao nakon što je vidio ovaj sastav, promijenili. Svaki dobar tim je razvio neke igre, ovisno o sastavu protivnika. Također pogledajte je li trgovinama 24 ili 30 sekundi prije bitke ne čini razlike, i tako on zna što igrati. Isto tako, ako tim namjerava promijeniti sastav ili igrati jer sam vidio ovaj sastav, to znači da slabo pripremljene momčadi na turniru.

opet Halfik:

vidjeti sastav ovaj jedan. ali bilo je opis taktike kao što su lokacija i arty. Da, umjetnički jedan bi očekivati ​​u tim sektorima, međutim, nastavio uprava takve stvari nakon igranja utakmice s nekim, fair-play nije.

KrLe
    Participant

u poljskom open bi bilo valjda open field, dakle poljane, po njegovom mišljenju najslabija ekipa na poljanama 🙂

B051LjKo
    Participant

Sjajno je biti underdog;-) Ri051 aka najslabiji tim na poljanama! puff

B051LjKo
    Participant

Još da imamo kulturniji poljski translator bilo bi to super

KrLe
    Participant

Srdo
    Participant

Neka oni nas analiziraju koliko žele, neće im pomoći:)

Kako Bosiljko veli, lijepo je biti potcjenjen-to će im teže pasti čorbica koju ćemo im zakuhati:)

To što oni misle da smo najslabiji na poljani, još bolje. Pa, još nas nitko na poljani nije dobio! 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

Koristite rađe poljsko – engleski translate… više se razumije..

finker_pl: “You must be on guard when it comes to stand up against Ri051. “

d3uha
    Participant

čestitke za pobjedu!

hooah!

B051LjKo
    Participant

Srdo, ženke će počet lupat maternicom po stolu kad čuju koji si baja… alfa mužjak… with a big gun

Halfik, Sarmatians knowledge. But that was fair play – not tell. Though they have a flagship play, where we went. ISU 152 as you will see the driver “Srdo” beware. Is good. Good luck.

Edit: a bug in the nick.

B051LjKo
    Participant

BTW. Mala izmjena za večeras, moby i ja idemo odmah na sredinu Zagrebačke, cover od artija je dobar, dvojica možemo dobro stoppat napad po istoj, a ako krenu u rush po riječkoj, udaramo ih po flanku… opet smo blizu ako krene cirkus iz grada…

Srdo
    Participant

Zato sam i jučer pitao tko ima najljepšu sestru koja je solo. Sike se javio, ako se ne varam, bilo je teško razaznati išta od vašeg smijeha:)

Bosiljko, ovaj tvoj prijedlog se odnosi na “lošiju” stranu? Ako je tako, bilo bi dobro da ti i moby stojite tamo di obično stoji Sike, a da se on pomakne između kuća, prema Franje Tuđmana, i eventualno osvjetli arty.

RimtuTiTuki
    Participant

Sike se javio, ako se ne varam, bilo je teško razaznati išta od vašeg smijeha:)

Sike ima mlađu sestru koja se odaziva na “KrLe”

KrLe
    Participant

Ma nađe ti Sike mlađu sestru, nije njemu bed pitat 🙂

KrLe
    Participant

Kako sam ja očekivao da prsenemo na prvoj i bio totalno opušten… Sad sam se nabrijao ko pas na hidrant, kako ću bit razočaran ako večeras prsnemo, za kasnije me nije briga, al baš bi volio večeras da natabamo ove…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 57 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.