HomeForumsWorld Of TanksWoT TacticsKrug treći CS ARMY GREY

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 57 total)
  • Author

Srdo
    Participant

Nećemo prsnut nni od koga.

Dobit ćemo još ove tri partije i idemo u Moskvu:)

EDIT: I danas mi je rođendan i bilo bi lijepo da pobjedimo… 😀

Dakky
    Participant

Sretan rođendan Srdo !!!!

B051LjKo
    Participant

Ma momci, moral je najbitniji… nedajte se… Ovi nešto kao palamude “tko bi očekivao da će oni tako daleko”, “Ri051 je drugi najlošiji tim u turniru”… A mi tabamo sve redom, bilo na treninzima, bilo na matchevima… TO je gomila drekavaca koji ne znaju šta je rad, red, disciplina i vjera u Velikog vođu!

B051LjKo
    Participant

Opala, malo čuđenja od Piratesa… Strah u očima nazire se…

yes. I’m curious from where suddenly anyone not previously known to the team so well in the tournament. about their tactics do not worry, because if I would come play with them, it is only in thethe finals ,and for this a long way .

Pirates always play fair – we use only the intelligence that we have gained themselves; pa seriously, this info about lineupie whether the tactics of the enemy has nothing to do stuff. you just have to play their own and do it better than your opponent.

ps. success in today’s matches gentlemen

B051LjKo
    Participant

It’s hard to say where it came from Ri051, skumaliśmy discussion in the section on USteel. I only know that they are from Croatia.

B051LjKo
    Participant

Dakkar here as a gunner had already written a lot about the clan. Although they are not enough people are quite-coordinated and that is the plus. Playing with us is seven times the preferred defensive tactics.

Edit. I would write more but I refrained

Vrana
    Participant

“Halfik, Sarmatians knowledge. But that was fair play – not tell. Though they have a flagship play, where we went. ISU 152 as you will see the driver “Srdo” beware. Is good.. Good luck.

Srdo, ljudi te se boje. 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

Srdo sretan rođendan.

Srdo
    Participant

Zahvalit ćete se kvalitetnim igranjem danas 😉

Ruki
    Participant

odgovorio mi ticco u vezi večerašnjeg nepriatelja…

ma bezveze podjele se svaki put u dvi skupine mi smi ih zgazili u prvoj u gradu … pokušali su nas prevariti pa slali skaute da capaju …. u drugoj smo mi sami krivi otišli su u mali gradic ostavili 5 tenkova u gradu mi pošči i naš skaut ih skuzio pa se prepolovili tu smo se zajebali jer da smo išli većina kao što smo i pošli na cap zgazili bi ih ili bi kapali trema je uradila svoje u trećoj smo se pogubili jer nismo bili dobri poslje maše gluposti u drugom meču … definitivno zdrave glave nemogu nas dobiti nikad više …. garantiram tko krene prvi da će ih zgaziti …. imaju 212 kojeg treba da ubijete 🙂 znači 4 skauta … ostalo hevi sve …. samo jedno je bitno nemoj te se djeliti idite skupa ostavite 2 d ačuvaju arty i idite ih zgazite garantiram vam da ćete ih dobiti imamo snimku svakog meča reću da stave …..

Uljanov
    Participant

Jako dobro..samo držite moral na visini i trijezne glave..osim Dakija..i možda mene..

Dakky
    Participant

Jako dobro..samo držite moral na visini i trijezne glave..osim Dakija..i možda mene..

:smt030 :smt030 CUGINHOOOOO :smt030 :smt030

edit: mozda bi bilo dobro da jedan skaut veceras probao po nuli otkriti njihov arty, cca dvije minute nakon pocetka partije, pogotovo ako imaju samo jedan 212

Srdo
    Participant

Točno ono što sam rekao: Bosiljko i moby u gradiću, troky malo ispred njih i lemaj:)

Ako idu po riječkoj, okrenu se za 90 stupnjeva i deru ih:)

moby
    Participant

Ja se bavim alalizom videozapisa ali mi fali cpu threat-ova… trebali bi nekakv brainstorming nabacit 😉

Jedno sta sam zakljucio je da je Uljanov prvi procitao protivnika izjavom “Ma B051Ljko, oni su goli kurac! Nista nam ne mogu!”

Vec tamo negdje na drugoj rundi! 😉

Uljanov
    Participant

Hvala Moby..ali, bez pričanja gluposti, to mislim i za ove..jbte na pripremama smo sve gazili ko ludi a sad ide teže..jedino razumno rješenje je da nam može biti samo lakše jer smo teške već prošli..sad su ostali samo balavci koji su na đendu prošli..

Prve 2 runde smo prošli s 4 odigrane partije treću s 3..ovu idemo na 2..i do kurca!!..

Srdo evo i ovdje sretan rođendan..

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 57 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.